elloco Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Když jsem tam byl naposled (asi 6-7 let), tak nikde žádný fejk. Ani hadry, ani CD, natož hodinky. Asi se něco změnilo. Dej sem fotku toho krámu, zajímalo by mě, jakou na něj pověsil reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Hadry jsou tam bezne, hodinky jsem za 10let nevidel nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 My tam byli 2015 a fejkový hodinky na tržnici běžně, ale tak hnusný, že byste je nevzali ani do bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 ta Ema Smetana je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Co mě ale v Bulharsku fakt překvapilo, že když jsem tam byl za bolšána, tak všude byly obchody/stánky s růžovým olejem, keramikou a koženejma výrobkama a teď jsem nemohl koupit suvenýr (teda kromě těch, co maj i u nás, v obchodech Ethnic)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Právě teď, elloco napsal: Co mě ale v Bulharsku fakt překvapilo, že když jsem tam byl za bolšána, tak všude byly obchody/stánky s růžovým olejem, keramikou a koženejma výrobkama a teď jsem nemohl koupit suvenýr (teda kromě těch, co maj i u nás, v obchodech Ethnic)... Tak to je divny, tohle bezne vozim kazdy rok (kosmetika z ruzi) za par tisic pro pulku pribuzenstva. Maji to i bezne v samoobsluhach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Já tam zase jako dement scháněl pro známou Horský čaj. Když už jsem byl za divnýho turistu, tak jsem jeden vysoce kvalitní s namalovanýma Alpama našel v Lidlu. Za leva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tak kluci už sedí na letišti směr Rhodos, motorky zařízený a já makám na zakázce v práci Smutný jsem, smutný moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 No tý vole, volali mi kluci že špatně vyplnili formulář do Řecka a Ryanair je už na letišti nepustili do letadla, do prdeleee Koupili další letenku jednosměrnou na zítra a zkusí to znovu, aj, masakr....už chlastaj v Dejvicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Afri,tak to nevím jak se jim povedlo, když jsem to zvládnul i já; formulářový antitalent. Dyť tam vyplnujes jen iniciály a kde budeš bydlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Afri, kontakt s tebou je koukám dost nebezpecnej, dealeři aut krachující, kámoši místo v Řecku chlastaji v Dejvicích....kde to skončí? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 před 2 hodinami, kral083 napsal: Afri,tak to nevím jak se jim povedlo, když jsem to zvládnul i já; formulářový antitalent. Dyť tam vyplnujes jen iniciály a kde budeš bydlet Číslo letenky se překlepli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tak produky z ruzi tu maji hodne, kozedlne veci taky, a neni to drahe. Akorat ten design... zrovna jsme dorazili z Nesebaru, kde meli super kramek s kozenyma taskama, kozena aktovka za cca 1800,- ale do prace se bohuzel zadna nedala (barvy, design...) Jinak levne fejky hodinek tu maji na stancich vsude, a je to jako v Recku. Je to takova kvalita jako asi z chranene dilny nevidomych s parkinsnem Vyjimkou jsou 2 fejkari na hlavni tride, kde uz maji i laicky tezko rozpoznatelne fejky za ceny 1700 - 4000 Kc, kde uz si vyhrali i s tim strojkem, treba neco jako toto: https://www.watchfinder.co.uk/articles/feature-omega-seamaster-real-vs-fa Nejsou to stanky, ale kamene obchody, tak to moc v ramci EU nechapu. Dale se tu fejkuji vsemozne odevy, tasky, ledvinky, kabelky, bágly, boty a pásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 V 10. 9. 2020 v 13:07, Tondaa73 napsal: Já tam zase jako dement scháněl pro známou Horský čaj. Když už jsem byl za divnýho turistu, tak jsem jeden vysoce kvalitní s namalovanýma Alpama našel v Lidlu. Za leva. Tvl, to tady maji vsude. Furt resime co to je? Kotvicnik (tribulus)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 před 7 hodinami, odjinud napsal: Tvl, to tady maji vsude. Furt resime co to je? Kotvicnik (tribulus)? Prej tohle...https://bylinkopedie.cz/mursalsky-caj/. Zatím nic nepoznala, cucá ten Lidlu a šmakuje jí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 (upraveno) Ted jsem tu koupil super osusku k bidetu... Za 3 leva (39 Kc), no neber to. Upraveno 12. září 2020 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Tak to je parada! Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Chlape, ty jsi opravdu odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Myslis z vychodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 To nevim. Vim jen, nebo si myslim, ze to neni odtud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se