xbraj19 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Odesláno 7. září 2023 (upraveno) Jenže až se všichni přesunou do Pardubic, tak to tam už fičák nebude Upraveno 7. září 2023 uživatelem xbraj19
African Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Odesláno 7. září 2023 (upraveno) Jasný kluci, to je pravda Egypt zatím nic moc, ale třeba Turecko už se létá hodně z Pardubic.... děti to tam omrknou, a pokud budou happy, tak příští rok vezmou i mě a zkusíme ho trochu projet. Myslím že tam je co objevovati Upraveno 7. září 2023 uživatelem African
African Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Odesláno 9. září 2023 Žena má píše, ty když něco vždycky vybereš, tak musíme vidět z pokoje na kopec Jsou z Turecka nadšený, Egypt letos nasadil laťku hodně vysoko, ale jsou maximálně happy... prý super lidi tam, výborné jídlo a žádné čekací listiny na Rolexky...prostě ráj
Prochy68 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Odesláno 9. září 2023 To je jasny, Rolexy tam maji v kazdem druhem stanku
Campino Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Odesláno 9. září 2023 před 2 minutami, Prochy68 napsal: To je jasny, Rolexy tam maji v kazdem druhem stanku A ešte za aké výborné ceny, ako píše @African, čistý raj
dimple Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Ahoj, vím, že je to trochu mimo téma, ale zkusím se tu zeptat vás zcestovalejších: Nevíte někdo, jaké jsou v Jordánsku zásuvky?? Jen doplním, že jsem dostal dost rozporuplné informace. Obecné info hovoří o tom, že tam je 6 typů zásuvek a docela nerad bych zůstal bez mobilu a foťáku... Jedná se mi o 4hvězd. hotely v Aqabě a Ammánu. Upraveno 18. září 2023 uživatelem dimple
Drda Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Ahoj, hotely, zvláště tohohle druhu jsou v pohodě (EU frendly) jinak je to opravdu pel-mel. A pokud ne tak za rohem v Elektře seženeš redukce Upraveno 18. září 2023 uživatelem Drda
dimple Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Odesláno 18. září 2023 Před hodinou, Drda napsal: Ahoj, hotely, zvláště tohohle druhu jsou v pohodě (EU frendly) jinak je to opravdu pel-mel. A pokud ne tak za rohem v Elektře seženeš redukce Dík za uklidnění, redukce je sice už na cestě, ale u tak mě to množství možností dost vyděsilo (některý typy mají navíc třeba 6 podkategorií a prý se liší i dobou výroby...).
milan79 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Odesláno 19. září 2023 před 12 hodinami, dimple napsal: Ahoj, vím, že je to trochu mimo téma, ale zkusím se tu zeptat vás zcestovalejších: Nevíte někdo, jaké jsou v Jordánsku zásuvky?? Jen doplním, že jsem dostal dost rozporuplné informace. Obecné info hovoří o tom, že tam je 6 typů zásuvek a docela nerad bych zůstal bez mobilu a foťáku... Jedná se mi o 4hvězd. hotely v Aqabě a Ammánu. V jordánsku je ich naozaj veľa B,C,D,F,G,J. Sú hotely , ktoré majú na izbe viac typov zásuviek. Najlepšie je napísať mail priamo do hotela a budeš mať info z prvej ruky.
Pege1012 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Odesláno 19. září 2023 před 21 hodinami, dimple napsal: Ahoj, vím, že je to trochu mimo téma, ale zkusím se tu zeptat vás zcestovalejších: Nevíte někdo, jaké jsou v Jordánsku zásuvky?? Jen doplním, že jsem dostal dost rozporuplné informace. Obecné info hovoří o tom, že tam je 6 typů zásuvek a docela nerad bych zůstal bez mobilu a foťáku... Jedná se mi o 4hvězd. hotely v Aqabě a Ammánu. Ahoj, kam jedete, tohle mne zajímá, my v listopadu na hotel Grand Tala Bay Resort do Akaby a tak bych také třeba potom uvítal info co si vzít s sebou.
Vasa_H Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 Kam na Vánoce do tepla? Nechci nic jiného než být v teple, koupat se v moři a neletět víc jak 4-5 h. Zatím mi to vychází na Egypt, ale tam se mi moc nechce, jednou stačilo, sice jsem pěkně zhubnul ...
Harwey Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 (upraveno) Dubai, Abu Dhabi, tymto smerom nieco alebo kanarske, ale to az tak horuco nie je... my sme sa kupali Upraveno 20. září 2023 uživatelem Harwey
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 Koukal jsem, že třeba Miami vychází na pár šupů, a nebo klidně ty Kanáry.
Igicz Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 Nám se líbilo v Ománu, ale taky bys musel asi 2h letu přidat:-)
sibirnaya Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 SAE, Kanáry, Kapverdy. V Egyptě bude moře asi studený.
African Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Rádi bychom příští rok nějáký kemp pod stan v Dolomitech Itálii. Nemáte nějáké tipy? Vyžití pro děti, koupání, restaurace, kousek do kopců, nemusí to být hlavně nikterak velké. Děkuji za každý postřeh
Zdenek1307 Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Odesláno 26. září 2023 před 23 hodinami, African napsal: Rádi bychom příští rok nějáký kemp pod stan v Dolomitech Itálii. Nemáte nějáké tipy? Vyžití pro děti, koupání, restaurace, kousek do kopců, nemusí to být hlavně nikterak velké. Děkuji za každý postřeh Ahoj, 2020 jsme byli tady: Europa Auronzo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se