ivan_989 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Citam to to hodinu, niekde to bolo ale neviem to najst...Prosim vas, je niekde do cca 100km od hranic CR/SR nieco 4*, dobra kuchyna, lokalita v prirode, naky wellness kozmetika atd ? Nieco ako u nas Kaskady alebo Permon ? Alebo kludne aj penzion nech to je, ale troska luxusu a prirody k tomu, nech mame so zenou pekny vikend dakujem za tipy vopred. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ivane neco takoveho?valachy.cz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) ivane neco takoveho?valachy.cz?Tam som sa teraz pozeral resp hotel Horal som obkukaval. aj ano, take cosi. Ja len ze ci neexistuje nieco s cim bol dakto maximalne spokojny a uzil si vikend o akom pisem Edit: ta Lanterna vypada dobre, pekne o sebe pisu aj na fotkach je ok bol tam uz niekto, stoji to za to ? Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ja byl 2x v Horalu 4* a 1x v lanterne za me to bylo fajn ale ja jse. jina docialni trida tak to pro me bylo jako z jineho sveta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Frantisek dakujem za tipy, vypada to slubne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Kluci, přemýšlím, na jaké místo vzít prvně příští rok rodinu, aby ji Alpy vyrazili doslova dech Manželka a tříletý kluk tam nikdy nebyli a já bych rád, aby pochopili, proč já jsem tam víc jak doma Napadl mě http://www.zermatt.ch/ , kde jsem nikdy nebyl a to místo mě příjde fascinující, už jenom kvůli Matterhornu, jednu z nejhezčích hor světa. Byl jste tam někdo? Vypadá to jako pravé dobrodružství, nesmí se tam prý autem, jsou tam krásné treky, hospody, vyžití pro děti, prostě mě zajímá jakýkoliv postřeh, za který předem děkuji Plánuji tam týden, možná i nějákej typ na klidnej rodinej hotýlek by byl super" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Lanterna i Horal super. Na Lanterně výborná kuchyně, relaxace, masáže. Na Horalu výborný wellness. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 A je zvykom ze tam chodia vo velkom aj neubytovani ? Chcem troska klud, nech to neni uvrieskana masa ludi. Zazil som uz take a cely víkend bol o nicom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) V ramci naší chronobuňky s Zermattem laškujem už dlouho. Ale cena je v konečném důsledku prostě dvojnásobná oproti Dolomitům, takže ještě nějakou dobu budem brousit Val Gardenu. Nicméně Rusové v norkových kabátech a ceny čehokoliv a kdekoliv rodině dech jistě vyrazí. Autem se tam nesmí, nejprve přestup do autobusu a pak do elektromobilu, který vás zaveze až k hotelu. Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 A je zvykom ze tam chodia vo velkom aj neubytovani ? Chcem troska klud, nech to neni uvrieskana masa ludi. Zazil som uz take a cely víkend bol o nicom.chodi zejmena do termalu na horalu ale rano do desiti nebo vecer po sedme jsi to mel takrka pro sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Aha. Takze podla toho co tu čítam pre mna skor Lanterna. To bolo easy tak rychlo som uz dlho nic nevybral dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 na spa mas pri 4* pristup do obou hotelu...na webu hotelu mivali i obsazenost bazenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Nebo když popojedeš ještě kousek dál, nově zrekonstruovaný hotel Bauer na Bílé. Nedávno otvírali úplně nový wellness. Jsou tam příjemní lidé, dobrá kuchyně, krásná příroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Chtěl bych tam v létě, ale když tak na to koukám, vypadá to na snobárnu, proto bych rád osobní názor, jestli je možné se tam lidsky vůbec ubytovat. Cestovky to nabízí od devíti stovek na noc, což není úplně tak zlý pro danou lokalitu" No a vymatlance v norkových kabátech vidím každý den i v naší vesnici, jelikož tu máme nejstarší kostelík v Evropě, bo co, takže jsem si už zvuknul V ramci naší chronobuňky s Zermattem laškujem už dlouho. Ale cena je v konečném důsledku prostě dvojnásobná oproti Dolomitům, takže ještě nějakou dobu budem brousit Val Gardenu. Nicméně Rusové v norkových kabátech a ceny čehokoliv a kdekoliv rodině dech jistě vyrazí. Autem se tam nesmí, nejprve přestup do autobusu a pak do elektromobilu, který vás zaveze až k hotelu. Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Ja som naivny dement. Jasne ze ked vo stvrtok vecer idem objednavat ubytko na zajtra/pozajtra budu mat vsetko obsadene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Ja som naivny dement. Jasne ze ked vo stvrtok vecer idem objednavat ubytko na zajtra/pozajtra budu mat vsetko obsadene Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Ja som naivny dement. Jasne ze ked vo stvrtok vecer idem objednavat ubytko na zajtra/pozajtra budu mat vsetko obsadene jestli myslíš místa, co jsem doporučil tak já objendával i půl roku dopředu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Aha už jsem si přečetl i pár postů výš. Tam v té lokalitě pomoct bohužel neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 A hotel centro Hustopece ? Tam je dobre ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Chtěl bych tam v létě, ale když tak na to koukám, vypadá to na snobárnu, proto bych rád osobní názor, jestli je možné se tam lidsky vůbec ubytovat. Cestovky to nabízí od devíti stovek na noc, což není úplně tak zlý pro danou lokalitu" No a vymatlance v norkových kabátech vidím každý den i v naší vesnici, jelikož tu máme nejstarší kostelík v Evropě, bo co, takže jsem si už zvuknul Jasne, ze je Zermatt snobarna, ale je to i krasne mestecko a ten vyhled na Matterhorn... Moznosti na vylety je nespocet, od malych prochazek pres vlacek na Gornergrat az po opravdove tury pro tebe. Kdyz jsme tam byli my, vsude se stavely nove hotely, to docela kazilo dojem, vsude samy jerab a leseni. Ale pozitiva prevladaji. Je tam fakt hezky. Jako alternativu ti doporucim Saas-Fee ve vedlejsim udoli, taky mesto bez aut, mensi a rekl bych mene komercni. Tam se urcite jeste jednou chystam, posledni navstevu jsme museli bohuzel po trech dnech ukoncit v nemocnici....ale to je jiny pribeh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se