Kluk jako buk Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Dneska zase takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Tyhle tissot jsou pecka. Stále přemýšlím, zda je neporidit znova a pokládám si otázku-proč já wul je vlastně v cca 2.30 v noci pouštěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Maji temer identicky tah.Jo je to taková jejich quartz verze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Puvodni 1976 Albatros, bez servisnich dilu, takze rare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Karle, zanedbáváš nás :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Omlouvám se, tentokrat až v pondělí. Nechal jsem ntb v práci a dneska mám sick day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Omlouvám se, tentokrat až v pondělí. Nechal jsem ntb v práci a dneska mám sick dayJasně, já jen abys nezapomněl :-)). Nechci na tebe tlačit :-), ale hni se :-). A raději, abych dobarvil význam slov - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Toz tady misto Karlovi naloze, muzeme dat nejaka nase chrona Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Tak já přikládám jednu moji a jednu mého dobrého kamaráda, co to tu čte, ale nepřispívá. Kromě modrých JPS má ještě dalších cca deset chron 6138/6139. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Karel chybi? Zrovna jsem postoval na FB, ze bysme mohli taky zavíst vintazni pátky. Ja dneska v modrym a za Hujera Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Na ruce moderní chrona, tak jsem prolezl telefon a pro potěchu oka něco našel, asi se nad sebou musím zamyslet, když jsem to tak projížděl Jo a muziku si pusťte sami a baby si k tomu buď domyslete, nebo vygůglujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Tyhle barvičky jsou prostě úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 tak jo, dobrý Gonzales, aspoň tady je to pořád lepší než ta sociální vlákna co se tu po celém Chronomagu začínají rozlézat jako rakovina, klauni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Anela, souhlas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Alespoň žluté chronoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Anela: gratulace, se podařilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 sice trochu starsi foto (nalezovy stav), ale brzy bude lepe, momentalne jsou v laznich u Tondaka, tak se tesim az se mi vrati zpet... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 V domecku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 V polici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se