Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kde jsou nějaké nové fotky mých hodinek???????  :lol2:  :lol2:

Frantiku, Frantiku. Nemám tě rád. Ale připíšu Ti i jedno pozitivum. Čím více mě rozčiluješ s kolotočářem, tím raději je nosím.

Odesláno

Frantiku, Frantiku. Nemám tě rád. Ale připíšu Ti i jedno pozitivum. Čím více mě rozčiluješ s kolotočářem, tím raději je nosím.

............no vidis, vzdyt ja to delam pro tebe............  :lol2:

Odesláno

V pondělí jsem je viděl na živo u Dušáka Na Příkopě a musím říct, že "photo doesn't do them a justice". Jsou opravdu úplně mega-bombarďácký. Ještě jednou GZ. ...tichá závist  :notworthy:

Odesláno

Tak mi to nedalo a našel jsem si tohle vlákno - první hodinky, které vypadají na živých obyč fotkách o hodně lépe, než na produktovkách...náááádherná černá! gratulace, snad Ti ještě nějakou dobu vydrží

Odesláno

Tak dnes jsme společně načali 30. den a za celou dobu udělali pouze tu 1. sekundu do mínusu v prvním týdnu, pak se někdy v průběhu srovnaly,

takže pokud teď porovnávám s atomovými hodinami na internetu dle kterých jsem je původně seřizoval, odchylka za 30. dnů činí + - 0 sekund.

Ta certifikace snad vážně k něčemu je. :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Už po nich pošilhávám delší dobu. Myslím, že to letos vyjde :-)! Gratuluju k úžasným hodinkám!

Návštěvník LukeD
Odesláno

Probůh, to jste všichni slepí, nebo jen bezmyšlenkovitě honíte příspěvky?!?

Publikováno 23.prosinec.2013 - 22:01

chlapi nemusíte gratulovat, Max je už dávno nemá ...

Odesláno

Jsou boží! Kdo je má - někdo zdejší, koho by mohly v dohledné době přestat bavit??? Protože já jsem z nich nemocný :shutup:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...