ponorka9 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 19 minutami, Wanderer napsal: Dnes jedny funglovky. Moc pěkný kousek, i když značku neznám. Valjoux 7733 nebo Landeron 248? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 7733 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 V 4. 11. 2020 v 9:17, gustavbu napsal: prave prisli zo skveleho servisu u @tondako a neviem sa vynadivat !!!! akurat mi to vyslo k 40tke Gratulace k neobyklému kousku. Předpokládám, že jich nebylo vyrobeno mnoho. Někde jsem četl, že byly v nabídce jen v rozmezí let 1969-1972. Já mám druhou variantu s šedým ciferníkem a oranžovýma ručkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 čtvrtkopátek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Před hodinou, Dzos napsal: Já mám druhou variantu s šedým ciferníkem a oranžovýma ručkama. Hmm, tak tohle, že je máš, mi taky tak nějak uniklo... teď na to koukám, že jsi před rokem nemohl na sraz do Jihlavy kvůli nemoci, tak asi proto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Taky me nedavno udelal Tondako radost a asi se na ty ruce nadlouho zabydli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Jojo, Autavie jsou velice návykové hodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Pěkný autávky, ale neměly by ty ručky (hod, min. a vteřinovka chrona) být oranžový a ne bílý resp. červená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Myslíš takéto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 12 hodinami, ponorka9 napsal: Moc pěkný kousek, i když značku neznám. Valjoux 7733 nebo Landeron 248? Připojuji se, vypadají moc pěkně Wanderere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 12 hodinami, ponorka9 napsal: Moc pěkný kousek, i když značku neznám. Valjoux 7733 nebo Landeron 248? Připojuji se, vypadají moc pěkně Wanderere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 59 minutami, Dzos napsal: Pěkný autávky, ale neměly by ty ručky (hod, min. a vteřinovka chrona) být oranžový a ne bílý resp. červená? Mely by vypadat tak jako ty co postoval Jozko a dokonce tak i vypadaly, ale hodinovka a minutovka uz byly vysisovany od slunce a v ne moc dobrym stavu, barva asi jako na kraji rychlejch pruhu na minutovem scitaci tak je Tondako preliznul a nechal bile, rucky jsou puvodni, vterinovka chronka je oranzova a nova protoze puvodni byla vymenena v osumdesatych letech za nepadnouci rucku z jinych hodinek, asi co bylo zrovna po ruce u hodinare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Sorry, nějak se mi to seklo Jinak nádhera čtpá jako vždy Kájo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Nedávné zařazení borca, co mám v avataru do setů, mě vyloženě potěšilo. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 To mu říkám plnotučný čtvrtek.. Dnes Aureole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 V 5. 11. 2020 v 9:46, Dzos napsal: Gratulace k neobyklému kousku. Předpokládám, že jich nebylo vyrobeno mnoho. Někde jsem četl, že byly v nabídce jen v rozmezí let 1969-1972. Já mám druhou variantu s šedým ciferníkem a oranžovýma ručkama. wow. parada !!! nadherne su a dakujem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Sicura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Nešlo odolatSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se