Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mno, v tom roce to právě (minimálně dle mnou načtených pramenů) není vůbec jisté.... Ale chápu, někdo šáhne na ikonu a je z toho boření dětských hradů z písku.

Každopádně proč by teď Movado v případě těch hrozných sr..ček od Hilfiger nemohlo říct, že má podobné šroubky jako Bulova a Cartier, ale úplně jiné pouzdro, uchycení, KORUNKU atd..

Opakuji, imho nemají nejmenší šanci.

asi proto že nemají tak dobrý právníky jako jsi ty. doporučuji ti jim nabídnout svoje služby. ušetřili by miliony za právníky kdyby věděli že nemají šanci. možná by jsi mohl poradit i applu

http://www.audemarspiguet.com/en/latest/2012/03/03/g%C3%A9rald-genta-a-visionary-designer

Upraveno uživatelem SCIFI
  • Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stačí, že/jestli AP má registrovanou oktagonální lunetu se zaoblenými hranami a hexagonálními šrouby. A už se ani nemusíme bavit o uchycení tahu k pouzdru.

Pro mě to KO je. Není to sice fejk, ale parazitování jak řemen.

Odesláno (upraveno)

Stačí, že/jestli AP má registrovanou oktagonální lunetu se zaoblenými hranami a hexagonálními šrouby. A už se ani nemusíme bavit o uchycení tahu k pouzdru.

Pro mě to KO je. Není to sice fejk, ale parazitování jak řemen.

pockame si na odborne vzdelane cleny fora pro potvrzeni, nicmene ja si myslim, ze na parazitovani neni treba mit ani zaregistrovany uzitny vzor, staci, kdyz poukazes na zasadni shodu s necim, co uz je na trhu urcitou dobu a je dostatecne unikatni...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno (upraveno)

pockame si na odborne vzdelane cleny fora...

ti už tady byli :-)  jinak nejde o to jestli to má nebo nemá ap zaregistrovaný a jestli spor vyhraje nebo ne ale mě se.re že je tady část lidí co to ospravedlňuje a omlouvá což mi přijde fakt na palici vzhledem k zaměření tohodle webu. existují  weby jako je chrnmg pro fejky a tam se tyhle diskuze vedou a chápu to že se sejde banda ubožákú co mají zapotřebí hájit fejky ale že budou tady, že někdo napíše že tam podobu nevidí, že někdo napíše že vlastně AP je fejk od bulovy, že někdo napíše že se kopíruje pořád tak proč to řešit atd atd  to bych TADY nečekal

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Ja si myslim, ze je to ok, ze ich zazalovali, maju na to pravo. A myslim si, ze by mali tymto smerom ist aj dalsie znacky a vytratili by sa paraziti typu precista, bernard, steinhart a podobne, ktori tu robia to iste. Ale je zaujimave, ze im to prejde...

Odesláno

No KONEČNĚ se někdo odhodlal !!  Musím se přiznat, že jsem docela zaraženej z těch názorů, že jako co se děje ??? ...( ano, stejně jako scifi je považuju za ubohé buranské a necivilizované vypovídající víc o jejich nositelích, než o problému samém - ten je jasný ) ........ krádež, to se děje, pánové a je vskutku na čase, to začít zkoušet potírat. Podle mne jsou to jasné napodobeniny stvořené za účelem být napodobeninou.

Je jasné, že čistě manažersky jde i o to, že hříšníci jsou jinak docela úspěšné firmy se sídlem ve svobodném světě a tudíž je alspoň nějaká naděje na vymožení spravedlnosti. Jsem zvědav na výsledek.

Odesláno (upraveno)

V sedemdesiatych rokoch, hlavne začiatkom, sa objavilo minimálne 20 výrobcov s rovnakým dizajnom počnúc Astromastrom, cez Bulovu, Elgin a na daľších päť by som si spomenul. Stačí potvrdiť inšpiráciu zaniknutou značkou, prípadne ju rovno odkúpiť, neviem ako by to videli právnici... Každopádne to bude zaujímavý proces, ale dizajnéri u Tommy Hilfiger to fakt prehnali.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

cigi-o nositelich tehlech hodinek od TH si muzes myslet,co chces.Ale garantuju ti,ze vsichni tyhle lidi proste prijdou do obchodu s hadrama,tam videj tyhle hodinky,libej se jim a tak si je proste koupej.Nikdo nevi a nezna AP a ze je to jejich kultovni model.Co by to resili,libi se jim to,tak to koupi.Osobne na tom nevidim nic ubohyho.

K tematu-je jasny,ze to je kopirka jak prase a jsem zvedav jak to u soudu dopadne.

Odesláno

asi proto že nemají tak dobrý právníky jako jsi ty. doporučuji ti jim nabídnout svoje služby. ušetřili by miliony za právníky kdyby věděli že nemají šanci. možná by jsi mohl poradit i applu

http://www.audemarspiguet.com/en/latest/2012/03/03/g%C3%A9rald-genta-a-visionary-designer

OMG nezbývá než se opakovat - je milion daleko evidentnějších kopírek a bohužel se nic neděje (taky mi to vadí, sakra, to dá rozum), tak nevěřím, že v tomto případě tomu bude jinak, navíc když tady je "jen inspirace" a nikoliv kompletně okopírovaný model (Submariner by jako příklad mohl stačit, vítej v zemi Steinhart...)

Odesláno

cigi-o nositelich tehlech hodinek od TH si muzes myslet,co chces.Ale garantuju ti,ze vsichni tyhle lidi proste prijdou do obchodu s hadrama,tam videj tyhle hodinky,libej se jim a tak si je proste koupej.Nikdo nevi a nezna AP a ze je to jejich kultovni model.Co by to resili,libi se jim to,tak to koupi.Osobne na tom nevidim nic ubohyho.

K tematu-je jasny,ze to je kopirka jak prase a jsem zvedav jak to u soudu dopadne.

+1  :punk:

Odesláno

Ja len dúfam, ze sa dožijeme rozsudku, lebo keď budú konať takou rýchlosťou ako naše súdy, tak výsledok bude známi pre našich vnukov :D

Ja tiež pozerám s úžasom na xeroxmajstrov ako steinhart, zuriner a ostatných, že ako je to možné vôbec, že tieto značky si to vôbec dovolia robiť to čo robia. A vôbec, že značky ktoré si dali registrovať svoje modely resp. ich designy to nechajú "plávať"..A aký je to vôbec napríklad nosiť zuriner na rukách a chcieť mať pocit, že tam mám Panerai. Neviem mne je to divné.

Odesláno

mě spíš udivuje jaký má tahle značka tady jméno

V tomto máš úplnú pravdu.Niektoré modely od S sú ako z oka vypadnuté tým druhým veľkým "bratom"...Zuriner=no comment=čínska pomsta :D

Odesláno

No vidíš, a mě zase udivuje, že o lidech, který jsi nikdy neviděl a víš o nich úplný hovno, nazýváš ubožáky :shutup: Ale to nic, pro mě otázka, která mě skutečně zajímá jest, proč dávno Rolex nezažaloval jak píšete třeba Steina, nebo Bulava AP (nebo naopak), Longines, Hublot není ani zase tak dizajnem vzdálený, jejich materiály okopírovalo celkem dost Swiss firem, atd. atd.,  stačí se podívat do katalogu Swiss made watches. J to tím snad, že jdou zisky do Švýcarska a prostě kluci drží při sobě? Mám prostě jen takovej pocit, že jde jen o prašule, než o nápady, to je můj názor. To jaký byli Švýcaři mrdky, to si pamatujeme z druhé světové války, tak bych se trochu divil, že by šlo dnes o něco jiného něž o prachy, ale zároveň  budu velmi rád, když se budu mýlit, třeba se svět lepší :guitar:

ti už tady byli :-)  jinak nejde o to jestli to má nebo nemá ap zaregistrovaný a jestli spor vyhraje nebo ne ale mě se.re že je tady část lidí co to ospravedlňuje a omlouvá což mi přijde fakt na palici vzhledem k zaměření tohodle webu. existují  weby jako je chrnmg pro fejky a tam se tyhle diskuze vedou a chápu to že se sejde banda ubožákú co mají zapotřebí hájit fejky ale že budou tady, že někdo napíše že tam podobu nevidí, že někdo napíše že vlastně AP je fejk od bulovy, že někdo napíše že se kopíruje pořád tak proč to řešit atd atd  to bych TADY nečekal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...