Přejít na obsah

Patek Philippe Aquanaut 5167/1A

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 14:05, semi001 napsal:

Hmm tah nebo pomalu celé rolády, těžké rozhodnutí  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Sorry, ale ta cena je nehoráznost  :eek:

O tom, že to je nehoráznost není potřeba pochybovat. 

V mém případě ale o rozhodnutí nešlo. Kvůli ceně bych šel určitě do těch na gumě, ale otázka pro mne zněla jinak: Buď na tahu a nebo nic. 

Proto jsem taky sám se sebou dlouho bojoval a proto jsem musel prodat všechny jiné hodinky. :lol2:

A furt jsem tu nálož ještě nevydýchal. Ještě štěstí, že vypadají jak řekl jeden můj kolega jako hodinky z NDR a tudíž nepřitahují pozornost lapků. :lol2:  :lol2:  :lol2:

• Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 14:04, Frantik napsal:

To jsem asi rekl já :-) Ja si to trochu myslim porad, je to takovej low-end Pateku a urcite to neni vrchol hodinariny - ani nahodou.

Ale maj neco do sebe a Max z nich má radost a to je asi nejdulezitejsi.

Mám Frantiku a obrovskou, sice teď budu alespoň rok o hladu, ale radost mám fakt nesmírnou.

Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 14:04, Frantik napsal:

To jsem asi rekl já :-) Ja si to trochu myslim porad, je to takovej low-end Pateku a urcite to neni vrchol hodinariny - ani nahodou.

Ale maj neco do sebe a Max z nich má radost a to je asi nejdulezitejsi.

:lol2:  :lol2:  :lol2:  radši nic...

Odesláno

Hele, Franto, ono low-end a entry-level je trochu rozdíl. Pateky low-end nemaj ;)

A za mě platí, že Aquanaut nad Nautilem třeba u mě vítězí kvůli konvenčnímu uchycení tahu (resp. by zvítězil, kdybych si vybíral).

A co se týče komentářů k ceně, je asi těžko hodnotit třeba cenu spony za nehoráznou, protože to by byla každá spona nad pětikilo.

Je to trh a že to funguje jsou zdejším důkazem st1g a MaxT.

Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 14:35, enslow napsal:

hm na hodinky ktore nosia sejkovia a vrchol svetovej spolocnosti niekto povie ze low end???? to je divne..

Špatně čteš, Frantik napsal, že je to low end té značky - ne obecně ;)

Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 14:35, enslow napsal:

hm na hodinky ktore nosia sejkovia a vrchol svetovej spolocnosti niekto povie ze low end???? to je divne..

To není divné, to je Frantik!  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Kluci klídek, nehádejme se. Vždyť je to jedno. Každý má svůj názor e bastanza.

I když označení entry level bude asi vhodnější. Každopádně vzhledem k mým požadavkům a nechuti k Nautilům je to zároveň i final level.

Odesláno

Gratuluji k dosažení jednoho z možných vrcholů hodinařiny.Ten tah tam prostě patří,na gumě mám tepláky.Ale nezoufej,ještě pořád máš kam jít,ale to už je holé šílenství.Ta honitba za tímhle kouskem Ti musela zvedat mandle,to si dovedu představit.Tak ještě jednou gratuluji.

Odesláno

Právě jsem si dnes sedl k Chronomagu a jedním dechem přečetl Tvé poutavé a dobrodružné vyprávění. Ty hodinky už tiše obdivuju několik dní v jiném vláknu a musím Ti k nim pogratulovat. Musí to být nádherný pocit dospět do chrononirvány. Snad mi jednou bude taky dáno. Ať Ti dělají radost a nám nechť dělají radost Tvoje fotky :clap:

Odesláno

Ajaj, tah v rozsahu hodinkoveho budgetu nejednoho chronomagisty:))) 

V 10. 9. 2013 v 14:01, st1g napsal:

Dle mých informací jsou Aquanauty na tahu dražší o 3200USD ... Ale to tak bohužel je... Mě se ten tah líbí, ale subjektivně mám blíž více ke gumě z hlediska pohodlí. :-) No ale co já vím, třeba jednou k nim taky dokoupím tah. :-)

Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 15:09, sery.vlk napsal:

Gratuluji k dosažení statutu opatrovníka hodinek .-)

:lol2:  Díky, přesně za pomocí tohoto jejich sloganu jsem nápad stát se opatrovníkem doma prodával.  :lol2:

A ještě jednou díky kluci. Jsem moc rád, že je to stále ještě z velké většiny fórum gentlemanů a z vašich gratulací a vtipných poznámek mám skoro stejnou radost jako z hodinek samotných. Tedy skoro s velkým S.

Odesláno
  V 10. 9. 2013 v 15:20, MaxT napsal:

:lol2:  Díky, přesně za pomocí tohoto jejich sloganu jsem nápad stát se opatrovníkem doma prodával.  :lol2:

A ještě jednou díky kluci. Jsem moc rád, že je to stále ještě z velké většiny fórum gentlemanů a z vašich gratulací a vtipných poznámek mám skoro stejnou radost jako z hodinek samotných. Tedy skoro s velkým S.

Jáák skoro? Samozřejmě máš z komentů na Chronomagu radost daleko větší, než z jakési hračky... :lol2:

Za mě slušný kauf s příběhem a k narozkám (ten slogan je pro rodinnou diskuzi jak dělaný), to se hodí. A taky dodám - foť, máš co ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...