Hellé Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Toto by chcelo samostatnu temu..dovolenkovy bizar Moja kolegyna na Hvar vlecie vzdy karton mlieka lebo rano musi mat kakavkoto nevymyslis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Já v tom teda taky nevidím žádnej problém. Taky mám rád pohodu, vytáhnout na dovolený gril, hodit na něj maso ... Klidně bych v kempu udělal i nějaký kotlíkový jídlo, mě prostě tohle venkovní vaření baví a doma na to není moc čas. Děláme takto v kotlíku bigos, guláš, chilli con carne ... pokud to vaření člověk nebere jako práci ale jako zábavu, tak proč ne ... Dokonce dokážu oželet moře, uvařit si dobrej guláš, dát si při tom pár piv, koukat jak to pěkně bublá, počkat na kamarády a pak se zbořit do němoty chlastem co jsem vezl 1.000 km, protože mi nejvíc chutná pivo od nás z pivovaru ... Upraveno 22. července 2020 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Každý jak to má rád a na co mu síly stačí My máme vždycky blbnutí po kempech a vlastního vaření až, až, tak pravidlem u moře je vždy all inclusive a nechat se pěkně hýčkat Navíc mě baví poznávat cizí kuchyni, takže pokud jde o Chorvatsko, basu Plzně do kufru a zdarec..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Já netahám nikam nic neb jsem na to línej. Ale takovou tradici jako popisoval Nickolas plně chápu. Na druhou stranu mám kámoše, co je schopen brát na Elbu zavařenou svíčkovou a vepřo knedlo zelo. To už bych asi nedal, ačkoli musím dodat, že on to nedělá kvůli financím, ale čistě kvůli tomu jídlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 My pořád řešíme počty beček. Nemůžeme se shodnout. O jídle nepadlo zatím ani slovo... Když je to do nejližšího obchodu 35 km, tak musíš mít sebou nějaký start-pack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Hele, kazdemu co jeho jest. Jestli si nekdo muze tu dovolenou dovolit jen proto, ze usetri na jidle, proc ne. Nemaji decka takoveho cloveka pravo zkusit more? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ono tie suroviny musis kupit rovnako v cz aj v HR, a porovnavat ceny bravcoveho masa, zemakov a cibule snad nemusi uz nikto kto ma na benzin. Myslim ze je to skor o mindsete a zvyku ako o peniazoch... Ale super tema :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Hele, nech brouka žít...V našem případě konkrétně Radka a Koníčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 2 hodinami, nickolas napsal: Hele, kazdemu co jeho jest. Jestli si nekdo muze tu dovolenou dovolit jen proto, ze usetri na jidle, proc ne. Nemaji decka takoveho cloveka pravo zkusit more? Asi tak nějak, jako když nemám na restauraci 4* za den nebo plnou penzi....tak nemůžu k moři? Já vezl dost často hromadu jídla a nestydím se za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Mně venku vždycky chybí náš chleba. Upraveno 22. července 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 5 hodinami, nickolas napsal: Hele, kazdemu co jeho jest. Jestli si nekdo muze tu dovolenou dovolit jen proto, ze usetri na jidle, proc ne. Nemaji decka takoveho cloveka pravo zkusit more? Každopádně si to tam užívej. A občas sem hod nějakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Pro znavené pocestné v Orlických horách - Kačenčin šenk - samoobslužné občerstvení https://www.kolowrat.com/cs/component/content/article/89-aktuality/154-kacencin-senk?Itemid=655 https://mapy.cz/zakladni?x=16.4391608&y=50.2753303&z=16&pano=1&source=base&id=2263493 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 51 minutami, kuncák7 napsal: Každopádně si to tam užívej. A občas sem hod nějakou fotku. S jídlem Na Hvaru, v zátoce kde to miluju, bylo normální si vařit. Kdysi ta cesta k civilizaci byla fakt opruz. Ale domácí dovezl kruh i nákup. Pak začal vařit v domácí konobě a stálo to za to. Takový tuňák s omáčkou z Proška, vyvážit Seikem Samozřejmě každý dle svého, ale kýbl řízků na cestu domů prostě nechápu...Radši bych se rochnil v moři a cestou se někde stavil... Hezkou dovču všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Vozime s sebou veci na par dnu, at hned nemusim do mesta, je to zruky. Ze zacatku jsme toho vozili vic, ale uz vime co od ktere znacky atd. Ale treba brambory jsou ceske mnohem lepsi, nez zdejsi. Na druhou stranu vozit rajcata, cukiny, ovoce, to je chujovina. Nejakou Plzen si taky vzdy vezu. Pak uz ji kupuju tady...stoji prakticky stejne jak mistni pivo (ale porad o dost vic nez doma). Varit si musime, pac stravovat se tady denne nejde, je tu jen malinka hodpudka a nestiha. Navic bych to denne nezaplatil. A v neposledni rade si rad koupim ryby a ugriluju sam. Na fotky vam prdim, propadam trudomyslnosti! V patek jedem domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Chápu, jak se blíží odjezd travarice hořkne.... My si dávali ještě třeba dva dny Split a pak byl ten odjezd snesitelnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 .. zrušili n na poslední chvíli (dnes- den před odjezdem) ubytování v Zell am see (stejně měli být hnusně) tak jedeme místo toho do Jelsy na Hvar, a to i díky tomuto vláknu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 22 minutami, Vlcak1980 napsal: .. zrušili n na poslední chvíli (dnes- den před odjezdem) ubytování v Zell am see (stejně měli být hnusně) tak jedeme místo toho do Jelsy na Hvar, a to i díky tomuto vláknu:) Tak mi dej vědět, kde máte ubytko. Rád zjistím jiné alternativy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 44 minutami, DavidLC napsal: Chápu, jak se blíží odjezd travarice hořkne.... My si dávali ještě třeba dva dny Split a pak byl ten odjezd snesitelnější... Uz neni prostor, zkousel jsem ze bychom zustali do soboty, ale uz od patku nove hosty. A stehovat se na den je blbost. Holt musi stacit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jedná vzpomínková z loňska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Zvazujeme nejake Recko v zari, co myslite, bude to jeste volne dostupne, nebo bude problem na "semaforu" (jakoze nam bud Rekove reknou ne, pripadne nasi zkonstatujou Recko jako nebezpecne)? Musim uz ted na to napocitat dovolenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se