Rodkopf Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 At audit dobre dopadne Karle a cekni postu:) Ja jsem ready Sent from my iPhone using Tapatalk
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 No vida, si vystačíte sami. P.S. Martine, asi příští týden podle trackingu a díky , ale teď už dost keců a jdu tvořit...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Laetitia Casta... 1983 1977 Omega set z roku 1977 a nějaké to počtení k tomu...https://www.fratellowatches.com/deadstock-omega-speedmaster-professional/ Golden Czech Handehttp://www.autoforum.cz/zajimavosti/tento-kus-skody-1000-mb-je-vic-nez-projev-kutilstvi-je-drazsi-nez-cela-auto/ Fajn víkend a schválně, kdo najde stodvácu v Japonsku.
Denda Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Opět skvělé ,jj.Dederoni a jejich stanový tábor na střechách jejich Trabantiků mě pobavil.To jsem kdysi ani nikde neviděl .
AdaMoss Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej!
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej!https://www.flickr.com/photos/skitmeister/34993497415 Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem VintageLover
ponorka9 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Díky za hezký večerníček, teď můžu jít v klidu spát:) Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej! 100dvacítka je asi fakt v Číně, v Japonsku by měl být volant napravo:) Ádo, já objevil tři mandarinkové, musíš to upřesnit:) Jinak za mě to dnes vyhrál aerodynamický sentinel, to je jak od Julese
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Tak dnes to je pořádná Vintage nálož ;-)a parádní speedmaster storka...něco takovýho zažít
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Díky za hezký večerníček, teď můžu jít v klidu spát:) 100dvacítka je asi fakt v Číně, v Japonsku by měl být volant napravo:) Ádo, já objevil tři mandarinkové, musíš to upřesnit:) Jinak za mě to dnes vyhrál aerodynamický sentinel, to je jak od Julese Tak ještě jednou. Čína by to být neměla.
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Skvělý! Sto-dváca se mi zdá být spíš v Číně podle znaků, nebo je tam ještě někde? A Burt Munro - super úlovek!! Kočky samozřejmě taky...za mě mandarinková je nej!Podle značky to spíš vypadá na Japonsko.. tak VL byl rychlejší :-) Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem madmaxx
Wanderer Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Fakt pěkný výběr fotek. Mimochodem, ten vodopád z oken by měl být alkohol, z rozbitých lahví a sudů, když se likvidoval nějaký sklad v době prohibice.
Onipep Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Krasnej pateček.Ta potapěčka, to je super fotka!
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Tak si dej tu roličku na druhou ruku a budeš mít čím ty hodinky pucovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se