ponorka9 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 V 17. 7. 2019 v 5:21, Seamaster napsal: ... a takhle to vypada v opravne TV Opravna LCD TV - to už se dnes jen tak nevidí Poklona záchranářům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 To vis, nouze naucila sedlaka housti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Myslim ze ti ich poslem, ajked len koli kozmetike. Rad by som vyskusal inverzny displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Dej pak vedet do SZ co a jak, ted dodelavam jednu zakazku z DE, ale v Auguste bych to mohl zvladnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Máte to moc pěkný kluci! Tak jsem je taky dneska vyndal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 jo, pohodička je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Krásný Karle! Díky za příjemné ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 super diky Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Paráda, to je čo za auto s tou budíkovov prístrojovkou? To vyzerá nádherne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Aston Martin DB6 Vantage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Kua, to je nádhera. Kde sa hrabú moderné plastové autá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Tak co říkáte na remake chron ze 70. let od pánů z Tissotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Karle, super.Ace84-dobrý, jen to datum mi tam vadi(myslím umístění). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 VintageLover: díky, dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 V 18. 7. 2019 v 14:18, kuncák7 napsal: Karle, super.Ace84-dobrý, jen to datum mi tam vadi(myslím umístění). Souhlas. Já bych klidně odstranil spodní sčítač hodin a místo toho bych umístil datum stejně jako v případě původních Navigatorů. Nebo jako ND variantu. Stejně tak nemuseli mít 43 mm, ale věřím, že s Valjoux 7753, který je sám o sobě dost vysoký, museli udělat dostatečně velké pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 V 18. 7. 2019 v 13:08, Ace84 napsal: Tak co říkáte na remake chron ze 70. let od pánů z Tissotu?Jak již bylo uvedeno, to datum tam ruší. Navíc je okénko strašně velký.A když už dělali remake, tak měli zachovat správný tvar ruček. I když to vlastě nění úplný remake, protože se jedná o průnik rozložení ciferníků strojků lemania 1341 a valjoux 7733(4), tak centrální ručka s šipkou uprostřed patřila minutovému centrálnímu sčítači, ne vteřinovce chrona.A nakonec velikost taky mohli o 1-2 mm změnšit.I přes to jsou ale pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Já bych to třeba nesrovnával a nenazýval remakem, jsou to úplně jiný hodinky, za mě moc povedený, ale také bych preferoval verzi bez data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Mě osobně ta velikost vyhovuje, ručky se mi libej a chrono na 12 hodin, to je pro mě ideál. Vadí mi fakt jen umístění data. Uznávám ale, že se to trochu vzdaluje historické předloze, trochu více než je zdrávo.Ale pěkný jsou a šel bych do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Dnes jsem to prošel tam a zpátky několikrát ;-)Parádní garáž pro Miuru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se