Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Uz tretim rokem si na tyden pronajimame chalupy a cast dovolene tak travime v nasi krasne rodne hroude...

Rad bych vas pozadal o pomoc.

Letos hledame chalupu v tydnu od 4.7. do 11.7. pro 5 lidi - idealne 2-3 loznice.

Misto ani moc nerozhoduje, spise ne moc turisticka a proflaknuta oblast. Zvazime i pekne misto na Slovensku.

Co je ale klicove - budeme mit s sebou tri psy velkych plemen, nicmene vychovane, vycvicene a cistotne. Podminkou je tedy akceptace mazlicku (slozim klidne vyssi kauci) a oploceny pozemek.

Dokazal by nam nekdo pomoci, prosim? Diky

Edit 1: male deti udelaji rozhodne vice skody, nez nasi pesoti

Edit 2: inzertni portaly na pronajem chalup znam, jde mi spise o doporuceni, primy kontakt

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byli jste někdo v poslední době u Viktoriiných vodopádů v Zimbabwe, Zambii?  Jedná se o bezpečné místo na dovolenou pokud se týká výskytu pavouků, moskytů a podobné havěti? Očkování proti malárii, hepatitidě a žluté zimnici se asi nevyhnu, to je mi jasné.

Odkaz ke komentáři

Byli jste někdo v poslední době u Viktoriiných vodopádů v Zimbabwe, Zambii?  Jedná se o bezpečné místo na dovolenou pokud se týká výskytu pavouků, moskytů a podobné havěti? Očkování proti malárii, hepatitidě a žluté zimnici se asi nevyhnu, to je mi jasné.

Myslím, že je to tak v normě, musíšmít repelnty pro tropické oblasti, brát antimalarika. Já tedy vždy sleduju portál www.mzv.cz ? http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/zimbabwe/cestovani/other.html

Taky je lepší se před cestou do jakýchkoli rizikových oblastí  zaregistrovat v databázi DROZD sloužící Ministerstvu zahraničních věcí k poskytování rychlé pomoci občanům v nouzi a k účinné organizaci pomoci v případě přírodních katastrof i sociálních nepokojů.

:)

Odkaz ke komentáři

Myslím, že je to tak v normě, musíšmít repelnty pro tropické oblasti, brát antimalarika. Já tedy vždy sleduju portál www.mzv.cz ? http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/zimbabwe/cestovani/other.html

Taky je lepší se před cestou do jakýchkoli rizikových oblastí zaregistrovat v databázi DROZD sloužící Ministerstvu zahraničních věcí k poskytování rychlé pomoci občanům v nouzi a k účinné organizaci pomoci v případě přírodních katastrof i sociálních nepokojů.

:)

Diky :). Jsem na to docela natesenej, ale jiste obavy mam .. Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

K memu predchozimu vyberu, jsme sahli nakonec po Rhodosu, misto tech Seychell. Nasli jsme skvele ubytovani taky, ale prekvapilo me, kolik vylozene peknych hotelu na Rhodosu neumoznuje dovolenou s detmi pod 16 let. Samozrejme to respektuju, ale jedna se zrovna o ty nejzajimavejsi ubytovani bohuzel, takze ten vyber neni s deckem uplne idealni...

Odkaz ke komentáři

Tak já trochu z jiného soudku:

Nemáte někdo tipa na chatu-chalupu v Jižních-západních-severních Čechách? 

Spíš v přírodě,klidně u lesa,  bazének, poblíž hrady-zámky-kopečky, nebo třeba skály..

Letos pojedem 2+1, takže i něco malého, ale ve slušném standartu.

Jo a hospůdka v docházkové vzdálenosti aby byla..

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pánové kdo by hodil do placu nápad kam na jarní odpočinek po náročnější zimě?

Autem, směrem na jih, cca týden času?

Bez děcek, ale s babou ;)

Vyloženě dobít baterky a vypnout od práce, ubytko si najdu v místě dle svého gusta, to mě trápí nejméně.

Benátky? Salzburg? Slovinsko?

Odkaz ke komentáři

Edit 1: male deti udelaji rozhodne vice skody, nez nasi pesoti

Edit 2: inzertni portaly na pronajem chalup znam, jde mi spise o doporuceni, primy kontakt

aj tak odporucam portal. Roky pouzivam ja aj kamaradi portal www.limba.sk a vzdy sme nasli nieco k nasej spokojnosti.
Odkaz ke komentáři

Pánové, nemáte někdo osobní doporučení na pronájem domu - vily v Toskánsku na cca 1 týden pro 10 dospělých + 1 dítě s vlastní postýlkou? Ideálně pobřeží až do 15 km od moře. Jídlo, koupání, trochu památky - prostě veget. Termín červen.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Pánové, nemáte někdo osobní doporučení na pronájem domu - vily v Toskánsku na cca 1 týden pro 10 dospělých + 1 dítě s vlastní postýlkou? Ideálně pobřeží až do 15 km od moře. Jídlo, koupání, trochu památky - prostě veget. Termín červen.

Díky za rady.

Já bych zkusil Airbnb

https://www.airbnb.cz/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...