tenge Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Tuto ste niekto bol ?http://www.spirithotel.hu/enZevraj je tam dobre a ma to uroven.Taky mám na nej doporučení od lidi co tam jezdí každoročně a prý super, vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Někdo nějaké tipy co určitě navštívit v širokém okolí norského Tromso, případně finského Laponska? Zatím je v plánu hike na nejfyšší horu Finska Halti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Trochu z jiného soudku- letos chceme být doma. Nějaké tipy na tuzemskou kvalitní destinaci?Jen je problém- Jižní čechy, Děčínsko, Český Ráj, Praha, Krkonoše, Orličky - prochozeno, hledám něco jiného.I Slovensko je možné, ale Tatry už mám v nohách, jižní Slovensko taky, ale možná.. a východ- Zemplínka, Košice, Prešov, jen na přímé doporučení. ( Vloni kolega naslepo a docela nuda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Trochu z jiného soudku- letos chceme být doma. Nějaké tipy na tuzemskou kvalitní destinaci?Jen je problém- Jižní čechy, Děčínsko, Český Ráj, Praha, Krkonoše, Orličky - prochozeno, hledám něco jiného.I Slovensko je možné, ale Tatry už mám v nohách, jižní Slovensko taky, ale možná.. a východ- Zemplínka, Košice, Prešov, jen na přímé doporučení. ( Vloni kolega naslepo a docela nuda) Radime, co Jeseníky? Osobně mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Radime, co Jeseníky? Osobně mohu doporučit. Moravu, jakožto Zlíňák jsem záměrně vynechal, tady okolí máme projetou od Pradědu, přez Lysou, Jeseníky- Beskydy- Hostýnky, Jižní moravu zase řešíme výjezdy do sklípku na den-dva.Lákají mě Čechy. Jednak je tam, musím přiznat, lepší pívo, a jednak se mi líbí architektura a vůbec lidi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Někdo nějaké tipy co určitě navštívit v širokém okolí norského Tromso, případně finského Laponska?Zatím je v plánu hike na nejfyšší horu Finska Halti.Alta, Hammerfest, Mack Bryggeri, samotné město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Moravu, jakožto Zlíňák jsem záměrně vynechal, tady okolí máme projetou od Pradědu, přez Lysou, Jeseníky- Beskydy- Hostýnky, Jižní moravu zase řešíme výjezdy do sklípku na den-dva.Lákají mě Čechy. Jednak je tam, musím přiznat, lepší pívo, a jednak se mi líbí architektura a vůbec lidi..OK, další- Brdy, vlastně nově otevřeno ( Bahna, Tok, Praha, Padrťské rybníky,....... ), též mohu doporučit. Plzeň blízko :-)) a kdyby omrzelo, tak Praha, Karlštejn, Křivoklát či zříceniny na Berounce ( Krakovec- Ať žijí duchové, Týřov- Ota Pavel, Krašov,...... ) na dohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Když by tě to zaujalo, napiš klidně SZ, připravím ti itinerář na míru ( podle toho, co bys rád viděl ), už jsem ho tu dělal. Mám to poměrně nachozený ( i s malejma dětma, ničeho se bát nemusíš :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 OK, prověřím a navrhnu doma. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 A co Vysočina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Bachledova dolina a okolie Ziaru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 A co Vysočina?A co tam? Je tam něco k vidění krom JEDu, a Seče?Telč a pod máme projíté. Bachledova dolina a okolie Ziaru?Horehroní, Tatry, známe, ale nezatracuju je. Jen ty služby.. to je s dovolením bída. A jak vypadá dálný východ? Šírava-Košice-Prešov-Bardejov, Dukla..nemáš nějaké reference? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 A co tam? Je tam něco k vidění krom JEDu, a Seče?Telč a pod máme projíté. Horehroní, Tatry, známe, ale nezatracuju je. Jen ty služby.. to je s dovolením bída. A jak vypadá dálný východ? Šírava-Košice-Prešov-Bardejov, Dukla..nemáš nějaké reference?Lipnice, Ledeč, Stvořidla, Krucemburk a rybník Řeka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 sluzby neviem, vyskusam buduci tyzden:) necakam zazraky to je pravda.... vychod? tam predsa nie je nic:) ked tak levoca, spissky hrad, to su take naj vychytanejsie turisticke destinacie... viac by ti mohli poradit vychodnare:) viem ze severo vychod snina, stropkov, svidnik, atd. priroda pekna, ale zivot a sluzby biedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Podívej se na lokalitu Žďárska. Takže hned Žďár nad Sázavou - kostel. sv. Jana Nepomuckého (UNESCO), pivovar Revolta na náměstí, rybníky, lesy, turistické stezky, cyklostezky. Račín včetně minipivovaru. Fryšava, Blatiny, Medlov, Třistudně, Kadov... Skály, kopce. Obce jedna malebnější než druhá. Obecně:- supr prostředí (zejména zdravá příroda)- supr služby- supr vyžití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Kolegové, chtěl bych vyrazit se ženou na takovou nenáročnou dovolenou, spojenou z válení se u moře a poflakování se po nějakých okolních městech / památkách. Ideálně civilizovaná země západního typu s fungujícími službami.Vím, že je to poněkudi vágní, ale jediné co chci je na chvíli vypnout a nic neřešit.Rozpočet na 14 dnů - letenky + ubytování cca 60 tisíc. Nemáte nějaký tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Pokud nemas fobii z migrantu, v podobnym modu se mi nejvic libilo v jiznim Spanelsku - Malaga, Gibraltar, Cadiz a takhle kolem, Sierra Nevada a Alhambra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Díky Micey, podívám se na to. Já mám fobii pouze z voličů Tomia Okamury, takže jižní Španělsko je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Prosim vas Jordansko je dobre na oddych pri mori (cervene, mrtve) a jedna-dve pamiatky (petra a pod) na obzretie ? Pre dospely manzelsky par co stravi dovolenku v rezorte s plazou a chce hlavne klud a oddych. Je tam teraz bezpecne, neviete ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 (upraveno) zopar komercnych typov 1. Arboretum Tesarske Mlynany 2. Kremnica (Mincovna je must see) 3. Geograficky stred Europy (suter vedla kostola) 4. Chodnik korunami stromov (Bachledova dolina), skoda, ze je to taka masovka 5. Skanzen Pribilina sorry, poprehadzovalo mi to fotky Upraveno 13. června 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se