michalval Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Třeba nám pošle pár fotek vintage Seiko z Chatuchaku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Je to tu nějaké mrtvé. I já jsem dnes mimo výseč tohoto vlákna. Skoro o deset let: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Aha, čekal jsem, že se mu zavařil comp, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Karel absentuje, tak dáme vyjímečně něco z Japonského soudku Značka Seiko se svými chronografy vždy tak nějak evokovala dění kolem sportu. Bohužel její marketingové aktivity byly a jsou totálně tristní. Takže najít nějaké obrázky, které by s tím souzněly je víc jak těžké. Když tak, kdo má zdroj, ať doplní... A přitom vždy dělali tak nádherné kousky, že by člověk vraždil, aby ucelil jejich sbírku. Mnoho hodinek Seiko bylo s motorsportem spojeno, ale jedny jsou vyjímečné v tom, že dostaly přezdívku podle známého závodního okruhu A dokonce v řadě 6138 jedny vznikly jen jako pocta jedné konkrétní značce A teď to, co máme všichni v pátek tak rádi. Ale bohužel ty dámy na obrázcích budou dnes v tom lepším případě prababičky... Kdysi ty pit girls byly trochu jiné, než je tomu dnes... Člověk dnes, když kouká na F1, tak občas i zapomene vnímat, kdo že to v tom autě vlastně sedí, tak se zakouká na tu "atmosféru" kolem A to bude dnes všechno, děkuji za pozornost a budu se těšit příště snad už zase od Karla!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Máš pochvalu. Zachránil jsi mi pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Skvělá práce Nechceš zavést občasné japan pondělky? Alespoň občas, když se nebere obsah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Jaroone, dík, já už nedoufal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Jaroone dik. Myslel jsem, ze na baby zapomenes, ale dals tam vsechno :-). Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Seiko pondělky? Dej pokoj. Podklady na tento kousek jsem hledal téměř 2 hodiny, aby to mělo hlavu a patu. Ono je fakt těžký o Japoncích cokoliv z historie dohledat. Ten jejich marketing je fakt zoufalý. A kromě toho - jak jim v minulosti Swiss značky házely klacky pod nohy, tak v rámci toho se o Japan značkách téměř nepsalo. Embargo bylo příliš dlouhé a důkladné a dnes by člověk velice těžko něco skládal. Ale jako občasník bych to nevylučoval. Až bude materiál a inspirace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Nejhezcí monopost vsech dob JPS, jinak ja dnes 861.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Dnes tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Tak ty jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Jak ze zlata , dikTak ty jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Krása nesmírná. To musel být prima den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokob Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Karel absentuje, tak dáme vyjímečně něco z Japonského soudku ..... Diky za zasatupenie Karela Tie Seika vyzeraju nadherne... ked ich tak vidim pohromade tak by som si hned jedny ci dve zadovazil... neviem, ale ich aktualna rada ma vobec neoslovuje.... 70te roky, to boli casy ked este vedeli ako navrhnut hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Asi uz toho muzu nechat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Asi uz toho muzu nechat :-)IMG_20160629_131326.JPGTak to je hustý, jak říká dnešní mládež Honzo.Jestli máš k tomu jedny PS1 jako správný český chronomagor, tak už asi nic hledat nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Hmmm jak se říká, každá cesta má svůj cíl. Neskutečná nádhera... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Můj komentář k fotce těch krásek byl úmyslně trochu zavádějící pánové.Nejsou moje. Měl jsem je asi deset minut na ruce, protože jeden náš klient je taky blázen do hodinek a má krapet vyšší životní standard než já :-DByl to krásný pocit. S takovýma sem nakráčí jednou buď David nebo Karel :-) Upraveno 29. června 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Tak to od Tebe nebylo vubec hezky. Neni Apríl. Ale dobre Ti tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se