Jarett Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 8:27, African napsal: To vypadá fajn Ještě poslední věc, asi ale víte a dle toho kdy letíte...jen upozornění kdyby náhodou. ETA registrace. https://mzv.gov.cz/london/cz/konzularni_a_vizove_informace/imigracni_pravidla_pro_obcany_eu_platna/zmena_podminek_vstupu_do_spojeneho.html Rozšířit To už je teď skoro všude ... my letíme na NZ, takže stejně. Ale zase to zrychlí proces na letišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února V 31. 1. 2025 v 15:42, safi napsal: Má to 26 recenzí v průběhu delšího času: https://www.booking.com/hotel/gb/penthouse-canary-wharf-free-wifi.cs.html Rozšířit To je ovšem dost daleko z centra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 12:01, Jarett napsal: To už je teď skoro všude ... my letíme na NZ, takže stejně. Ale zase to zrychlí proces na letišti Rozšířit Se máš, udělej mi fotku famózního Mt. Cook, pokud půjdete okolo Jinak na letišti bude úplně ta samá procedura, neurychlí to vůbec nic si myslím. Navíc tě dnes nejvíc proklepnou před odletem než vůbec nastoupíš na letadlo, aby s tebou cílová destinace neměla zbytečné problémy pokud nemáš věci v pořádku, takhle už to mají domluvené dlouhá léta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 13:09, African napsal: Se máš, udělej mi fotku famózního Mt. Cook, pokud půjdete okolo Jinak na letišti bude úplně ta samá procedura, neurychlí to vůbec nic si myslím. Navíc tě dnes nejvíc proklepnou před odletem než vůbec nastoupíš na letadlo, aby s tebou cílová destinace neměla zbytečné problémy pokud nemáš věci v pořádku, takhle už to mají domluvené dlouhá léta. Rozšířit My budeme pár dní jen na severu a pak letíme do Polynesie, ale vzhledem k tomu, že už jsme byli na NZ několikrát, tak očekávám, že to bude v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 13:17, Jarett napsal: My budeme pár dní jen na severu a pak letíme do Polynesie, ale vzhledem k tomu, že už jsme byli na NZ několikrát, tak očekávám, že to bude v pohodě Rozšířit Polynésie.....tak tam jsem také ještě nebyl To bude pecka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února V 9. 2. 2023 v 15:54, neuromancer napsal: To je síla, Afri, přes tenhle most jsme se něco najezdili ke vjezdu do Krugeru, většinou jsme v Marloth Parku kousek od něj. Měli jsme tam pokaždé poměrně sucho, o povodních nám jenom vyprávěli místní, ale i na tom video je vidět vpravo starý most, který povodeň strhla před pár lety. Rozšířit JAR letos opět nechystáš? My ti včera z manželkou zkoukli u dobrého afrického vína nějaké to videjko z našich cest, a tak ti to v nás zahlodalo, že jsme usoudili že děti budou příští rok již věkově připraveny podstoupit nějaké to africké dobrodružství Tak už konečně snad to klapne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Dnes mate JAR a Kapske mesto v Objektivu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Byli jsme na podzim, Afri, chalupa přímo u plotu Krugeru, takže sloni a ostatní hned u snídaně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února V 2. 2. 2025 v 13:02, neuromancer napsal: Byli jsme na podzim, Afri, chalupa přímo u plotu Krugeru, takže sloni a ostatní hned u snídaně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit No tak parádička, to mi nějak uniklo nebo jsem to už zapomněl, normál u mě Takové bydlení v Krůgeru je mega zážitek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února V 2. 2. 2025 v 16:09, African napsal: No tak parádička, to mi nějak uniklo nebo jsem to už zapomněl, normál u mě Takové bydlení v Krůgeru je mega zážitek Rozšířit Tak ať Vám to co nejdříve taky klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února V 2. 2. 2025 v 20:43, neuromancer napsal: Tak ať Vám to co nejdříve taky klapne Rozšířit Děkuji, jsem si jist že příští rok už to klapne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Kucí, na příští týden něco kolem 5 dnů do tepla, napadnul mě Omán nebo ještě na něco se mám mrknout, klidně i rovnou hotel/cestovka, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února V dnešní době létat, to je opravdu jedno velké dobrodružství....máme 4 destinace v dohledné době a u 3 už nám překopali odlety nebo přílety, čekám kdy tu čtvrtou zruší úplně Egypt je fajn, protože jsme měli na konci odlétat v devět ráno a odlétáme v osm večer, pecka, den navíc. Naopak v Dubaji abych stihnul letadlo do Kathmandu budu muset běžet asi rychlostí světla, protože mám deset minut na přestup Zajímavé že to borci Dubajský obvolávají osobně, to asi s tím telefonem i chrápou nebo já nevím jak to dávají si pokecat s tisíci lidmi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Za 6 týdnů se chystám na Reunion a zrovna sleduju online na sítích, jak to tam od rána devastuje tropický cyklon Garance. Smutný pohled. Snad se nikomu nic nestane a nebudou moc velký škody. Ale vypadá to děsivě. Hurikán přes 200 km/h, auta plavou, palmy se lámou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Edžypt nezklame ani v březnu, dva dny a spalenej už jsem jak sviňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března zaletěl sis pro dalšího osobního Ahmeda jo? Uzivejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března V 2. 3. 2025 v 17:49, Prochy68 napsal: zaletěl sis pro dalšího osobního Ahmeda jo? Uzivejte Rozšířit No jasně, tomu z minulého roku už dochází síly Dík a měj se taktéž fajnově .... jdu šnorchlovat, tak doufám že se prarybky stále soustředí pouze na rusáky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března S největší pravděpodobností se v létě vypravíme do Polska - Niechorze. Máte nějaké tipy co na západě Polska, případně po cestě nahoře nad Berlínem vidět, neminout. Dál na východ se mi jet úplně nechce (písečná duna, apod.). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března @Africanlipni sem nejake podmorske fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Trávíme jarní prázdniny na Bali, a dnes mi "umřel", po prvnim ponoru buddy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se