Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Příští týden je pro mě jediná možnost, kdy jet letos na dovolenou, tak jsem teď koupil letenky na Sicílii. Máte nějaké tipy, co vidět, kde bydlet? Nikdy jsem tam nebyl... Díky moc.

Když jsem tam byl, objel jsem na trajektu všechny Liparské ostrovy (Isole Eolie), včetně výstupu a přenocování na Stromboli, a dodnes na to vzpomínám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel bych se poptat, jestli nema nekdo tip na penzion v Bilych karpatech. Pozadavky - slusne ubytovani s polopenzi (+ restaurace), detske hriste v arealu, pekne misto a zaroven rozumny startovaci bod na vylety do okoli (priroda, koupani, pesky i autem), klid. Diky za pripadne tipy!

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nějak jsem letos moji chybou prokaučoval společnou dovolenou, což je mi co pět minut manželkou připomínáno... :suicide_anim: Máme termín 26.7.-2.8., s námi pojedou dvě děti (5) a další požadavky: chata/chalupa, nejlépe (polo)samota u vody kde se dá rybařit/koupat, ideál jižní Čechy (do 150km od Prahy). Na netu jsem 5 hodin a nemůžu nic najít - nevíte pls o něčem?

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

v rámci nějakých zaměstnaneckých benefitů mám možnost si vybrat zájezd/dovolenou.

Rád bych se podíval do skandinávie, především do Norska. Koukám na nabídky poznávacích zájezdů, ale nejsem si jistej, jestli to je pro mě. Všechno mi to přijde ve velkým poklusu a tempu, neabsolvoval jste to někdo? Dá se těch 7-10 dní v busu přežít? Nebo je to naprostá blbost a člověk se vrátí z dovolený jak zpráskanej pes?

Případně co chtít vidět, co možno vynechat apod.?

Díky 

Odkaz ke komentáři

Mohl bych taky poprosit o tip na dovolenou ? Po návratu ze Srí Lanky jsem zatoužil po nějaké podobné destinaci - láká mě Myanmar, Thajsko nebo třeba Vietnam, ale rád si nechám poradit. Měl byste někdo nějaký tip ? :-)

Měla by to být nějaká batůžkářská dovolená zas tak na 3 týdny.,..

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Mohl bych taky poprosit o tip na dovolenou ? Po návratu ze Srí Lanky jsem zatoužil po nějaké podobné destinaci - láká mě Myanmar, Thajsko nebo třeba Vietnam, ale rád si nechám poradit. Měl byste někdo nějaký tip ? :-)

Měla by to být nějaká batůžkářská dovolená zas tak na 3 týdny.,..

Thajsko po vlastnej osi v pohode, Kambodža tiež (aspoň Siem Reap, tzn. Angkor a okolie). Barmu by som odporučil s cestovkou (Bubo má dobrý zájazd), inak budeš zrejme odkázaný iba na hlavné turistické atrakcie, čo je v Barme veľká škoda (akože dobré sú aj tie). Ak by si mal detailnejšie zadanie, tak viem poradiť. Batůžkářská dovolená moc nenapovie.

Odkaz ke komentáři

Rakouske alpy v lete?

Presne to, po cem touzim :-D

Nejake rady/tipy?

Nebo doporuceni nejakeho apartmanu?

2-3 lidi a pes :-)

Klidne i do sz, za cokoliv budu vdecnej..

Nedávno som bol ubytovaný v http://oberlehen.at/ , celkom dobré východisko na výlety, všetko je neďaleko (Grossglockner, Dachstein, jazerá pri Salzburgu, Salzburg). Príjemná domáca, nový barák, všetko čisté. Posledný barák v údolí, za ním iba kopec. Býval som v dvojizbovom apartmáne, priamy výhľad na kopce. Neviem, ako so zvieratami. Cena na Alpy fajn, majú to nové a dali zatiaľ nižšie ceny. Raňajky do izby, ale pomerne obyčajné, dosť drahé. Neďaleko od diaľnice, v dedine fajn reštika, potraviny. Na Bookingu su ako Alpen Suite Land Salzburg .

Odkaz ke komentáři

Thajsko po vlastnej osi v pohode, Kambodža tiež (aspoň Siem Reap, tzn. Angkor a okolie). Barmu by som odporučil s cestovkou (Bubo má dobrý zájazd), inak budeš zrejme odkázaný iba na hlavné turistické atrakcie, čo je v Barme veľká škoda (akože dobré sú aj tie). Ak by si mal detailnejšie zadanie, tak viem poradiť. Batůžkářská dovolená moc nenapovie.

A co napoví víc ? Thajsko s ženskou mi přijde trochu nošení dříví do lesa, to bych bral asi jako poslední :-)

Odkaz ke komentáři

A co napoví víc ? Thajsko s ženskou mi přijde trochu nošení dříví do lesa, to bych bral asi jako poslední :-)

Vzhľadom k tomu, koľko možností Thajsko ponúka, by bolo rozumné špecifikovať, čo ťa baví. Pláže? Turistika? Ak ti to je jedno, zober katalóg nejakých poznávačiek a prebehni si tú trasu sám. Bangkok pamiatky. Krabi/Ko Samui/Phuket/Pattaya more, Chiang Mai turistika.

Odkaz ke komentáři

Vzhľadom k tomu, koľko možností Thajsko ponúka, by bolo rozumné špecifikovať, čo ťa baví. Pláže? Turistika? Ak ti to je jedno, zober katalóg nejakých poznávačiek a prebehni si tú trasu sám. Bangkok pamiatky. Krabi/Ko Samui/Phuket/Pattaya more, Chiang Mai turistika.

Baví mě turistika. Ráno sednout na bus nebo vlak, někam popojet, sehnat ubytování pokoukat po okolí a památkách, jít se vykoupat a něco dobrýho sníst. Druhý den klidně nanovo.

Kamarád takhle byl ve vietnamu, že přiletěl na to horní letiště, procestoval to až k tomu spodnímu letišti a z něj odletěl. Tak něco takovýho by se mi asi líbilo....

Odkaz ke komentáři

Baví mě turistika. Ráno sednout na bus nebo vlak, někam popojet, sehnat ubytování pokoukat po okolí a památkách, jít se vykoupat a něco dobrýho sníst. Druhý den klidně nanovo.

Kamarád takhle byl ve vietnamu, že přiletěl na to horní letiště, procestoval to až k tomu spodnímu letišti a z něj odletěl. Tak něco takovýho by se mi asi líbilo....

To jsem taky dali. Přílet Hanoi, odlet Saigon, mezitím taxíky, vlaky, busy. A k tomu ještě odskok na Phu Quoc, tam to bylo super. Doporučuju.

Odkaz ke komentáři

To jsem taky dali. Přílet Hanoi, odlet Saigon, mezitím taxíky, vlaky, busy. A k tomu ještě odskok na Phu Quoc, tam to bylo super. Doporučuju.

Jak dlouho to tak trvá ? 

A jak se takhle kupuje letenka ? Když to vlastně není zpáteční...

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Jak dlouho to tak trvá ? 

A jak se takhle kupuje letenka ? Když to vlastně není zpáteční...

Tak manželka pravila, že jsme tam byli 25.3. - 9.4. Letenky jsme prostě koupili takto, nicméně podtýkám, že jsme letěli z Vídně a přesedali jsme (v obou směrech) v Taipei. "Zpáteční" nemá žádnej význam. Jinak ještě pozitivní zkušenost - na místě nás to vyšlo v průměru na 1.000Kč/denně (included all).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...