Harwey Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Jazda v dunach bola tiez super, to by sa dalo tiez stihnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 70 AED je jedna cesta, 200 AED Ti na den stačit nebude, nevím kolik vás bude, ale takový základní jídlo, tj sandwich + nápoj od 10 AED, normální jídlo od cca 30 AED/ osoba. Jinak za den toho moc nezvládneš, viděl bych to tak na Burj Khalifa s fontánou, Dubai creek loďkou a něco z Dubai Souk. Souhlas, taky bych doporučil jet na Dubai Mall, jednak se tam dá najíst, podívat se do obchodů,od luxusních bot a kabelek po ehm . . .hodinky . . .spousty hodinek, bude ti z toho až zle hned u toho se podíváte na nejvyšší barák světa a fontánu, hned u tý fontány vlezte na tržiště - Souk Al Bahar,no a víc toho stejně nestihnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 https://www.grandhoteltatra.cz Nově zrekonstruovaný a letos otevřený hotel ve Velkých Karlovicích.To vypada pekne, diky ta tip, Skoda, ze ten Donutil tam neni pristi rok, to by se rodicum urcite libilo. Nenapada jeste nekoho neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Ty Karlovice poznám, je to tam fakt moc pěkný aj bez Donutila. :-)Kamarád mi letos chválil toto: https://www.penzionjurasek.cz/Já přemýšlím, že bych na jaro vyzkoušel tento: http://www.celadenka.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Prosím vážené publikum o radu - potřeboval bych uhradit německé cestovce platbu za dovolenou (neckremann), kdo má nejvýhodnější podmínky pro zahraniční platby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Na zkoušku jsem si založil účet u Fortissima a s prvou platbou spokojenost - 50 PLN na polský účet za 309 Kč.Slibují platby po celé EU za podobných podmínek.http://www.devizy.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Prosím vážené publikum o radu - potřeboval bych uhradit německé cestovce platbu za dovolenou (neckremann), kdo má nejvýhodnější podmínky pro zahraniční platby?A nemá náhodou Neckermann účet v čechách? Zkus se jich zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Prosím vážené publikum o radu - potřeboval bych uhradit německé cestovce platbu za dovolenou (neckremann), kdo má nejvýhodnější podmínky pro zahraniční platby?Zaplať to přes portál europlatba.cz. Stačí převést peníze ze své banky na příslušný účet v Kč a oni zařídí následný převod v EUR: většinou je platba druhý den na zahraničním účtu. Poplatky za to neplatíš žádné, převodní kurz je, myslím, více než přijatelný. Používám k naprosté spokojenosti roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Pánové, kam takhle v létě (červen) s malejma dětma (1 a 3) a další jednou až dvěma rodinama? Nějakej soukromej domeček s bazénkem a dětskym hřištěm. Hlavně koupání. Původně jsem myslel nějaký moře, ale Chorvatsko mi už přijde dost daleko, tam se mi crcat moc nechce, v Alpách bude studená voda, u těch teplejch Korutanskejch jezer prej strašně draho a miliarda lidí.. Je něco třeba v Maďarsku? Jak to takhle řešíte? Zase než jet někam tady v Čechách, to už si rovnou můžu lehnout doma na zahradu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Co treba Bodamske jezero? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47408-rolex-oyster-perpetual-date/?p=1768158 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Na to jsem taky koukal, dík.. vlastně nevim co mi vadilo, maximálně tak teplota vody, což ale asi jinde bude těžko lepčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 My jsme meli maly domecek v kempu hned u vody, voda byla supr, zadne kafe, ale ani nijak studena. Spousta moznosti na zajimave vylety okolo jezera, fakt pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Na zkoušku jsem si založil účet u Fortissima a s prvou platbou spokojenost - 50 PLN na polský účet za 309 Kč.Slibují platby po celé EU za podobných podmínek.http://www.devizy.cz/ Zaplať to přes portál europlatba.cz. Stačí převést peníze ze své banky na příslušný účet v Kč a oni zařídí následný převod v EUR: většinou je platba druhý den na zahraničním účtu. Poplatky za to neplatíš žádné, převodní kurz je, myslím, více než přijatelný. Používám k naprosté spokojenosti roky. Moc díky, už to lustruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Pánové, kam takhle v létě (červen) s malejma dětma (1 a 3) a další jednou až dvěma rodinama? Nějakej soukromej domeček s bazénkem a dětskym hřištěm. Hlavně koupání. Původně jsem myslel nějaký moře, ale Chorvatsko mi už přijde dost daleko, tam se mi crcat moc nechce, v Alpách bude studená voda, u těch teplejch Korutanskejch jezer prej strašně draho a miliarda lidí.. Je něco třeba v Maďarsku? Jak to takhle řešíte? Zase než jet někam tady v Čechách, to už si rovnou můžu lehnout doma na zahradu.. celej ten tvuj koncept je na ho/vno ..... děti a rodiny nech doma a vyraž s mámou kamkoli .... uvidíš, že to bude nejlepčí dovolená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) No alpské jezera jsou fakt dražší, ale prima - byli jsme u Wörthersee a Osiachersee (voda OK a možnost vyrazit do hor, kola, hrady...). V Maďarsku jsme byli 2x v Györu a termály fajn (venku i uvnitř), lidí přiměřeně, pěkné historické město, služby velmi slušné a ceny na české úrovni (tj. nižší než v Praze). Za nás spokojenost na obou místech. Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) Ypo, kdyz ona je s tema detma zatim vetsinou vetsi zabava, nez s mamou.. Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Kam ted pred Vanocema někam do tepla k moři? Někde v blízkosti Evropy, letecky dostupné z Vídně nebo Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Ypo, kdyz ona je s tema detma zatim vetsinou vetsi zabava, nez s mamou.. Pokud jsi ještě neviděl, tak doporučuji Neziderské jezero (Neusiedler See), je na hranici Rakousko/Maďarsko, je tam dost mělko, takže voda teplá, spousta kempů i hotelů. Určitě bude kde vybrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Byl jste někdo v březnu na Mauriciu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se