instant Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Janko - nezaspis az ked ti poviem ze nemas zaspat.. jasne? Myslim ze priet sa o to ci sud alebo nesud je jedno, AP ma na vec svoj nazor, uvidime ci ho bude zdielat aj sudca. Predpokladam ze ich budu zalovat v USA, tam je mozne uplne vsetko. Ako sugardaddy na podojenie sudnym rozhodnutim je zdatny ciel. Posledny predaj TH tusim koncernu Calvin Klein bol za tri mld USD. Ale pokial stale plati ze cloveka/firmu treba posudzovat podla kalibru jeho nepriatelov, tak je to pre AP celkom hanba.. Ja by som sa tohto* nedotkol ani trojmetrovou palicou - osemuholnik sem, osemuholnik tam. _____*virtualne - zaluju firmu nie osobu, ale chapeme sa.. su to stale trikolorni handrari Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Ale pokial stale plati ze cloveka/firmu treba posudzovat podla kalibru jeho nepriatelov, tak je to pre AP celkom hanba.. Ja by som sa tohto* nedotkol ani trojmetrovou palicou - osemuholnik sem, osemuholnik tam. _____*virtualne - zaluju firmu nie osobu, ale chapeme sa.. su to stale trikolorni handrari instant, ja by jsem se napriklad nedokl niceho s androidem (bo bych se bal, ze dostanu vyrazku) a taky chapu, proc apple zaluje samsung... tady jde o princip - pokud nekdo krade design (a at uz je to na sra*kach za par dolaru, ktere vetsina obdivovatelu AP na ruku stejne neda), stale je to kradez. a TH uz je ze svych US stranek stanek. AP podle me nejde o punitive damages compensation (~ kompenzace ztrat), ale o injunction (~ zakaz prodeje). TH je vlastnene Movado group a ne CK... CK je private, Movado publicly traded. ---The suit charges trade dress infringement, registered trademark infringement, and trade dress dilution. Audemars Piguet seeks an injunction against further watch production, the ?destruction? of existing watches and ad materials, and unspecified punitive damages.--- Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Taky souhlasím s tím, že jde o něco více, protože tyto hodinky od TH nemůžou reálně AP způsobit nějakou újmu...rozhodně nepřijdou o zákazníky a ani se jim nezhorší pověst, protože těžko bude tvrdit, že jsou koupil TH a myslel, že to jsou AP. Tyto hodinky jsou úplně jiný svět, jiná liga, jiný sport - spíše se toho chytli, protože je v pozadí Movado group. A flame neflame ( je mi to u prdele ) - Steinhart má pár svých hezkých modelů, ale to zvěrstvo co předvádí ( a samozřejmě nejen on ) se Subama, to opravdu nechápu...jestli jim ty příjmy z těchto modelů stojí za to, že ztratí spoustu potencionálních zákazníků z řad opravdových fanoušků hodinek. To IzTaPa: Možná, že chce AP pozvednout pomyslnou hozenou rukavici a aspoň v USA vytvořit precedens a začít tak bránit tomuto parazitování, i když to bude těžké prokázat, především proto, že TH se prodávají pro líbivý design a ne pro zaměnitelnost s AP. Ale je fajn, že se něco děje. Budu jim držet palce. PS: Fakt bych se rád dozvěděl, jestli byl Genta opravdu úplně první, protože pár spekulací bylo. ( Bulova, apod... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Dalsi nazor na tyhle hnusne, parazitujici napodoby.<br />http://www.monochrome.nl/imitation-is-the-sincerest-way-to-get-sued/<br /><br /><br /><br />Ad Steinhart, nedivil bych se, kdyby ty jejich fejky Rolad delaly majoritu jejich trzeb, takze jim to urcite stoji za to. Napodobovani a prizivovani je financne vzdy vyhodne. <br /> Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Možná, že chce AP pozvednout pomyslnou hozenou rukavici a aspoň v USA vytvořit precedens a začít tak bránit tomuto parazitování, i když to bude těžké prokázat, především proto, že TH se prodávají pro líbivý design a ne pro zaměnitelnost s AP. Tohle bylo prvni co me napadlo kdyz jsem to cetl, ze jim jde predevsim o vytvoreni predecedentu a zacit s tim prave v USA bylo asi nejjednodusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 http://www.pvh.com/investor_relations.aspx a to ja vobec nemam predsudky voci technologiam, pouzivam iPod a tak mi to aj vyhovuje. Len to nabozenstvo kolo dojenia ovci mi je smiesne. Btw, iProfit je kua ze diagnoza. Ci ty nemas kolego vyrazku z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Možná, že chce AP pozvednout pomyslnou hozenou rukavici a aspoň v USA vytvořit precedens a začít tak bránit tomuto parazitování, i když to bude těžké prokázat, především proto, že TH se prodávají pro líbivý design a ne pro zaměnitelnost s AP. Ale je fajn, že se něco děje. Budu jim držet palce. nekdo se musel na*rat, bouchnout do stolu a rict, ze toho uz bylo dost. podle me Movado je spis ukazkovy priklad a dost dobra si je vybrali prave proto, ze jsou publicly traded a budou mit trochu 'challenge' vysvetlovat akcionarum potencialni exposure z teto court case. a AP si svuj krok urcite hodne dobre rozmysleli souhlasim s clankem na monochrome - pokud AP uspeje, rolex a ostatni prilejou olej do ohne velmi brzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 ze jsou publicly traded a budou mit trochu 'challenge' vysvetlovat akcionarum potencialni exposure z teto court case. boa toto je lepsie ako Clockwork Orange koniec of topíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 iProfit je kua ze diagnoza. Ci ty nemas kolego vyrazku z toho ja uz konzumoval jablka v dobe nejvetsi slavy woken 3.11... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Skromnej názor člověka co je tu chvilku je že TH možná kopíruje ale AP dělá jen povyk Já se spíše hodně divím že Rolex něak nebojuje že by to nebylo třeba páč ví že kdo chce Rolex koupí Rolex a kdo chce Invicta má Invicta? To samé tento případ kor u značek z vpodstatě jiného světa sem hodně zvědav jak to dopadne a budu rád pokud vyhraje AP a třeba i ostatní pak začnou vytvářet něco více vlastního snad sem nikoho neurazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Podle tohoto Movado pro TH hodinky navrhuje a vyrabi na zaklade licencni smlouvy, coz je pravdepodobne duvod, proc jsou zahrnute do podane zaloby (spolecne s dalsimi 10 neuvedenymi spolecnostmi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Skromnej názor člověka co je tu chvilku je že TH možná kopíruje ale AP dělá jen povyk Já se spíše hodně divím že Rolex něak nebojuje že by to nebylo třeba páč ví že kdo chce Rolex koupí Rolex a kdo chce Invicta má Invicta? To samé tento případ kor u značek z vpodstatě jiného světa sem hodně zvědav jak to dopadne a budu rád pokud vyhraje AP a třeba i ostatní pak začnou vytvářet něco více vlastního snad sem nikoho neurazil to by bylo proti filozofii rolex - vzdyt ti jsou charita a vsechny svoje zisky investuji do budhistickych chramu a je preci proti principum budhismu na kohokoliv utocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 to by bylo proti filozofii rolex - vzdyt ti jsou charita a vsechny svoje zisky investuji do budhistickych chramu a je preci proti principum budhismu na kohokoliv utocit... Já si myslím, že Rolex se má zkrátka tak dobře momentálně, že je velkorysý, ale kdyby mu najednou začlo téct do bot a Invicta jim začala ukrajovat ze zisků, tak po nich půjde...ne že by AP teklo do bot. Je škoda, že k těmto tématům není více hodinářského čtiva, více méně musíme spekulovat a např. já i cucat z prstu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Ve vláknech, kde má IzTaPa více příspěvků na stránce, už mi prohlížeč nabízí lištu google překladače... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Vynechejte uz proboha ze vzoru Rolex Submariner a jeho odvozeniny!Ten je proboha tak starej, ze si Steinhardt a ostani muzou delat, co se jim zachce.Rolex to nesere, Steinhart a dalsi to zivi, tak co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Ve vláknech, kde má IzTaPa více příspěvků na stránce, už mi prohlížeč nabízí lištu google překladače... Prehnal som to cez Google translate -> angličtina -> čeština a už je to zrozumiteľnejšie: Někdo musel * krysa, bouchnout do stolu a říct, že to bylo dost. podle Movado mě je psaní příklady a dost dobrý je vybral právě proto, že jsou veřejně obchodovány a mají trochu "výzva" vysvětlit akcionářům potenciální ozáření z tohoto soudního sporu. a jeho AP krokem definitivně hodně rozmýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Ve vláknech, kde má IzTaPa více příspěvků na stránce, už mi prohlížeč nabízí lištu google překladače... tie veci ktoré IzTaPa napíše anglicky vyznejú anglicky vždy normálnejšie a lepšie, ako keby ich za každú cenu prekladal...takže za mňa OK. A k prípadu - bol by som rád, keby tie mrdk* boli v prípadnom súdnom spore sundané, a keby sa následne o niečo podobné pokúsil Rolex a ostatné značky tiež. Je už fakt na čase, aby sa ľady pohli i v hodinkovom svete. A keby AP i prehralo, už z princípu to aspoň skúsilo a to im kvitujem. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Ad Steinhart, nedivil bych se, kdyby ty jejich fejky Rolad delaly majoritu jejich trzeb, takze jim to urcite stoji za to.Četl jsem před lety v diskuzi na nějakém německém fóru, že opravdu tomu tak je (včetně US značky Debaufre), tedy resp. bylo v té době a že díky tomu pak mají prostředky na vývoj vlastních kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Já si myslím, že Rolex se má zkrátka tak dobře momentálně, že je velkorysý, ale kdyby mu najednou začlo téct do bot a Invicta jim začala ukrajovat ze zisků, tak po nich půjde...ne že by AP teklo do bot. Je škoda, že k těmto tématům není více hodinářského čtiva, více méně musíme spekulovat a např. já i cucat z prstu. No, osobně si myslím, že Invicta si moc ze zisku Rolexu neukrojí a u TH vs. AP to bude podobné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 tie veci ktoré IzTaPa napíše anglicky vyznejú anglicky vždy normálnejšie a lepšie, ako keby ich za každú cenu prekladal...takže za mňa OK. A k prípadu - bol by som rád, keby tie m.dk* boli v prípadnom súdnom spore sundané, a keby sa následne o niečo podobné pokúsil Rolex a ostatné značky tiež. Je už fakt na čase, aby sa ľady pohli i v hodinkovom svete. A keby AP i prehralo, už z princípu to aspoň skúsilo a to im kvitujem. F.A prečo to nemôže písať po česky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se