Geodet Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února (upraveno) před 1 hodinou, Spongebob napsal: Letos berem holky poprvé k moři letadlem a my od narození holek taky "poprvé", tak se těšíme a snad to dopadne na výbornou https://www.tui.cz/dovolena/recko/rhodos/kalithea-mare-palace-rho19035?gclid=Cj0KCQiAw6yuBhDrARIsACf94RXa4Y_8lneTeQoIELsVqz0wZxjmBm255bnCUZL9uBkvzMmm3EXf5U8aArRHEALw_wcB&gclsrc=aw.ds To moře dost šutrovina. Na plavání nic moc. My letos opět Pakoštane. Upraveno 13. února uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 9 hodinami, Spongebob napsal: Letos berem holky poprvé k moři letadlem a my od narození holek taky "poprvé", tak se těšíme a snad to dopadne na výbornou https://www.tui.cz/dovolena/recko/rhodos/kalithea-mare-palace-rho19035?gclid=Cj0KCQiAw6yuBhDrARIsACf94RXa4Y_8lneTeQoIELsVqz0wZxjmBm255bnCUZL9uBkvzMmm3EXf5U8aArRHEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Klidné moře, a do města kousek. Ještě žes to neobjednal kousek na jih, do Faliraki, to je party place. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) Pokud někdo potápí a je nadšencem pro vraky, mohu doporučit největší lokalitu pro tento koníček - Truk Lagoon v Mikronésii. Jsem zde na 14 dnů a nelze stihnout ani 1/10 všeho (3 ponory denně). Teplota vody v celém průřezu 29°C, bez proudů. Jedná se o ponory od 10 m, do cca 65 m, vše je zde možné - od OC, SM, TWIN i RB, O2 do 50%. Již planuji další cestu, na rok 2026 by to mohlo vyjít (doma to ještě netuší) Upraveno 14. února uživatelem vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 13 hodinami, Geodet napsal: To moře dost šutrovina. Na plavání nic moc. My letos opět Pakoštane. Přesně ta první útesovka nás hned chytla milujeme šnorchlování se starší dcerou takže se těšíme. Prej na šnorchling top (samozřejmě v rámci Řecka ) Pakoštane bylo opět v plánu ale na po páté jsme si řekli že fakt už ne navíc jsme chtěli letět... a na "turbany" totálně kašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 4 hodinami, Tondaa73 napsal: Klidné moře, a do města kousek. Ještě žes to neobjednal kousek na jih, do Faliraki, to je party place. Jo, taky jsem říkal že by to tak mohlo být! Tak díky za potvrzení Letíme 10-17.9 asi pořád dobrý ne? Máme rádi teplíčko... dřív to bohužel nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 23 minutami, Spongebob napsal: Jo, taky jsem říkal že by to tak mohlo být! Tak díky za potvrzení Letíme 10-17.9 asi pořád dobrý ne? Máme rádi teplíčko... dřív to bohužel nešlo. Já myslím, že první půlka září je v poho. Ofiko sezona cestovek tam končí až na konci září. Jinak máš kousek Rhodos (město) , Lindos (hrad), údolí motýlů a tak. Z přístavu jezdí i lodě do Turecka na kukačku, dlabanec a nákupy. Snad tam zase něco neblafne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 1 hodinou, Spongebob napsal: Pakoštane bylo opět v plánu ale na po páté jsme si řekli že fakt už ne navíc jsme chtěli letět... a na "turbany" totálně kašlu. před 14 hodinami, Geodet napsal: My letos opět Pakoštane. Hoši, tak dávejte tipy na to Pakoštane My minulý rok měli přes AirBNB, a letos dost možná zase budem hledat podobně.. tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 3 hodinami, vaba napsal: Pokud někdo potápí a je nadšencem pro vraky, mohu doporučit největší lokalitu pro tento koníček - Truk Lagoon v Mikronésii. Jsem zde na 14 dnů a nelze stihnout ani 1/10 všeho (3 ponory denně). Teplota vody v celém průřezu 29°C, bez proudů. Jedná se o ponory od 10 m, do cca 65 m, vše je zde možné - od OC, SM, TWIN i RB, O2 do 50%. Již planuji další cestu, na rok 2026 by to mohlo vyjít (doma to ještě netuší) Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 4 hodinami, vikinho napsal: Hoši, tak dávejte tipy na to Pakoštane My minulý rok měli přes AirBNB, a letos dost možná zase budem hledat podobně.. tak.. S Geodetem jsme se tam jednou i potkali dali jsme škopek na pláži, pohodka. Hele prostě Pakoštane a pak jen hledej kde ti co sedne.. my tam sice byli 5x ale pokaždé jinde. Vždycky něco najdem na www.ubytovanivchorvatsku.cz Až budu mít chvíli můžu zkusit najít ten poslední apartmám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 5 hodinami, vikinho napsal: Hoši, tak dávejte tipy na to Pakoštane My minulý rok měli přes AirBNB, a letos dost možná zase budem hledat podobně.. tak.. My jezdíme pořád do stejnýho apartmánu. Paní domácí má vždy plno už v prosinci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 56 minutami, Spongebob napsal: Hele prostě Pakoštane a pak jen hledej kde ti co sedne.. my tam sice byli 5x ale pokaždé jinde. Vždycky něco najdem na www.ubytovanivchorvatsku.cz Mně tady na těch ubytovacích serverech štve, že nejde vyhledávat podle mapy My byli minulý rok u fajn domácí (vlastně zatím pokaždé v CRO), ale zatím jsme nenarazili na místo, kde bychom si řekli - jo, to je ono, sem kludně pojedem každý rok, než děcka vyrostou a bude víc možností, co s nima podnikat a budem hledat něco jiného.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února V 5. 1. 2024 v 10:43, African napsal: Ležím v tom dva dluhé měsíce a už jsem to psychicky nevydržel a kliknul po čtvrté na Edžypt, prostě bez něj zdá se, že se letňáky nedají prožít, úplně nás uhranul Bohužel jsem cenově podobné nenašel nic co by ho mohlo nahradit při našich zájmech, navíc je stále co objevovat. Kdyby chtěl někdo poradit fajnový resort s pestrým vyžitím pro děcka a kvalitním šnorchlováním, klidně dám tip...mám už docela rozsah Ahoj Afri, má podle tebe cenu jet do Egypta se dvěma malými dětmi teď, někdy v březnu? V životě jsem tam nebyl, jezdíme jen do Finska :-). Koketoval jsem s Madeirou, ale to mi teď s dětmi nepříjde úplně ideální, ani nevím, jestli by byl alespoň vyhřívaný bazén a hlavně docela pálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února (upraveno) před 57 minutami, ismit napsal: Ahoj Afri, má podle tebe cenu jet do Egypta se dvěma malými dětmi teď, někdy v březnu? V životě jsem tam nebyl, jezdíme jen do Finska :-). Koketoval jsem s Madeirou, ale to mi teď s dětmi nepříjde úplně ideální, ani nevím, jestli by byl alespoň vyhřívaný bazén a hlavně docela pálka. V březnu jsme byli v Utopii viz odkaz a bylo to super. Pěkné prostorné rodinné pokoje, dobré jídlo, večerní programy. Moře chladnější, dá se to, pěkný korál u kraje pro děti na šnorchlování, ale mají tam i vyhřívaný bazén a ten byl super. Kraťasy, tričko, večer když občas foukalo kalhoty, lehká mikina. Výhoda že tam je málo lidí, takže soukromé výlety za dobré peníze jako Luxor, údolí králů atd. (výhoda že tam jsou "jenom" čtyřicítky teploty, v červenci, srpnu se to tam s malými dětmi opravdu nedá..... dále výlet do Port Ghalib, El Quisser, čtyřkolky, velbloudi a jak píšu poloviční peníz než o sezoně, žádné lidi, jsi tam jak Faraón, takže si to dáš klidně dvakrát. Užili jsme si to a klidně bych jel v březnu znovu Nevím jak máš velká děcka, ale 9 dní mi to tam nabízí okolo 40 což je super cena a chce to ten rodinný pokoj s oddělenými místnostmi v přízemí strana bazén. Je to dost přebrané, tak snad by ještě nějáký byl. Klidně se ptej.... https://www.blue-style.cz/egypt/marsa-alam/hotel-utopia-beach-club/?date=2024-03-07&duration=7&depCity=2&arrCity=12&airline=SMARTWINGS&room1=2|SUPP|AI Upraveno 16. února uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února super, díky moc za info, docela jsi mě nalákal. Ještě se zeptám, jak je to s bezpečností, třeba kdybych si chtěl zaběhat. Vidím na mapě, že široko daleko nic, to asi nebude úplně na rodinné procházky, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 16. 2. 2024 v 18:19, ismit napsal: super, díky moc za info, docela jsi mě nalákal. Ještě se zeptám, jak je to s bezpečností, třeba kdybych si chtěl zaběhat. Vidím na mapě, že široko daleko nic, to asi nebude úplně na rodinné procházky, co? V Utopii jsem trénoval na výstup a běhat se dá po pláži dost daleko, někde je ostraha která tě drží v resortu a tady nikdo nebyl. Co se rodinných procházek týká, městečko El Quisser na pohodu, dojedeš tam taxíkem a doporučuji místního průvodce co ti dá hotel. Za prvé tě nebude nikdo otravovat a za druhé ti ukáže z městečka to nejzajímavější. Klidně mrkni i po jiných hotelech, třeba v Hurgádě jsme byli v Aladdin resort a taky hafo věcí okolo, hned přes ulici obrovský aquapark, kousek delfinárium, mořské akvárium, Zoo, a procházky centrem města v dosahu resortu kam dojdeš pěšky. Pokud jsi v Egyptě nikdy nebyl, chce to dodržet nějaká ta základní pravidla, která si vygůglíš, nejdůležitější vyhnout se jejich vodě a to důkladně, od čištění zubů až po led v drincích, ovoce v ní umyté a další, prostě s ní vůbec nepřijít do styku, pak budete na klid. https://www.cedok.cz/dovolena/egypt/hurghada/hotel-aladdin-beach-resort,HRG2ALA.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAz8GuBhCxARIsAOpzk8xS-k3AyGXa6QFrcRqwCSuS34T2sI4IA5JP8COJXTIE2WMPEYCyMTsaAh_VEALw_wcB&ofr_id=1b3947923c93f04cbe36cfd5ff5e5db7b0e7097bd8982bde8c623e880e7cb1a8&adults=2&childs=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Chtěl bych příští rok i s malou ( to jí budou cca 2 roky) na dva až tři měsíce směr Kostarika. Nemáte někdo tip na nějaké prověřené ubytování? Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 1 hodinou, pciza napsal: Chtěl bych příští rok i s malou ( to jí budou cca 2 roky) na dva až tři měsíce směr Kostarika. Nemáte někdo tip na nějaké prověřené ubytování? Dík moc Dobrý start do cestovatelského světa Manželka by mě dala zrovna zleva, zprava, kdybych ji nadhodil že beru na tři měsíce dvouletou holku směr Kostarika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 10 minutami, African napsal: Dobrý start do cestovatelského světa Manželka by mě dala zrovna zleva, zprava, kdybych ji nadhodil že beru na tři měsíce dvouletou holku směr Kostarika Přítelkyně jede samozřejmě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Právě teď, pciza napsal: Přítelkyně jede samozřejmě taky Aha, tak to zní lépe Kostarika bude pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 1 minutou, African napsal: Aha, tak to zní lépe Kostarika bude pecka Doufám že jo. Musim ji vynahradit jak se vzorně stará já nemám moc čas. Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se