African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) Ták a celý rok mám pěkně nalajnovaný, ubytování zamluvené, letenky nakoupené a teď začnu pěkně zase sbírat Covid Vouchery Nejvíc se s děckama těším na nijak nenápadný Lanzarote ostrov, uvidí poprvé sopky a s mým překvapením dost zajímavých míst tam. Je to malinký, tak s půjčeným autíčkem to půjde pěkně projezdit. No a pak si naordinoval tatínek haldu toho trocha drsnějšího dobrodružství, ale už tak nějak trochu počítá inu i s tím, že do prdele taky možná pojede... Pokud přemýšlíte s děckama, tak jsou vcelku dobré recenze na Funtazie cluby od Fischera, viz níže. Pár kamarádů již bylo, a všichni si to vždy náramně užili.... https://www.fischer.cz/dovolena-animacni-kluby#hotely Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 vsak on ti to nekdo prelajnuje, toho se neboj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Věděl by někdo o penzionu ve Švýcarsku, který vedou Češi,tak aby odtud šly podnikat výlety do hor? A proč Češi? Rádi bychom tam poslali tchýni s tchánem. Tady v Čechách si plánují výlety hlavně po Šumavě sami,ale neumí moc řeči, což by je mohlo od cesty odradit. Klidně SZ nebo veřejně,třeba se to bude hodit i někomu jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 V 8. 12. 2020 v 23:20, neuromancer napsal: Afri, já do toho jdu Itinerary details Itinerary Vienna (VIE) to Johannesburg (JNB) — Fri, Feb 5 Vienna (VIE) to Frankfurt (FRA) — Fri, Feb 5 Lufthansa 6335 Dep: 5:30 pm Arr: 7:00 pm 1h 30m Airbus A320 Business (P) OPERATED BY AUSTRIAN Layover in FRA 3h 0m Frankfurt (FRA) to Johannesburg (JNB) — Fri, Feb 5 Lufthansa 572 Dep: 10:00 pm Arr: 9:25 am 10h 25m Boeing 747 Business (P) Sat, Feb 6 Johannesburg (JNB) to Vienna (VIE) — Sat, Feb 13 Johannesburg (JNB) to Frankfurt (FRA) — Sat, Feb 13 Lufthansa 573 Dep: 7:30 pm Arr: 5:20 am 10h 50m Boeing 747 Business (P) Layover in FRA Sun, Feb 14 4h 30m Frankfurt (FRA) to Vienna (VIE) — Sun, Feb 14 Lufthansa 6334 Dep: 9:50 am Arr: 11:15 am 1h 25m Embraer RJ-195 Business (P) Máš to za pár kamaráde My včera s manželkou u sklenky dobrého vína vzpomínali na poslední akci v Krugeru a říkali si, že až to uvolní, na dva týdny si odskočit do Jar by nebylo úplně od věci..... stýská se nám po té pohodě Mysli na mě a pošli nějaký fotky, jasný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 (upraveno) Bohužel nemám, Afri, Lufthansa chce nově testy po cestě zpátky, na to jim kácím, kde je tam budu shánět P.S. A navíc je tam teď zakázaný prodej chlastu Upraveno 30. ledna 2021 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 2 hodinami, neuromancer napsal: Bohužel nemám, Afri, Lufthansa chce nově testy po cestě zpátky, na to jim kácím, kde je tam budu shánět P.S. A navíc je tam teď zakázaný prodej chlastu Ach šajze, škoda, prostě blbá doba. S tím chlastem souhlasím a ono celkově, co tak kecám s kamarády, tak ta situace tam není zrovna růžová. Jiný termín, nebo kompletní storno? Lufthansa na pohodu, nedělají ofrky? Já předělával nedávno s Quatar Airlines a ty úplně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 @AfricanLufthansa OK, chtěli jsme ještě zpáteční let přehodit na Swiss, ale z JAR berou do letadla jenom Švýcary, tranzit vůbec, takže storno, i zlevněný business tarif P jde teď díky koroně refundovat. Já mám Lufthansu docela rád, upper deck v 747 má svoje kouzlo, tohle byla poslední cesta loni v únoru, pak už utrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Co to je jako, vždyť mezi ty lidi tam se vejdou v pohodě další dva, to je nefér Tak příště...máš rád Kruger, kontakt s přírodou, tak si tam dej až znovu poletíš krátkou vsuvku jménem St. Lucia. Už jsem tady o ní psal, dech beroucí záležitost. Parádní ubytování, výborné restaurace, dobří lidé a blíž už africké přírodě snad ani nemůžeš být. Přes den budeš chytat ryby v řece plné krokoušů, v noci ti budou přes cestu až půjdeš z baru běhat hrošíci. Zulu vesnice, malý Kruger a dalších hafo věcí okolo jsou další třešničky na dortu Já jestli dáme těch 14 dní, tak určitě Kruger, Drakensberg , St. Lucie a hurá domů https://stluciasouthafrica.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 (upraveno) Afri, na Santa Luciu jsi mě tady navnadil už dříve a určitě se tam chystám, díky Upraveno 30. ledna 2021 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 před 20 minutami, neuromancer napsal: Afri, na Santa Luciu jsi mě tady navnadil už dříve a určitě se tam chystám, díky Jsem si říkal, že už jsem o ní někde psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 (upraveno) Lehkej highlight Malediv: Potom co jsem nikde nebyl 2020 to bylo fakt příjemné Upraveno 1. února 2021 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Kuboo to je masaker!!! Jako tam je žraloků jak swiňa, respekt.! Já bych se po.al Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Díky Sen je pro mě todle: Až uvidím hejna kladivounů tak budu spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Čus chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pěkný místo v Chorvatsku ? Chci jet s manželkou a dvěma dětmi (1+3 roky), tchýně ( bez komentářů prosím ) a kamarád s manželkou. Rádi bychom nějaké klidnější místo, u moře. Nemusí to být nic luxusního - spíš uvítáme přátelskou atmosféru.. Kdyby tam bylo hřiště pro děti a bazén tak by to bylo super. No a aby se tam dalo večer sednout ke grilu a chlastat no Těch nabídek co je kolem je asi milion, ale víte jak to je ... papír a fotka snese všechno Prosím jen Chorvatsko, Černá Hora nebo Albánie už je na ty naše škvrňata daleko. Díky moc předem za každý tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 To nejde nekomentovat, Tome. Naopak, musis vybrat nejaky hlucny a busy misto, v tom se ta tchyne a jeji reci alespon castecne ztrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Dobře Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Kluci nějaký doporučení ubytování na léto, Pálava a okolí na kola? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 My byli predloni v Hlohovci. Ubytovani fajn, kdyz tak muzu dohledat presnej kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 https://www.umlynku.cz/ Zdenek Mlýnek je fajn chlap a má sklep plný skvělého vína,...něco pro Bendera .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) Taky Hlohovec, všude kousek - Lednice, Valtice do 5 km. Pro nenáročné se dá koupat přímo v místě. Byl jsem u Buriánků. Vinařství a penzion rodiny Buriánkovy - Hlohovec (vinarstviburiankovi.cz) Menší penzion pro 16 lidí, terasa s grilem, kuchyně, spol.místnost, sklep s vínem, v ceně parkování a kola zamčená za mříží. Bacha na patře je společná sprcha-záchod. Na jídlo jsme chodili sem Penzion a restaurace Usedlost pod vinohrady, pokud bude místo zrovna bych se tam příště i ubytoval. Jinak v Lednici je super zastrčená hospoda - Hospůdka U Korunky. Zvenku sice nic moc, ale vnitřek dobrej a jídlo super. Upraveno 24. února 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se