Wanderer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Pusť si Hitlera, to je adekvátní náhrada. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jo to video bude kultovní :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Tak si můžeme udělat výlet do roku 2017 a jednoho květnovýho pátku. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Pěkný týden všem chronomagorům :-) já ho začnu s cortinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Mít střelivo, zajímal jsem se o ně taky. Gratuluji! Na ruce vypadají krásně. Akorát nechápu, proč (nejen u Heueru) cpali na subciferníky cal. 12 tyhle ručky, které mi tam přijdou jako pěst na oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Díky, díky no když se blíží ty vánoce :-) teď jen váhám renovovat? nerenovovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Pod sklem vypadá vše krásně a podle fotek z inzerátu jsou v krásném DOS stavu (myšleno v Decentně Ojebaném Stavu). Já bych nechal tak. Ostatně ten rádius kolem skla musí být celkem při leštění oříšek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Taky bych je tak nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 No podle mě jsou v NNS stavu :-) rozuměj v nikdy neleštěném stavu a hodně zvažuji, že je tak nechám. Jsou velmi zachovalé na svůj věk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 No podle mě jsou v NNS stavu :-) rozuměj v nikdy neleštěném stavu a hodně zvažuji, že je tak nechám. Jsou velmi zachovalé na svůj věk. nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Bullhead 03/1977 Jumbo 04/1977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Paráda. Takhle to mám doma taky, jen Jumba bez tahu na řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Dneska je to spíše motoristický... F1 1979, okruh Silverstone a vítěz Clay Regazzoni. 1979.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Jinak pro zajímavost... Na druhé fotce je Valentino Balboni s Lamborghini LM002 a na jeho zápěstí chrona Longines Nonius. Má je dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Dobrý úlovek, Karle! Dal jsem ho do googlu, a pokud je někde s hodinkami, jsou to noniusy na origo tahu. Z detailu je vidět, že původně oranžové prvky jsou už hodně vybledlé, takže další důkaz, že je poctivě nosí. Taky si je jdu dát na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 U mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 To bych se posral, kdybych si měl sednout do toho dragstru nebo co to je. Normálně mam husí kůži z pouhý fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Samý dobrý kousky Karle!Dnes taky bullheady a ruce vzhůru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Ještě, že je mám taky, jinak by mě jeblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 (upraveno) To bych se posral, kdybych si měl sednout do toho dragstru nebo co to je. Normálně mam husí kůži z pouhý fotky. Me to tam taky zaujalo, nejdrive jsem si rikal, ze se tam otaci ty poloosy u toho differencialu, ze mu to nenamota kalhoty :-) ale je jiste, ze tam musi byt trubka a az v te se mohou otacet poloosy, bo jinak by mu to odrizlo nohy, ale videt to tam neni :-) O narazu celeho stroje radeji nechci vubec uvazovat... Upraveno 5. prosince 2019 uživatelem kudrnac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se