tmx Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Tohle vlakno je naprosty anti-covid, tady se clovek vyleci ze vseho... nebo propadne do rabbit hole 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Jojo, skvělé vlákno. Většina hodinek co se denně ohřívá na mém zápěstí zapadá do tohohle vlákna. Dnes tyhle skvěle padnoucí Carrery s měňavým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Moc pěkný Carrery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Tak ještě i dnes. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Schöne, Trabi Fahrrad ist geil jako vždy paráda Karlosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Pro mě je citovka ta předposlední fotka a v dálce wartburg. Jinak není nad šálek horkého kakaa z modrého hrnečku :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Žlutý W353 mě provázel celé dětství - první auto které jsem řídil (a díky volnoběžce také první kde jsem skoro boural) - v rodině byl od roku 1978 do 2002 - kdy ho už zbědovaného někdo ukradl asi do šrotu... mám nutkání si ho z nostalgie pořídit a občas nasadit chrono Ruhla a udělat páteční výlet kolem komína... Každopádně dnes po dlouhé době na ruce chrona...arabský pátek nastavený hlavně proto; že se mně dnes chce makat asi jako v neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 (upraveno) Pěkný kousek ! Ale tentokrát mě víc zaujal ten panáček. Můžeš dát foto i zezadu? A jsou ty strojky funkční? Upraveno 16. října 2020 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Jedná se o přívěšek z produkce brněnské manufaktury specializující se na šperky a doplňky ze starých hodinkových dílů... dají se najít na netu, ale nejlépe osobně stánek na některých akcích (pravidelně např. Vánoční trhy na zelňáku v Brně - ale jestli vůbec nějaké letos budou...). Jinak bohužel strojek neběží... ale věřím, že by nebyl problém domluvit se s autorem, aby osadil strojky tak, že bude možno zasunout korunku, natáhnout a pak tradá... byla by to ještě větší paráda... u konkrétních strojků je hřídel zespodu, t.j. hlava nemá přístup k natažení, ale aspoň tělo by makalo...U autora mám ještě něco k vyzvednutí, tak až se s ním uvidím zkusím ho tímto směrem popíchnout... jinak strana "B" už je trochu fádnější... ale to je jedno... k Ivanovi čelem, k lesu zády.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Když je ten pátek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 před 12 hodinami, kuncák7 napsal: Pro mě je citovka ta předposlední fotka a v dálce wartburg. Jinak není nad šálek horkého kakaa z modrého hrnečku :-)). Taky mě po chvíli napadlo jestli si nedávaj granko no, těžký výběr... @Snekofon skvělý nápad a super přívěšek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Po dlouhé době jsem k sobě dostal hodinky i krabičku s papirama a zjistil jsem, že jsem kecal a naši si to pamatuji též špatně. Už jsem byl na světě a na cestě byla ségra, jsou únor 1975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 (upraveno) před 17 minutami, kuncák7 napsal: Po dlouhé době jsem k sobě dostal hodinky i krabičku s papirama a zjistil jsem, že jsem kecal a naši si to pamatuji též špatně. Už jsem byl na světě a na cestě byla ségra, jsou únor 1975 Máš to pěkně v kompletu! Já tyto z USA po nějakém Viktorovy z 72 roku. (jen je Omega servis musel dát trochu do pucu) Upraveno 17. října 2020 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Jo, tyhle kompletky jsou nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 parádní kompletky máte, já jen Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Celý víkend Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Pěkně tu jedete ty komplety papíry jsem nefotil. Skoro NOS carrery na původním řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Jinak dnes takto. Hodinky 50let , auto 30let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Komplet to teda není, ale stejně mám radost, že včera konečně přišly ze servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Zdravím hujerovic, je super je po půl roce vytáhnout. Jsou boží a za 88USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se