Anela Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Je pátek, takže samozřejmě takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Pátek. Prej hodinky do auta... http://petrolicious.com/4-vintage-driving-watches-you-can-buy-right-now Na kus řeči s naším člověkem. http://sketch42blog.com/2012/11/man-of-the-world/ Tak opatrně. Upraveno 29. července 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Chvilku jsem si říkal, že jsem už starej a zajímaj mě víc auta a hodinky, ale fakt to ještě není pravda :-).Karle, zvedl jsi mě náladu, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 To mám radost, četl jsem to, držím palce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 konecne vyslo slnko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak nevím nad čím slintat dřív, jestli na babama, hodinkama nebo autama. Ovšem B-17 a P47 paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Na baby se vykašlete. Viděli jste ten krásný mergl, který tam meje ta bloncka s nádhernýma kozama, vypracovaným bříškem a roztomilou prdelkou?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Krásný fotky.Nechápu ale, jak mohl ten bílej Ford RS2000 tak rychle čapnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Díky. Tady je odkaz včetně komentů, kde jsem se dozvěděl, že pilot to přežil, ale jeho navigátor bohužel ne.Problém s ohněm byl díky palivovému potrubí a také kvůli tomu, že měl prý Ford celou dobu komplikace s hašením ohně při testování. Měl jsem celou dobu za to, že to nemohl dát ani jeden, takže díky za to, že jsem se odhodlal k tomu najít více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Delší dobu jsem tu nebyl. Nejdřív osobní důvody, pak dovča, kde jsem utopil mobil. No, prostě nic moc období. Dnes jsem si přece jen zvedl náladu. Nejprve díky Karlovi, pěkně bohatý dnešní nášup! Mimochodem ten brusič na posledních fotkách je nějaká Indie, Filipíny? Jestli takto dokázal "renovovat" zlacení, tak chci na něj kontakt . Dnes taky Valis dokončil menší servis. Tak šup s nima na ruku. Sice jen na chvíli, po víkendu budou muset do prodeje. Taková je holt doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Vítej zpátky, Ríšo. To je realtivně známej Heuer servisák Abel Court, myslím, že z Anglie.Hodinky jsou z 18 karátového zlata, takže docela odvaha. Ref. 510.508 Tady více infa:http://www.chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?md=read;id=72679 A zde instagram účet Abela:https://www.instagram.com/p/BHzF3wqgBd8/?taken-by=heuertime_abel_court Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Delší dobu jsem tu nebyl ...... Dnes taky Valis dokončil menší servis. Tak šup s nima na ruku. Sice jen na chvíli, po víkendu budou muset do prodeje. Taková je holt doba. to nevyzera zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Karle dnesny piatok sa ti podaril podla mojho gusta The Clash ... mam chut si zapogovat jak za starych cias, ale jedine s tou co mi umyva medaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Díky díky S tou by nás chtělo pogovat více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 To je realtivně známej Heuer servisák Abel Court, myslím, že z Anglie.Abel je z Belgie.Měl jsem u něj jednou Autavie. V rámci Evropy asi nejznámější nebo je nejvíce vidět. Je vyučen zlatnikem a pochází z rodiny kdy jeho praděda už měl prodej hodinek a šperků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Sice ne na ruce, ale včera jsem si vyzvedl u K&M po servisu hodinky po taťkovi. Vše podstatné se dělo hlavně uvnitř, takže na první pohled jsou kromě nové korunky jak byly. Jo a jsou na novém pásku od mistra Šímy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Taková chrona po tátovi, to musí být radost nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Tj... Dostal je někdy v 70 od svýho táty. Já je od něj dostal kolem dvaceti, kdy jsem je nosil pořád. Od malička jsem viděl tátu jen s těmahle hodinkama. Ted dlouho leželi v krabičce ale snad se to změní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Abel je z Belgie.Měl jsem u něj jednou Autavie. V rámci Evropy asi nejznámější nebo je nejvíce vidět. Je vyučen zlatnikem a pochází z rodiny kdy jeho praděda už měl prodej hodinek a šperků.Diky za doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Po návratu z lázní u Tondy. Upraveno 30. července 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se