African Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) V 21. 10. 2020 v 9:38, Harwey napsal: 2 tyzdne je ideal:) Na JAR je ideál tak deset let Každopádně, kdyby se něco chystalo, dám vědět. Už tady louskám NG, které se povedlo, protože kluk strašně žere dinosaury. V dračích horách jsou výborné ty železné žebříky všude, co zmiňují v časopise, které tak umožní se podívat do míst, kam by to normálně bez lana a riskování života nešlo. Asi by to tam taky chtělo na chvilku, když už tm budeme, jak říkám deset let málo... Mám tam super kámoše s jedním z nejlepších spaní široko, daleko. Upraveno 27. října 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Hurá, JAR je otevřená s testem od 1.10. a ČR kupodivu není na červeném seznamu high risk countries(z Evropy tam je kde kdo, ale my ne) . Služebně to půjde i na červeném seznamu https://www.gov.za/covid-19/individuals-and-households/travel-coronavirus-covid-19?gclid=Cj0KCQjwit_8BRCoARIsAIx3Rj4fKoW91nYKXcMehGcO8JYUCqt64jvdlhwd2KdNwqX48yW_9pDzOtMaAst0EALw_wcB#HighRiskCountries Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Afri,tohle mi nedělej. My měli ve 2012 na JAR jen 14 dni, takže v Dračácich jsme měli jen jednu noc. Ale stálo to za to. Hned bych se tam vratil nemít doma tu malou havěť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 22 minutami, neuromancer napsal: Hurá, JAR je otevřená s testem od 1.10. a ČR kupodivu není na červeném seznamu high risk countries(z Evropy tam je kde kdo, ale my ne) . Služebně to půjde i na červeném seznamu https://www.gov.za/covid-19/individuals-and-households/travel-coronavirus-covid-19?gclid=Cj0KCQjwit_8BRCoARIsAIx3Rj4fKoW91nYKXcMehGcO8JYUCqt64jvdlhwd2KdNwqX48yW_9pDzOtMaAst0EALw_wcB#HighRiskCountries Dobrá zpráva Za to Nepál zůstal zavřenej..... Naštěstí jsem teď pro jednu svoji skupinu co jsem jim organizoval nějáké treky zařídil rebooking přes Quatar Airlines , tak snad svůj na začátku roku taky zvládnu, popřípadě využiju storno letenky. Osobně se teď v brzké době tedy nikam nepohrnu, dokud se situace výrazně nezlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) před 36 minutami, kral083 napsal: Afri,tohle mi nedělej. My měli ve 2012 na JAR jen 14 dni, takže v Dračácich jsme měli jen jednu noc. Ale stálo to za to. Hned bych se tam vratil nemít doma tu malou havěť Dvoudenní vychází na Monk’s Cowl velmi krásný dvoudenní trek co chodí hodně lidí když nemá čas, i ta jeskyně my připadá podle šutrů nějáká povědomá Ale já vím, je tam toho haldy, Zulové jeskyně rádi, každopádně kouskem tohoto treku jsem šel narychlo v lednu 2012, takže jsme se tam někde těsně minuli Musím doma mrknout na fotky..... Upraveno 27. října 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Už prý na nás v Krugeru čekají, psal pan domácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Nám poradili trek na jednu noc k Marbel bath. Fakt nádhera. Teď mě mrzí, že sme tam na úkor jiných míst nezůstali déle. Ale když musíš za 14 dní přejet z Johannesburg do Cape Town,tak holt nemůžeš mít všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Oh, nádhera veliká kluci, jaj Kruger bych si dal hned teď Vzpomínky nás podrží do další cesty, tak klidně ještě nějáké Vaše fotky..... sakra musím to nějak vymyslet Tak jsme se těsně minuli krali083, škoda, třeba příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Super, Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak do MLE se létá a moře je prázdné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Co je mle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Kód mezinárodního letiště na Maledivách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ano, správné řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ano, správné řešení Tak snad jsi nepochyboval, že tu nikdo neznáme IATA zkratky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Tak pardóóón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Dostal jsem pár tipů přes booking kámoše na Chorvatsko 2021 a všechno fuč, lidi sedí asi v karanténě a nakupují fest Navíc vše bez zálohy, platba na místě, takže lidi neváhají. Dal jsem pár náhodných rezervací, z toho pro mě asi nejzajímavější mobilní domky Solaris v Šibeniku, nemáte s tímto rezortem někdo zkušenost? https://www.turistika.cz/hotely/detail/solaris-camping-mobile-homes-559184 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Anebo aspoň nějaké osobní zkušenosti s lokalitou Šibenik? Istrii máme projetou křížem, krážem, tak chceme zase trochu dál, ale zase kvůli dětem ne nějak moc daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Co Krk? Tam sme byli s dětma letos, neni to daleko, je to sice ostrov, ale dojedeš ta, přes most a byla to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Před hodinou, Micey napsal: Co Krk? Tam sme byli s dětma letos, neni to daleko, je to sice ostrov, ale dojedeš ta, přes most a byla to paráda. Rád bych nějaké mobilní domky nebo vilky, velké vyžití pro děcka v těsné blízkosti a tak max. 100m k moři, nechci toho moc? Mrknu na krk, nějaký tip na mé požadavky? Dál chci třeba dost cestovat, je v okolí co objevovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Na CT2 teraz opat JAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se