ivan_989 Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 No jo, tuto ráno 2 stupne tiež. Určite to nechcem kupovať 3 mesiace dopredu, len aby som zhruba vedel aké sú možnosti, či vôbec mam tým smerom uvažovať. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 ivane, v omane som nebol, ale pocul som len pozitivne reakcie, takze by sa vybral tymto smerom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 ja tiež mám naplánované do Omanu, Salalah, resort Al Fanar ale až koncom apríla 25 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 před 25 minutami, AKUC napsal: Salalah, resort Al Fanar tento ? https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298419-d9589398-Reviews-Fanar_Hotel_and_Residences-Salalah_Dhofar_Governorate.html mi akurat dosiel mail zo Saturu, kukam ze okrem a.i. maju aj Fanar Premium all inclusive servis, tak snad by to mohlo byt OK A Počas Ramadánu "01.03. - 30.03.2025 sa služby all inclusive môžu líšiť" takze predtym alebo potom...cize Oman prelom januar/februar je normalne na plavky ? Alebo po 18:00 uz bude tma, chladno a vonku sedim minimalne s mikinou? Vobec to tam nepoznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 před 18 minutami, ivan_989 napsal: tento ? https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298419-d9589398-Reviews-Fanar_Hotel_and_Residences-Salalah_Dhofar_Governorate.html mi akurat dosiel mail zo Saturu, kukam ze okrem a.i. maju aj Fanar Premium all inclusive servis, tak snad by to mohlo byt OK A Počas Ramadánu "01.03. - 30.03.2025 sa služby all inclusive môžu líšiť" takze predtym alebo potom...cize Oman prelom januar/februar je normalne na plavky ? Alebo po 18:00 uz bude tma, chladno a vonku sedim minimalne s mikinou? Vobec to tam nepoznam... ano presne to, ja som to riešil tu : https://dovolenka.sme.sk/h/oman/oman/al-fanar-beach-resort-spa počasie január-február neviem ale predpokladám podla tohto : https://dovolenka.sme.sk/i/oman/pocasie?srsltid=AfmBOooTQJHbaed9FR0dr9vt1lvsWNdAbJH3oLmV5jr8bvh3gnqgBGVe by mohlo byť OK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 My byli ve Fanaru 2x v polovině prosince a pokáždé to bylo cca 28 vzduch / 26 voda. Pro nás ideální teplo s mírným vánkem, takže to není ten spalující hyc, kdy se ti nechce ven z klimatizovaného pokoje:) Pláže dlouhé s pozvolným sklonem. Pokud by někdo chtěl nějaké real foto z hotelu nebo okolí, není problém zaslat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 před 1 minutou, Igicz napsal: Pokud by někdo chtěl nějaké real foto z hotelu nebo okolí, není problém zaslat. Až by sa ti chcelo napísať niečo o strave, či to je táckareň alebo keď si človek priplati Premium AI tak ma a'la Carte v cene? Niečo čítam ze potom chodí jest aj do iného rezortu.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 Hele, to je těžké...100 lidí, 100 chutí. Navíc já jsem z dědiny a vážím si každého teplého jídla, které si nemusím připravovat sám:-D Ta hlavní restauračka je řešena formou bufetu, ale výběr byl dle mého naprosto dostatečný a nikdy jsem neměl pocit, že by mi něco chybělo. V té další "více nóbl" restauračce v rámci hotelu jsme byli snad jen jednou. A do Rotany jsme byli leniví chodit:) Měli jsme klasický All inclusive, pokud potřebuješ detaily k Premium, tak asi u cestovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 před 46 minutami, Igicz napsal: Navíc já jsem z dědiny a vážím si každého teplého jídla, které si nemusím připravovat sám:-D ved hej, ale o to nóbl mi az tak nejde, zena aj ja sme celiatici a radi by sme sa normalne najedli, no Ten Rotary je daleko ? Lebo ked ano, ani mne sa tam asi nebude chciet chodit.. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2024 před 16 minutami, ivan_989 napsal: ved hej, ale o to nóbl mi az tak nejde, zena aj ja sme celiatici a radi by sme sa normalne najedli, no Ten Rotary je daleko ? Lebo ked ano, ani mne sa tam asi nebude chciet chodit.. dik Reštaurácie - bufetová Al Souk v hlavnej budove: raňajky, obedy, večere (medzinárodná kuchyňa: napr. talianska, turecká, orientálna, marocká, detský bufet, pizza kútik, cestovinový kútik, vnútorné i vonkajšie sedenie) - Aubergine vo vedľajšej budove: raňajky bufet, večera set menu (medzinárodná kuchyňa: napr. francúzska, libanonská, španielska, vegetariánska, vnútorné i vonkajšie sedenie) - plážová Breakers: obedy bufet, večere set menu (medzinárodná kuchyňa: napr. brazílska, indická, ománska, turecká, vonkajšie sedenie) - bufetová Sindbad v budove Stork: raňajky, obedy, večere (medzinárodná kuchyňa: napr. thajská, čínska, kórejská, vietnamská, japonská, indonézska, pakistanská, vnútorné i vonkajšie sedenie) - a´la carte klubová Club House pre klientov Premium all inclusive servisu, priamo pri pláži: raňajky, obedy, večere (medzinárodná kuchyňa, vonkajšie sedenie) Bary Cocos bar (pri hlavnom bazéne) • Sandbar (plážové bary) • Zanzi bar (plážový bar) • Ivory lounge bar (v lobby hotela, kaviareň) • Dunes bar pri bazéne budovy Stork • Horizon bar (na streche hotela) • Club House (pri pláži) a Rotana je hned vedľa-prepojené 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 A pak že se na Novinkách nenajde užitečnej článek https://www.novinky.cz/clanek/cestovani-kam-do-tepla-na-nejlevnejsi-pivo-a-prosecco-tahne-malta-i-turecko-40490946#source=hp&seq_no=3&dop_ab_variant=1376011&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 a co káva? V Albánii teď dobré espresso / pravá turecká káva za 20 až 35 Kč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 Před hodinou, warann napsal: A pak že se na Novinkách nenajde užitečnej článek https://www.novinky.cz/clanek/cestovani-kam-do-tepla-na-nejlevnejsi-pivo-a-prosecco-tahne-malta-i-turecko-40490946#source=hp&seq_no=3&dop_ab_variant=1376011&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jen si říkám, jestli to opravdu někomu napoví kam jet.... třeba na Krétu neletím, beru Egypt, tam je levnější pifko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 (upraveno) Nvm, ale je to pekne, kdyz jeden vidi, ze nekdo mysli i nas, s kladnym vztahem k alkoholu Upraveno 2. října 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 před 10 minutami, warann napsal: Nvm, ale je to pekne, kdyz jeden vidi, ze nekdo mysli i nas, s kladnym vztahem k alkoholu souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 Taky by meli uvadet mnozstvi, jestli to je ,33 nebo ,4 nebo nedejboze pullitr, ale ten se pouziva asi jen u nas a v Nemecku A znacku by mohli uvadet taky,aby tam necepovali treba Budvar nebo Novou Paku Vcera jsem videl u kasy v Lidlu Velkopopovickyho kozla, to by az tak divny nebylo, ale jsem v Kalabrii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 Minimálně Kozel, Staropramen, Budvar a Plzeň se daj koupit po celý Evropě. Já před milionem let narazil na Primátora v Brazílii, to jsem teda docela koukal :). Stejně jako když mně přinesli místní pivo značky Bohemia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 před 47 minutami, Paw napsal: Minimálně Kozel, Staropramen, Budvar a Plzeň se daj koupit po celý Evropě. Já před milionem let narazil na Primátora v Brazílii, to jsem teda docela koukal :). Stejně jako když mně přinesli místní pivo značky Bohemia. Primátora můžeš dát také v Káthmándů, ale osobně dávám přednost Everestu....Plynátor se poslední dobou moc nedá https://czechpubnepal.com/blog/beers-in-czech-pub/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Zítra jedeme s kamarády vlakem na dva dny do Bratislavy. Poradíte, co vidět, kterou památku, hospodu navštívit? Už jsme postarší, všichni okolo 50 let V sobotu večer jdeme na fotbal, ale jinak konkrétní program nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaZ Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Ahoj, je tu někdo, kdo by mi uměl poradit s Polynésií či Melanesií? Po 5 letech se pojedu podívat zpátky na Zéland, kde jsem strávil rok života a chtěl bych to spojit s návštěvou nějakejch ostrovů v Oceánii, což mi tehdy bohužel nevyšlo kvůli covidu. Nejvíc mě lákají Cookovy ostrovy, hlavně Rarotonga a Aitutaki. A pak taky Tahiti. Ale v zásadě je mi jedno, kam pojedu, pokud se tam půjde jednoduše dostat ze Zélandu a člověk si tam užije exotiku, šnorchlování a původní kulturu, u čehož mám třeba v případě Francouzské polynésie trochu pochybnosti Takže klidně se podívám i na Samou, Vanuatu, Fiji, Tongu, nebo kamkoli jinam, kde jsou fajn lidi a je to tam ještě pěkný a nezkažený masovou turistikou. Bud rád za jakékoli doporučení, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se