Frantik Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 (upraveno) Takze pratele, vratil jsem se z Rhodosu a nepodváděl jsem Sinny byly na ruce nonstop, ve vodě, na slunci, v baru i na zemi, kde jsem se jednou válel po láhvi Ouza. Prezily bez úhony a navíc..................zde je důkaz! Ukažte tedy svoje Upraveno 17. července 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 sam si to chcel..mam pred dovolenkou takze este to nie je vyrazne ale zodpovedne mozem potvrdit, ze nepodvadzam, naopak, bez hodin som nevyvazeny a taha ma to doprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Tady si někdo v létě neholí ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Tady si někdo holí ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Tvl, to je pokoukání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Tady si někdo v létě neholí ruce..chlap a holit si ruky..kruzok metrosexualov je o ulicu dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Ty vole Franto, ty umíš zvolit téma. Nejen že tady čumíme na hnusné a chlupaté zápěstí kvůli hodinek, ale teď už i bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Blbeckove, prestante plkat a davejte fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 To je dobrý vlákno.Já už trochu po týdnu v kanclu vyblednul. Na dovče nonstop na ruce Géčka G-1000.Kdy půjdem ty fleky porovnat na bíra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Ty jsi byl vždycky poctivec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Můžu vložit foto i jiných částí, kde mám stigmata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 (upraveno) ..ja mam este pred dovolenkou, uvidime co to bude po nej Upraveno 17. července 2013 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Můžu vložit foto i jiných částí, kde mám stigmata? Ukaz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Tak ja se taky pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 SZ Ukaz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Můžu vložit foto i jiných částí, kde mám stigmata?Nezapomeň ale, že fotka má mít na delší straně max 1000 bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Sakra na delší straně? Tak 1000 bodů je fakt málo, tam se mi nevejde ani půlka stigmat!Nezapomeň ale, že fotka má mít na delší straně max 1000 bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Woe Franto nemůžu tě zklamat... Nikde jsem nebyl, ale je to tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Krásný ruce, chlapi, jen co je pravda!! My, co jsme furt v rachotě, ale nemůžem sloužit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se