Viktor Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 chlapi, nemáte někdo tip na nějaký informační stránky o Alpách? Sníh, počasí atd. Dik http://www.bergfex.at/http://www.bergfex.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Uz tretim rokem si na tyden pronajimame chalupy a cast dovolene tak travime v nasi krasne rodne hroude... Rad bych vas pozadal o pomoc.Letos hledame chalupu v tydnu od 4.7. do 11.7. pro 5 lidi - idealne 2-3 loznice.Misto ani moc nerozhoduje, spise ne moc turisticka a proflaknuta oblast. Zvazime i pekne misto na Slovensku.Co je ale klicove - budeme mit s sebou tri psy velkych plemen, nicmene vychovane, vycvicene a cistotne. Podminkou je tedy akceptace mazlicku (slozim klidne vyssi kauci) a oploceny pozemek. Dokazal by nam nekdo pomoci, prosim? Diky Edit 1: male deti udelaji rozhodne vice skody, nez nasi pesotiEdit 2: inzertni portaly na pronajem chalup znam, jde mi spise o doporuceni, primy kontakt Upraveno 11. února 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 http://www.bergfex.at/http://www.bergfex.cz/ diky ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Byli jste někdo v poslední době u Viktoriiných vodopádů v Zimbabwe, Zambii? Jedná se o bezpečné místo na dovolenou pokud se týká výskytu pavouků, moskytů a podobné havěti? Očkování proti malárii, hepatitidě a žluté zimnici se asi nevyhnu, to je mi jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Byli jste někdo v poslední době u Viktoriiných vodopádů v Zimbabwe, Zambii? Jedná se o bezpečné místo na dovolenou pokud se týká výskytu pavouků, moskytů a podobné havěti? Očkování proti malárii, hepatitidě a žluté zimnici se asi nevyhnu, to je mi jasné.Myslím, že je to tak v normě, musíšmít repelnty pro tropické oblasti, brát antimalarika. Já tedy vždy sleduju portál www.mzv.cz ? http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/zimbabwe/cestovani/other.html Taky je lepší se před cestou do jakýchkoli rizikových oblastí zaregistrovat v databázi DROZD sloužící Ministerstvu zahraničních věcí k poskytování rychlé pomoci občanům v nouzi a k účinné organizaci pomoci v případě přírodních katastrof i sociálních nepokojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Myslím, že je to tak v normě, musíšmít repelnty pro tropické oblasti, brát antimalarika. Já tedy vždy sleduju portál www.mzv.cz ? http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/zimbabwe/cestovani/other.html Taky je lepší se před cestou do jakýchkoli rizikových oblastí zaregistrovat v databázi DROZD sloužící Ministerstvu zahraničních věcí k poskytování rychlé pomoci občanům v nouzi a k účinné organizaci pomoci v případě přírodních katastrof i sociálních nepokojů. Diky . Jsem na to docela natesenej, ale jiste obavy mam .. Upraveno 11. února 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Diky . Jsem na to docela natesenej, ale jiste obavy mam ..V pátek na srazu to proberem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 V pátek na srazu to proberem Ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Mluvil jsem s klukem co byl na Maledivách a řikal že je mnohem výhodnější letět z Německa. Máte s tím zkušenosti? Popř.z jakých německých webovkách to objednávate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 ja letel s emirates z vidne, tedka ale levne lita turkish airlines a muze letet aji s flydubai z prahy nebo blavy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Sibiř: a s jakou cestovkou jsi absolvoval Maledivy? Kde jsi to objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 deluxea, driv se jmenovali business travel, fungujou od petadevadesatyho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 K memu predchozimu vyberu, jsme sahli nakonec po Rhodosu, misto tech Seychell. Nasli jsme skvele ubytovani taky, ale prekvapilo me, kolik vylozene peknych hotelu na Rhodosu neumoznuje dovolenou s detmi pod 16 let. Samozrejme to respektuju, ale jedna se zrovna o ty nejzajimavejsi ubytovani bohuzel, takze ten vyber neni s deckem uplne idealni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Tak já trochu z jiného soudku:Nemáte někdo tipa na chatu-chalupu v Jižních-západních-severních Čechách? Spíš v přírodě,klidně u lesa, bazének, poblíž hrady-zámky-kopečky, nebo třeba skály..Letos pojedem 2+1, takže i něco malého, ale ve slušném standartu.Jo a hospůdka v docházkové vzdálenosti aby byla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Pánové kdo by hodil do placu nápad kam na jarní odpočinek po náročnější zimě? Autem, směrem na jih, cca týden času? Bez děcek, ale s babou Vyloženě dobít baterky a vypnout od práce, ubytko si najdu v místě dle svého gusta, to mě trápí nejméně. Benátky? Salzburg? Slovinsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Edit 1: male deti udelaji rozhodne vice skody, nez nasi pesotiEdit 2: inzertni portaly na pronajem chalup znam, jde mi spise o doporuceni, primy kontaktaj tak odporucam portal. Roky pouzivam ja aj kamaradi portal www.limba.sk a vzdy sme nasli nieco k nasej spokojnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tommas4 - kdekoliv na pobŕeží jezera Como. Jedu tam zase letos. Nabíjí baterky spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Pánové, nemáte někdo osobní doporučení na pronájem domu - vily v Toskánsku na cca 1 týden pro 10 dospělých + 1 dítě s vlastní postýlkou? Ideálně pobřeží až do 15 km od moře. Jídlo, koupání, trochu památky - prostě veget. Termín červen. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Nevite co rozdavaji v Thajsku? Tam ted cestuje mraky lidi. Brezen-duben. Jen koupi letenku cca za 16 tisic a na 3 az 4 tydny a vse ostatni si zajisti na miste. Docela me to laka az na to jidlo tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Pánové, nemáte někdo osobní doporučení na pronájem domu - vily v Toskánsku na cca 1 týden pro 10 dospělých + 1 dítě s vlastní postýlkou? Ideálně pobřeží až do 15 km od moře. Jídlo, koupání, trochu památky - prostě veget. Termín červen. Díky za rady. Já bych zkusil Airbnbhttps://www.airbnb.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se