blackhead Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dik, jsou skvele, takove mensi AP RO chrono ... Zajímavé color kombo, Patriku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dneska tak.... P.S. ty mladý holky a starý auta k sobě prostě jdou... ale stará 911 má ještě větší kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 P.S. ty mladý holky a starý auta k sobě prostě jdou... ale stará 911 má ještě větší kouzlo. Ámen pravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Když už jsme u těch aut, mě teda dost berou tyhle zlatíčka https://www.instagram.com/gentlemaninspiration/ Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Ámen pravímVzpomněl jsem na Gaba a Tatarku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 kluci, tak já mám pro letošní rok jasnou "bojovku". Pravděpodobnost, že se podaří hodinky zkompletova je nejspíš velmi malá, ale když jsem to pouzdro z cifrem viděl na vlastní oči, nemohl jsem ho tam nechat. Držte mi palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Maro, držím Ti palce. Taky jsem měl prsty na spoušti, ale nenašel jsem stejný cifr s lunetou s pulsací, tak mě to trochu odradilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 tak přece někdo neodolal, gratuluju. Kal 861 se občas někde mihne, ručky se sehnat dají. Lunetu bych vyměnil i se sklíčkem za tu co tam patří.Budou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Já myslím, že luneta je v pořádku. Řekl bych, že už jsem ji někde na soccrech viděl. Strojek by taky šel. Horší ale budou ručky. ST 145.020 má specifické ručky. Hodinová, minutová a chronovteřinová se sehnat dá. Malé ručky budou problém. Ručka hodinového sčítače je menší, než u srovnatelných modelů, vteřinová zase větší... Nejlepší bude koupit tyto hodinky v odrbaném stavu kompletní a přepouzdřit. Já bych se toho nebál. Drzím palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Pandy... říjen 1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dost dobrý kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 nedokážu si představit, že by to pouzdro někdo bastlil. Hlavně proč? Tady je třeba stejná luneta. Takže se myslím, že by to mělo být OK co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dost dobrý kombo Dekuji a dekuji (musel sem je dat na tu jednu akci na tah, nez prijde obednany remen...a jako jo ;-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tak asi tady to bylo... Ne, já myslím, že je v pořádku a za ty prachy to pouzdro bylo pomalu levnější, než renovace starého s případnou výměnou tlačítek a korunky a přeleštění nebo vyměnění sklíčka... Ve vztahu k ceně celých hodinek je to za pakatel. Koupíš odrbané soccery, vyměníš pouzdro a máš nové hodinky. Jen těch černých je míň, než bílých a černé mají jinou barvu většiny ruček - oranžovou. Ale to jde přestříkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 kluci, tak já mám pro letošní rok jasnou "bojovku". Pravděpodobnost, že se podaří hodinky zkompletova je nejspíš velmi malá, ale když jsem to pouzdro z cifrem viděl na vlastní oči, nemohl jsem ho tam nechat. Držte mi palce Sakryš, to jsou ty z aukra, že? Já jsem aukci propásl, psal jsem poté paní, jestli je ještě má. Ale měl jsem v práci frmol, tak jsem na to pak zapomněl. A dnes jsem se chystal jí napsat. Pozdě . Nu což, budou jiné možnosti.Strojek seženeš v pohodě a ručky se postupně taky nějak poskládají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 přesně tak jsou to ty z aukra. Já za paní jel původně pro pouzdro na televize, ale když jsem viděl tohle nemohl jsem ho tam nechat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Strojek v pohodě asi úplně nebude a levné to také moc nebude, ale šance tu je určitě větší, než u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 A už tam máte další pouzdro, sice ne chrono, ale pár zdejších Omegářů bude mít asi šelest.... http://aukro.cz/omega-seamaster-automatic-puvodni-original-pouzdro-i5938580285.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Pošťák dorazil - Mark IV.A přestože mě čeká ještě dlouhá cesta, než z nich budou krasavice, tak radost je veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se