feltharg Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 vlakno jsem tady na to nenasel, ale chci se ujistit - vsechny aplikace na mereni presnosti hodinek pro iOS jsou placeny, zejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) vlakno jsem tady na to nenasel, ale chci se ujistit - vsechny aplikace na mereni presnosti hodinek pro iOS jsou placeny, zejo?Já používám WatchCheck a ten je zadarmo ale ten je pro Android, teď mi to došlo........ Upraveno 19. června 2016 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Původní link nefunguje. Je ta aplikace ještě někde dostupná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToSeD Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) Celkem nová aplikace pro android Watch Accuracy Meter. Po měsíci testování se zdá, že celkem slušně ( orientačně), přes mikrofon, změří přesnost chodu strojku (odkaz - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.watchaccuracymeter.app). Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem ToSeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Neni spatna blbustka... bych necekal, ze telefon to uslysi dostatecne, ale asi jo.. i výsledek se mi libi (podle dlouhodobych mereni mi chodej stabilne +2).. ty cervene ustrely stranou vpravo, tak to mi do toho cvakaly v kuchyni nastenne hodiny.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) V tom pripade mam uplne hluchy telefon xiaomi 4x nic neslysi Edit: zkousel jsem 1000m potapky a nic. Ale 200m uz jo. Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Čínskej telefon že by nic neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 před 22 minutami, geometr napsal: Čínskej telefon že by nic neslyšel Telefon se tváří, že nic neslyší a soudruzi v Pekingu vyděšeně pobíhají po budově a hledají tikající časovanou bombu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Aplikace vyzkoušena a potvrdila se moje dřívější měření. Nejmenší odchylka u mých LHC je při položení na 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 před 1 hodinou, tombas napsal: Telefon se tváří, že nic neslyší a soudruzi v Pekingu vyděšeně pobíhají po budově a hledají tikající časovanou bombu Ale jinak tu appku zkusim, snad se k tomu večer dostanu, vypadá to zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Super! Díky moc za tip na tuhle apku. Včera jsem si s tím docela vyhrál. Nejspolehlivějšího měření se docílí tak, telefon mikrofonem položím na hodinky, anebo držím v jedné ruce telefon, ve druhé hodinky a přitlačím k sobě v různých polohách. Takže i natáčením této dvojice během měření lze vidět chod v různých pozicích jakoby online. Jestli se nemýlím, tak to funguje na principu vibrografu. Co je super, tak to taky přesvědčivě ukáže, jak je ten strojek kvalitní, nejen přesnost, ale vyladěnost chodu a tak, dle rozptylu bodů. Překvapivě velký rozdíl je třeba mezi orientím kalibrem v mako a kalibrem v orient starech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se