Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Citam to to hodinu, niekde to bolo ale neviem to najst...Prosim vas, je niekde do cca 100km od hranic CR/SR nieco 4*, dobra kuchyna, lokalita v prirode, naky wellness kozmetika atd ? Nieco ako u nas Kaskady alebo Permon ? Alebo kludne aj penzion nech to je, ale troska luxusu a prirody k tomu, nech mame so zenou pekny vikend :) dakujem za tipy vopred.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ivane neco takoveho?valachy.cz?

Tam som sa teraz pozeral resp hotel Horal som obkukaval. :) aj ano, take cosi. Ja len ze ci neexistuje nieco s cim bol dakto maximalne spokojny a uzil si vikend o akom pisem :)

Edit: ta Lanterna vypada dobre, pekne o sebe pisu aj na fotkach je ok :) bol tam uz niekto, stoji to za to ?

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Kluci, přemýšlím, na jaké místo vzít prvně příští rok rodinu, aby ji Alpy vyrazili doslova dech  ;) Manželka a tříletý kluk tam nikdy nebyli a já bych rád, aby pochopili, proč já jsem tam víc jak doma :lol2: Napadl mě http://www.zermatt.ch/ , kde jsem nikdy nebyl a to místo mě příjde fascinující, už jenom kvůli Matterhornu, jednu z nejhezčích hor světa. Byl jste tam někdo? Vypadá to jako pravé dobrodružství, nesmí se tam prý autem, jsou tam krásné treky, hospody, vyžití pro děti, prostě mě zajímá jakýkoliv postřeh, za který předem děkuji :cheers:  Plánuji tam týden, možná i nějákej typ na klidnej rodinej hotýlek by byl super"

Odkaz ke komentáři

V ramci naší chronobuňky s Zermattem laškujem už dlouho. Ale cena je v konečném důsledku prostě dvojnásobná oproti Dolomitům, takže ještě nějakou dobu budem brousit Val Gardenu. Nicméně Rusové v norkových kabátech a ceny čehokoliv a kdekoliv rodině dech jistě vyrazí. Autem se tam nesmí, nejprve přestup do autobusu a pak do elektromobilu, který vás zaveze až k hotelu.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Chtěl bych tam v létě, ale když tak na to koukám, vypadá to na snobárnu, proto bych rád osobní názor, jestli je možné se tam lidsky vůbec ubytovat. Cestovky to nabízí od devíti stovek na noc, což není úplně tak zlý pro danou lokalitu" No a vymatlance v norkových kabátech vidím každý den i v naší vesnici, jelikož tu máme nejstarší kostelík v Evropě, bo co, takže jsem si už zvuknul :cheers:

V ramci naší chronobuňky s Zermattem laškujem už dlouho. Ale cena je v konečném důsledku prostě dvojnásobná oproti Dolomitům, takže ještě nějakou dobu budem brousit Val Gardenu. Nicméně Rusové v norkových kabátech a ceny čehokoliv a kdekoliv rodině dech jistě vyrazí. Autem se tam nesmí, nejprve přestup do autobusu a pak do elektromobilu, který vás zaveze až k hotelu.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Chtěl bych tam v létě, ale když tak na to koukám, vypadá to na snobárnu, proto bych rád osobní názor, jestli je možné se tam lidsky vůbec ubytovat. Cestovky to nabízí od devíti stovek na noc, což není úplně tak zlý pro danou lokalitu" No a vymatlance v norkových kabátech vidím každý den i v naší vesnici, jelikož tu máme nejstarší kostelík v Evropě, bo co, takže jsem si už zvuknul :cheers:

Jasne, ze je Zermatt snobarna, ale je to i krasne mestecko a ten vyhled na Matterhorn... Moznosti na vylety je nespocet, od malych prochazek pres vlacek na Gornergrat az po opravdove tury pro tebe.

Kdyz jsme tam byli my, vsude se stavely nove hotely, to docela kazilo dojem, vsude samy jerab a leseni. Ale pozitiva prevladaji. Je tam fakt hezky. 

Jako alternativu ti doporucim Saas-Fee ve vedlejsim udoli, taky mesto bez aut, mensi a rekl bych mene komercni. Tam se urcite jeste jednou chystam, posledni navstevu jsme museli bohuzel po trech dnech ukoncit v nemocnici....ale to je jiny pribeh...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...