Army11 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Krásný čtvrtek.BTO - naprostá pecka!Ale z některých hodinkových fotek upadám do depréze. . . Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 To kozatý Lambo je hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Úplně jsem se rozdráždil, tak šup s nima na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 VintageLover: Super ako stale! Len taka mala vsuvka, fotka zo vcera pri prechadzani ulic San Francisca, nahodne som narazil na tento poulicny Car Repair Shop na Columbus Street. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Dobrá dílna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Super čtvrtek! Jsem po delší době taky vintage naladěn :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Karle, zase bez chyby a auto CI5 mě zase připomnělo, že je v pátek večer na CT1 opakujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Jak jsem ja je miloval a pritom je to - nutno s odstupem casu uznat - neskutecna cypovina, kde neni minuta, aby tam nebyl nejakej totalni nesmysl. Viz minulej patek. Jeste ted jsem zpocenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Hezký chronopátek všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Šup na ruku a šup na forum. Hezký chronopátek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Fajnový pátek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 djó Capri, dobrá kára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 djó Capri, dobrá kára Taky si myslim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Vintážní pátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Taky si myslim Modrobílá, krásná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jak jsem ja je miloval a pritom je to - nutno s odstupem casu uznat - neskutecna cypovina, kde neni minuta, aby tam nebyl nejakej totalni nesmysl. Viz minulej patek. Jeste ted jsem zpocenej. Naštěstí to takhle nezkoumám. Vždy se jen vrátím do svého mládí, kdy jsem z postele sledoval potajmu každej díl ( většinou jsem měl trest ). Když to šlo poprvé, co jsem vnímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Taky si myslim fotku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Seamaster - gratulace , jaký v tom máš motor?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jak jsem ja je miloval a pritom je to - nutno s odstupem casu uznat - neskutecna cypovina, kde neni minuta, aby tam nebyl nejakej totalni nesmysl. Viz minulej patek. Jeste ted jsem zpocenej.Nahodou jsou super porad! Zadny dlouhyprestrelky a nesmyslne bitky, vyrazit dvere, buch buch a hotovka. Pro me je to nej serial furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se