Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Harwey napsal:

Mosonmagyarovar... Bol som raz a stacilo. Nepamatam si ze by tam bolo nieco pre deti. A sami dochodca to tam bol.

Byli jsme kdysi a nopak, na děcka prskali. Tam ne. Ale co padlo výše, Sarvar atd, atrakcí mraky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak 14 ze 14 divochů právě hlasovalo pro příští rok pro kemping v Itálii, yes a jako předseda jsem dostal za úkol nějáký sehnat...prý mé organizační schopnosti jsou neuvěřitelné 😂  Už jsem poptával tady na fóru v minulosti nějáké kempy, nic mě nechytlo a docela se mi tentokrát zamlouvá tento, nemáte někdo zkušenost? Nebo cokoliv okolo 11 hodin dojezd, kousek do hor, kousek k vodě, velké vyžití pro děcka? 🙏

https://www.campingmolveno.it/en/

Odkaz ke komentáři

V Molvenu jsme byli ubytovaní v březnu 2023 v rámci ski-dovolené. Poklidné městečko/vesnice, pár restauracích, krásné jezero, jeden solidní supermarket (Coop), xx možností kopcovitých “procházek”. Vyžití pro děcka neumím posoudit, žádné jsme neměli a ani venku neviděli (ale s ohledem na nižší březnové teploty jsem to ani neočekával). Já bych se tam klidně vrátil.

IMG_7102.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, jeza napsal:

V Molvenu jsme byli ubytovaní v březnu 2023 v rámci ski-dovolené. Poklidné městečko/vesnice, pár restauracích, krásné jezero, jeden solidní supermarket (Coop), xx možností kopcovitých “procházek”. Vyžití pro děcka neumím posoudit, žádné jsme neměli a ani venku neviděli (ale s ohledem na nižší březnové teploty jsem to ani neočekával). Já bych se tam klidně vrátil.

IMG_7102.jpeg

Paráda, děkuji moc za postřeh 👍

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, trochu si s tím lámu hlavu a tady je spousta zkušených lidí.

Chtěl bych v lednu odjet tak na týden, maximálně 10 dní někam na dovolenou kde bych si pár dní odpočinul na pláži a u all inclusive, ale rád bych aby tam taky byla možnost nějakého menšího dobrodružství jako např. potápění, půjčení auta a něco zajímavého vidět. Cena do 70k na osobu.

Nechci letět více než 7 hodin, ideálně přímý let z letiště v ČR a okolí +- 100km.

Měl by to být zájezd, complete package, abych to mohl zaplatit z fksp.

Díky za případné podněty a doporučení.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kopis napsal:

Chtěl bych v lednu odjet tak na týden, maximálně 10 dní někam na dovolenou kde bych si pár dní odpočinul na pláži a u all inclusive, ale rád bych aby tam taky byla možnost nějakého menšího dobrodružství jako např. potápění, půjčení auta a něco zajímavého vidět. Cena do 70k na osobu.

Nechci letět více než 7 hodin, ideálně přímý let z letiště v ČR a okolí +- 100km.

Koukni na Čedok, mají přímé lety zde na první stránce je hned prezentují. Byl jsme s nima na Zanzibaru a Ko Lanta

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Máte prosím tip na supr-dupr-romantický-wellness-klidný-hotel pro 2. Vysočina- Královehradecký kraj-Olomoucký kraj?

Nejlépe s bazénem, hezkou přírodou kolem a dobrým jídlem?

Za tipy a zkušenosti posílám kabelu plnou koz❤️

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Hajek napsal:

Máte prosím tip na supr-dupr-romantický-wellness-klidný-hotel pro 2. Vysočina- Královehradecký kraj-Olomoucký kraj?

Nejlépe s bazénem, hezkou přírodou kolem a dobrým jídlem?

Za tipy a zkušenosti posílám kabelu plnou koz❤️

Hotel Zámek Valeč, já byl jenom na jídle, ale z okolí vím, že je to tam skvělý na wellness, to se teprve chystám.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 17. 9. 2024 v 12:44, kopis napsal:

7h neni moc na exotiku, primej let z CR ti to jeste komplikuje. Asi bych dal Oman.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, sibirnaya napsal:

7h neni moc na exotiku, primej let z CR ti to jeste komplikuje. Asi bych dal Oman.

Díky, Omán zní zajímavě, podívám se na to. Asi jsem to napsal blbě, ale letiště ČR +- 100km jako i Vídeň, Blava či Katovice možno.

Odkaz ke komentáři

V 17. 9. 2024 v 12:44, kopis napsal:

Jde o to kdy, za měsíc třebá startuje Keňa Čedokem, 8 hodin let 👍 Full package haldy dobrodružství za tašku hrušek....

https://www.cedok.cz/zajezdy/kena/ve-stinu-kilimandzara:-safari-v-keni,MBA2KIL/¨

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Orea Devět skal dobrá, ale je to hodně zaměřený na děti, tj nemusí tam být v lobby/na chodbách/u večeře takový klid. Bazén bych si taky dovedl představit lepší. 

Ovšem jídlo (plná penze) bylo exkluzivní.

Odkaz ke komentáři

Prosím o radu s dálničním mýtem v Itálii 🇮🇹 Projel jsem 2 úseky jejich dálnic "s mýtem bez mýtných bran": Alba - Asti, Miláno - Como. Tím nemyslím branou Telepassem, ale úseky, kde vůbec nejsou brány, které by vydávaly lístek a kasírovaly.

Čekal jsem, že pak jen na italské obdobě eDálnice zadám svou SPZ, dozvím se, kolik € mám doplatit, já to kartou zaplatím a hotovo. Ať hledám jak hledám, dobral jsem se jen na https://apl.pedemontana.com/ a vidím tam možnost doplacení mýta, pokud jsem projel Telepassem omylem (asi), možnost vytvořit účet (na mou SPZ tam žádný doplatek není), Conto Targa to taky není... Poradíte někdo, prosím?

Odkaz ke komentáři

Prosím vás Omán alebo Abu Zabi je dobrá dovolenka na leden/unor? Co je lepšie? Dvaja dospelí co chcú oddychovať v all inc rezorte na kľudnej plazi. Možno 1 ci 2 výlety aby clovek aj niečo videl,  ale priorita je kľudný rezort, kludne more a 5*  ďakujem za každý tip.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...