Biges Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Ha! Týden 39, Bohumilovy Traktory! Ty jedou! :-D
gougy Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Po dvoch kalendároch som tentoraz neprispel žiadnou fotkou, čo ma mrzí, ale nestíhačka ani do posunutého termínu. Ako pozerám výsledok, konkurencia by bola opäť veľmi veľká. Kalendár stojí za to. Veľmi dobrá práca kolegovia!+1gratuluji k výborné práci
lib Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Jj, Bandi to trefil; ta uroven kvality fotek je neuveritelna!
Rodkopf Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Fakt pěkný. Že jsou tam Nord a Chaykin, to čumím. Celkově mi to přijde hodně mazácký a nad běžné fandovské poměry profi. Taky čumím jak puk - ale to jsou asi jen fotky, ne? Nebo je někdo na fóru má a nepochlubil se!?!
SakalMarty Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Pánové a pacienti, výborná práce!!!! Už chci otáčet a kochat se
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 +1 ...v tom týdnu vezmu dovolenou. Co kdyby sis radeji prohledl ty fotky?
sect Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Vážení kolegové, ZDE jsou uvedeny platební a dodací podmínky ke kalendářům.
funf5 Odesláno 6. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2013 (upraveno) Pánové, kalendář je již jen na Bakerovi, sectovi a jankoxxx Já bych chtěl všem, kteří poslali svoje Díky, H. Upraveno 6. října 2013 uživatelem funf5
lukin_ova Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 (upraveno) to Funf5 Tobě díky za práci s fotkami a kibicování při naplňování nabídky fotek do kalendáře. No a samozřejmě i za fotografické příspěvky. Edit: teď koukám, že se mi do komentář připletl shluk písmen kibi. To je zde naprosto nepřístojné, takže sorry, kouzlo nechtěného. Upraveno 6. října 2013 uživatelem lukin_ova
seh1 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Pánové, kalendář je již jen na Bakerovi, sectovi a jankoxxx Já bych chtěl všem, kteří poslali svoje Díky, H. Velké díky i tobě.
siwi Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Pánové, kalendář je již jen na Bakerovi, sectovi a jankoxxx Já bych chtěl všem, kteří poslali svoje Díky, H. Díky patří Tobě za organizaci celé akce. Platbu jsem už zadal a moc se těším
SakalMarty Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Ahojte všichni, chtěl jsem Vám takto poděkovat za realizaci, logistiku, prostě za vše DĚKUJI !!!! .
funf5 Odesláno 6. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Díky patří Tobě za organizaci celé akce. Platbu jsem už zadal a moc se těším Já jen sbíral fotky Je nás v tom víc
Moty Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 je to moc pěknej kalendář, ještě že je tady tolik nadšenců díky nimž tu pořád něco zajímavýho vzniká, ať už kalendáře nebo limitky
Michal_O- Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Jsem moc rád, že i na příští rok budu mít na stole opravdu pěkný kalendář.Děkuji všem, kteří se o to zasloužili.Platbu jsem odeslal .
siwi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Tak hlásím, že kalendář je doma a čeká, až přijde jeho čas. Je skutečně moc pěkný. Celý příští rok mi bude zpříjemňovat pobyt v práci. Všem, kteří se na jeho přípravě podíleli, vyslovuji ještě jednou velké díky a uznání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem siwi
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak to by me mel uz taky cekat. Sakra,takhle uz jsem se domu dlouho netesil :-)))).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se