Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 1. 2016 v 10:12, honza71 napsal:

Ja na tyhle "multikulturni" manzelstvi moc nejsem ;-). Fakt se mi nelibi, ale do sbirky patri, takze neni co resit :-)

přitom mají úplně stejný tvar pouzdra jako bílý PVD a na ruce sedí dobře. Ale je to kus hodinek.

Jednou bych se chtěl dopátrat, jak se k nám dostaly. Na to že se jedná o model, který se údajně nikdy oficiálně neprodával, je jich v Česku nějak moc. 

post-13546-0-83482800-1451733935_thumb.jpg

Odesláno

Tak co mi to přistálo už v průběhu prosince domů?

Cedulka je originál, a mohla by taky napovědět referencí.

Další nápověda je, že to má shodná tlačítka s Heuer Carrera.

post-980-0-57517400-1451753568_thumb.jpg

Odesláno

Moc pěkný úlovek. :clap: Tady asi takové ještě nejsou. K nim máš i náhradní pouzdro navíc ?

A teď z jiného soudku. Byl to někdo zdejší ?

http://aukro.cz/heuer-swiss-i5890993016.html

Se mi ta cena zdá už moc vysoká vzhledem ke stavu. Sklíčko je to nejmenší (pokud tedy nebude chtít originál), ale dýnko doprasené, ciferník má podle mě mapy a je uprostřed vyšisovaný. A strojek dle popisu taky nejde dobře.

Odesláno
  V 3. 1. 2016 v 20:28, Dzos napsal:

teď z jiného soudku. Byl to někdo zdejší ?

http://aukro.cz/heuer-swiss-i5890993016.html

Se mi ta cena zdá už moc vysoká vzhledem ke stavu. Sklíčko je to nejmenší (pokud tedy nebude chtít originál), ale dýnko doprasené, ciferník má podle mě mapy a je uprostřed vyšisovaný. A strojek dle popisu taky nejde dobře.

Doufam, ze zadny zdejsi s timhle nema co do cineni, jak s prodejem tak s koupi. Na muj vkus v tom nejak vidim prihazovani prodejcem z vicero uctu. 

Odesláno
  V 4. 1. 2016 v 9:22, libor2002 napsal:

Doufam, ze zadny zdejsi s timhle nema co do cineni, jak s prodejem tak s koupi. Na muj vkus v tom nejak vidim prihazovani prodejcem z vicero uctu. 

Když jsi to nakousl, jakým způsobem se dá poznat/odvodit, že si prodejce přihazuje z jiných účtů? To by mě opravdu zajímalo.

Odesláno

Pokud nejsi admin aukra, tak dost napoví pouze příhozy z účtů s nula nebo mimimem komentářů na druhém místě. Nic dalšího normálnímu uživateli aukra historie přihazování nenapoví.

Už se tady třeba řešilo to, že se vydražily hodinky, za pár týdnů byly na aukru od stejného prodejce znovu. A přitom na jeho uživatelské kartě byl pozitivní komentář "kupci" těchto hodinek z předchozí aukce. Zkrátka si z jiného účtu přihodil víc, než byl ochotný dát někdo jiný, a tak musel prodávat znovu. Jen svému druhému účtu dal "pozitivní komentář".  Po našem upozornění na aukro (přes angelouse) se potvrdilo, že si na své aukce přihazoval autor inzerátu. Nevím, jestli má systém aukra nějaký hlídací software, který by vyhodnocoval třeba to, jestli příhozy jdou ze stejné IP, ze které byl zadaný i inzerát (to by asi moc směrodatné nebylo), případně jestli hlídají třeba to, že se přihazuje z účtu, ke kterému se váže třeba stejná emailová adresa, telefon nebo jiné údaje...

Ale zrovna u těch Heuerů mi nic divného na historii přihazování nepřipadá. 

Odesláno (upraveno)

Přesně jak píše Malda.

Také se občas stává, že prodejce mlží, že jako ten co vyhrál to nechce a že když jsem byl druhý, jestli dám to své maximum, které ze mě podvodem vytáhl. Když o to stojím, tak mu nabídnu cenu, jaká odpovídá o povinné zvednutí před třetím v pořadí, což jim vesměs připadá málo, když vidí kolik jsem byl ochotný dát , ale nedal, protože by to nikdo nezvedl.....

Nechávám proběhnout chrono

IMG_20160104_132732.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno
  V 4. 1. 2016 v 12:32, Tikal napsal:

Přesně jak píše Malda.

Také se občas stává, že prodejce mlží, že jako ten co vyhrál to nechce a že když jsem byl druhý, jestli dám to své maximum, které ze mě podvodem vytáhl. Když o to stojím, tak mu nabídnu cenu, jaká odpovídá o povinné zvednutí před třetím v pořadí, což jim vesměs připadá málo, když vidí kolik jsem byl ochotný dát , ale nedal, protože by to nikdo nezvedl.....

Nechávám proběhnout chrono

attachicon.gifIMG_20160104_132732.jpg

to dělával s oblibou jeden nejmenovaný prodejce, co rád dělá přesvětlený fotky.  

Aukro sleduje u účtů poměrně dost údajů, nejen IP adresy. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...