Jeronimo Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Tohle je na speciální vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 a na ruce. Budou potřebovat trochu péče, ale hlavní je původní 3H ciferník s malým t a širokým fontem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Tak ještě jednou.nový mobil a točí si to těma fotkama jak se mu chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 no parádička kousek, tak ještě k nějaký to éro k nim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Tak ja ty strany west/east trosku vyrovnam....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 no parádička kousek, tak ještě k nějaký to éro k nim ;-)Asi se stavím zítra na čaj. Tak ja ty strany west/east trosku vyrovnam......Pěkné, ale těsně vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Tak ty se povedly, Davide! Gtatuluji! Kdybys chtěl doplněk, tak model F-104 v barvách Luftwaffe z mých raných modelářských let bych našel. Aspoň bych se ho zbavil. Jen nevím, v jakém je stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Bez prace nie su kolace, a.k.a. novy prirastok Top Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Bez prace nie su kolace, a.k.a. novy prirastok Top TimeTak to jsou moc pěkné koláče:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Pořád na ruce. Děkuji za ohlasy, byla to náhodná a impulsivní koupě a momentálně mám pocit, že ze starých Heuerek už mám všechno co jsem kdy chtěl Někdo mi psal o přehled jednotlivých verzí Heuer 1550 SG, už nevím kdo to byl, v mobilu jsem si to smazal, tak to dám semheuer_bundeswehr_chrono.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Davide, moc pěknej kousek, zaznamenal jsem je už včera, ale až dnes se dostal k pochvaleni. Za přehled též děkuji, doma si to vytisknu a prostuduji detailně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Martine, tys to byl? Nee. Nový hodinky, ze kterých jsem nadšený a nový mobil, z toho jsem lama a nevím kdo mi píše. Kdyby někdo chtěl, mám i servisní manuál Upraveno 11. září 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Martine, tys to byl? Nee. Nový hodinky, ze kterých jsem nadšený a nový mobil, z toho jsem lama a nevím kdo mi píše. Kdyby někdo chtěl, mám i servisní manuálNee, ale bodlo mi to. Kdybys měl náladu a čas, hod sem nebo do SZ i ten manuál, prosím. Rád se v tom pohřbu. Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 posílám přes messengera, má to víc jak 5 mega a forum to nezkousne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Od včerejška na ruce. Na hujery nemají ;-) ale dělají mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Davide, paráda, gratuluji Bulheady jsou fajn a hlavně mají koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Dnes přesedláno na Bulovy ala skorohujer :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 ....Bulheady jsou fajn a hlavně mají kouleJo, to mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Dnes přesedláno na Bulovy ala skorohujer :-DF61544A8-33E1-46A0-BB63-AF001320D5C9.jpegStarý kousky od Bulovy mám rád, tyhle jsou obzvlášť fajnové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se