Rodkopf Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 At audit dobre dopadne Karle a cekni postu:) Ja jsem ready Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 No vida, si vystačíte sami. P.S. Martine, asi příští týden podle trackingu a díky , ale teď už dost keců a jdu tvořit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Jen tvoř,tvoř .Už jsme natěšeni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Laetitia Casta... 1983 1977 Omega set z roku 1977 a nějaké to počtení k tomu...https://www.fratellowatches.com/deadstock-omega-speedmaster-professional/ Golden Czech Handehttp://www.autoforum.cz/zajimavosti/tento-kus-skody-1000-mb-je-vic-nez-projev-kutilstvi-je-drazsi-nez-cela-auto/ Fajn víkend a schválně, kdo najde stodvácu v Japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 pěkně páteček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Opět skvělé ,jj.Dederoni a jejich stanový tábor na střechách jejich Trabantiků mě pobavil.To jsem kdysi ani nikde neviděl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej!https://www.flickr.com/photos/skitmeister/34993497415 Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Díky za hezký večerníček, teď můžu jít v klidu spát:) Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej! 100dvacítka je asi fakt v Číně, v Japonsku by měl být volant napravo:) Ádo, já objevil tři mandarinkové, musíš to upřesnit:) Jinak za mě to dnes vyhrál aerodynamický sentinel, to je jak od Julese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak dnes to je pořádná Vintage nálož ;-)a parádní speedmaster storka...něco takovýho zažít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Fajne jako vzdy, diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Díky za hezký večerníček, teď můžu jít v klidu spát:) 100dvacítka je asi fakt v Číně, v Japonsku by měl být volant napravo:) Ádo, já objevil tři mandarinkové, musíš to upřesnit:) Jinak za mě to dnes vyhrál aerodynamický sentinel, to je jak od Julese Tak ještě jednou. Čína by to být neměla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej!Podle značky to spíš vypadá na Japonsko.. tak VL byl rychlejší :-) Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem madmaxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Fakt pěkný výběr fotek. Mimochodem, ten vodopád z oken by měl být alkohol, z rozbitých lahví a sudů, když se likvidoval nějaký sklad v době prohibice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Krasnej pateček.Ta potapěčka, to je super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tohle kombo jsem prostě musel fotnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 To je aspoň kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak si dej tu roličku na druhou ruku a budeš mít čím ty hodinky pucovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Eh,už s tím pucuji něco jiného.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Seiko neděle s pěknou knihou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se