MaxT Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Dobrý den, rád bych se zde podělil o svou radost a pár fotek mého nového přírůstku.Během posledních 7. měsíců jsem vystřídal na můj vkus obrovskou spoustu hodinek. Měl jsem své Omega období, IWC období, Panerai období a dokonce i GUB období. Všechny byly skvělé, úžasné, ale pořád to nebylo ono. Mé požadavky na hodinky jsou vcelku jednoduché, přesto jak se nakonec ukázalo i to je potíž.Tedy: Kvalitní label, WR minimum 100, datumovka, pohodlí při nošení a v mezích možností taková univerzálnost aby mohli býti jedinými.Další na řadě byly UN a už to vypadalo nadějně, jenže i tady jsem po čase cítil, že to furt není ono.V poslední křeči jsem ještě krátce vyzkoušel R Daytona a i když ani tato léčba nezabrala, vcelku správně jsem došel k diagnóze.A ta zněla možná maloměšťácky, ale přesto: Dokud na hodinkách nebude ten správný nápis, nebude to nikdy ono.A ač je to do jisté míry pouze můj subjektivní pocit, pro mne je co se značky týče svatým grálem Patek Philippe. No a jelikož mi Nautily nic neříkají, vzhledem k mým požadavkům byla volba jasná.Aquanaut na gumě.Jelikož jsem chtěl nové, začal jsem obvolávat AD. V podstatě všude jsem dostal odpověď v duchu 6-12 měsíců. Tak tedy přišlo na řadu chrono24.Nové v Evropě jsem našel 3ks. 2x v Itálii a 1x v CH. Všechny jsem oslovil a čekal. První odpověď přišla z Laussane a zněla: včera jsme je prodali. To italská Bologna byla lepší. Odpověď byla: pošli prachy a já pošlu hodinky. Já na to: přijedu si osobně. Odpověď: právě se prodaly. Náhoda? Možná ano.Asi nejveselejší bylo Milano. Položil jsem dotaz zda li jsou opravdu nové a z roku 2013. Odpověď zněla: jistě, samozřejmě jsou nové, pošli peníze. Já na to, peníze nepošlu, ale zítra si přijedu osobně. S tím rokem 2013 jsi si opravdu jistý? Odpověď: no už je večer, nemám to jak zkontrolovat, nové jsou jistě, ale možná je to rok 2012. Já na to: kdy jim tedy končí záruka? Ráno odpověď, že v roce 2010 nebo 2011 a v dalším mailu scan certifikátu z roku 2008. Tak mu píšu, že to je trochu jiná písnička a hodinky z tohoto roku se prodávají za méně. A odpověď? Nazdar!Jelikož jsem si je chtěl nadělit do 9.9. ke 45. narozeninám, už mě docela tlačil čas.Najednou jsem objevil obchodníka v Německu, ale co čert nechtěl, byla na nich rezervace do pátku 30.8. Doufal jsem, že třeba rezervace propadne, tak jsem čile s prodejcem komunikoval.A výsledek? 30.8. večer fotka spony PP od člena st1g. A bylo vymalováno.Nakonec jsem začal obvolávat i ty nejmenší AD v Evropě a našel jedny na tahu. Želbohu příplatek za tah je fakt šílený. Když mi ale z Carollina sdělili, že cena spony ke gumě je 27K, už mi cena tahu nenormální nepřišla.( šílená je ale furt).No a jak to dopadlo vidíte zde. Prodal jsem všechny hodinky co jsem měl, něco málo doložil a výsledkem jsou mé FINÁLNÍ hodinky. Díky za váš čas.
Viktor Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Gratulace, s touhle značkou se chyba udělat nedá.Koupil bych i tu gumu, na ní vypadají skvěle a přitom nenápadně.
Peta-Biker Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Gratulace, kde jsi je teda nakonec koupil?
matobp Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 gratulujem...tiez by som pouvazoval o gume,ale su to peckove hodinky
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Krásné fotky. PP je prostě klasika. Gratuluji.
Frostie Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 paráda, jen je nutno si uvědomit, že moc dalších možností tzv. posunu dál není... :-)
jencekgs Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Krásně napsáno. Ta beznaděj, když máš prachy a nejsou hodinky je určitě horší než když nemáš prachy a hodinky jsou.<br />Tak moc gratuluji a doufám, že Ti radost vydrží. Myslím že potenciál na to mají.<br />Užívej
gougy Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Co na to napsat? Obrovská gratulace k Pátkům a za sebe - absolutně bych nelitoval toho, že jsou na tahu, sedí jim výtečně a přesně Ti sednou na ruku, tleskám
Seamaster Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 11:44, Peta-Biker napsal: Gratulace, kde jsi je teda nakonec koupil?Asi jely ze severu, pac krabka ma vlastni teplaky Ja se pridavam k s gratulaci dospeleho rozhodnuti, at ti to vydrzi, jsou jednoduche a mozna proto dokonale.
pebe Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 taky gratuluji, jsou moc pěkné, nenápadné, elegantní a přitom tak hezky vyvážené.a ta spona je nádherná ukázka jednoduchosti, ta se povedla
organic Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 11:45, Frostie napsal: paráda, jen je nutno si uvědomit, že moc dalších možností tzv. posunu dál není... :-)Pořád je kam jít. V téhle cenové relaci a zpracování bych třeba koukal po Dufour Simplicity nebo jiných "nezávislých".
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Díky moc všem. Co se tahu týče tak nelituju ani trochu. Naopak jsem rád že to tak dopadlo. Sedí naprosto fantasticky. Faktu že nejsou na gumě jsem litoval hlavně z důvodu toho, že prodejní cena na tahu je o neskutečný ranec výše. Teď už je to jedno a z tahu jsem naopak nadšený.A ještě odpověď na dotaz odkud. Tedy přes prostředníka z Mnichova u AD v Kolíně Juwelier Gadebusch.
volfda Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Na to se nedá, než smeknout a říct, že jsi šel a jdeš, či lépe již stojíš, po/na správné cestě PP je pecka. Sice mi málokteré sedí a jsem spíše na Nautily, které bych jednou chtěl, ale je to pokoukání, hlavně ten kalibr. Také si vždy k narozeninám udělám radost, letos to byly SDDS, vloni AP Diver. Časem se třeba taky posunu dál Užívej jich a foť, to se nikdy neomrzí... PS. Ty Panerai a Daytonky máš pořád?
Chosef76 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Tvůj úvodní příspěvek je jako Chronomagorská pohádka ...sedím, čtu, mám pootevřenou pusu a jiskří mi v očích. Gratuluji k nádherným hodinkám.
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 12:03, volfda napsal: Na to se nedá, než smeknout a říct, že jsi šel a jdeš, či lépe již stojíš, po/na správné cestě PP je pecka. Sice mi málokteré sedí a jsem spíše na Nautily, které bych jednou chtěl, ale je to pokoukání, hlavně ten kalibr. Také si vždy k narozeninám udělám radost, letos to byly SDDS, vloni AP Diver. Časem se třeba taky posunu dál Užívej jich a foť, to se nikdy neomrzí... PS. Ty Panerai a Daytonky máš pořád?Díky a ne nemám. Všechno je jak jsem psal pryč. PP jsou jediné které mám. Nemám ani digi
Frantik Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Ja taky gratuluju, jsou pěkný. Nemaj sice takovy koule jako PAM a IWC, ale dulezity je, ze tobe se líbí. Urcite to ale neni konec, to by bylo prehnaný
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 12:05, Frantik napsal: Ja taky gratuluju, jsou pěkný. Nemaj sice takovy koule jako PAM a IWC, ale dulezity je, ze tobe se líbí. Urcite to ale neni konec, to by bylo prehnaný Frantiku díky a čumím. Ty jsi mě nesetřel.
tmoris Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 jak rikal soudruh Lenin: uzivej, uzivej, uzivej
CEGY Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Gratulace. Z fotek patrno, ze i PP pujde rozlestit.
Frantik Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 12:09, MaxT napsal: Ja taky gratuluju, jsou pěkný. Nemaj sice takovy koule jako PAM a IWC, ale dulezity je, ze tobe se líbí. Urcite to ale neni konec, to by bylo prehnaný Frantiku díky a čumím. Ty jsi mě nesetřel. Ne :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.