Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

kluci, tak já mám pro letošní rok jasnou "bojovku". Pravděpodobnost, že se podaří hodinky zkompletova je nejspíš velmi malá, ale když jsem to pouzdro z cifrem viděl na vlastní oči, nemohl jsem ho tam nechat. Držte mi palce  :rolleyes:

post-19100-0-88712500-1453406535_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že luneta je v pořádku. Řekl bych, že už jsem ji někde na soccrech viděl. Strojek by taky šel. Horší ale budou ručky. ST 145.020 má specifické ručky. Hodinová, minutová a chronovteřinová se sehnat dá. Malé ručky budou problém. Ručka hodinového sčítače je menší, než u srovnatelných modelů, vteřinová zase větší... Nejlepší bude koupit tyto hodinky v odrbaném stavu kompletní a přepouzdřit. Já bych se toho nebál. Drzím palce!!!

Odkaz ke komentáři

Tak asi tady to bylo... Ne, já myslím, že je v pořádku a za ty prachy to pouzdro bylo pomalu levnější, než renovace starého s případnou výměnou tlačítek a korunky a přeleštění nebo vyměnění sklíčka... Ve vztahu k ceně celých hodinek je to za pakatel. Koupíš odrbané soccery, vyměníš pouzdro a máš nové hodinky. Jen těch černých je míň, než bílých a černé mají jinou barvu většiny ruček - oranžovou. Ale to jde přestříkat.

Odkaz ke komentáři

kluci, tak já mám pro letošní rok jasnou "bojovku". Pravděpodobnost, že se podaří hodinky zkompletova je nejspíš velmi malá, ale když jsem to pouzdro z cifrem viděl na vlastní oči, nemohl jsem ho tam nechat. Držte mi palce  :rolleyes:

Sakryš, to jsou ty z aukra, že? Já jsem aukci propásl, psal jsem poté paní, jestli je ještě má. Ale měl jsem v práci frmol, tak jsem na to pak zapomněl.  A dnes jsem se chystal jí napsat. Pozdě :(.   Nu což, budou jiné možnosti.

Strojek seženeš v pohodě a ručky se postupně taky nějak poskládají.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...