kuncák7 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 před 11 hodinami, ponorka9 napsal: Dovolím si nesouhlasit. Kolega na FB dává hezký fotky, ale nemá to ten genius loci, jako tvoje chnmg čtvrtky, Karle. A to od tebe fakt nic nechci:) Osobně souhlasím s tímto. Na FB to sleduju též, ale chybí tomu ta atmosféra očekávání a tak. Tady je to jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Podzim a čtvrtek jim sluší nejvíc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 V 12. 10. 2021 v 19:53, ponorka9 napsal: Dovolím si nesouhlasit. Kolega na FB dává hezký fotky, ale nemá to ten genius loci, jako tvoje chnmg čtvrtky, Karle. A to od tebe fakt nic nechci:) Moc díky, Petře. Jdeme na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 V 13. 10. 2021 v 7:23, kuncák7 napsal: Osobně souhlasím s tímto. Na FB to sleduju též, ale chybí tomu ta atmosféra očekávání a tak. Tady je to jiné. Martine, děkuji za slova chvály a hurá na další čtvrteční nášup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 (upraveno) VintageLover: tato fotka v dnesnom okienku ma velmi potesila. Je to Lion’s Gate Bridge, ktory spaja Downtown Vancouver s North a West Vancouver-om. MOJE MESTO Upraveno 14. října 2021 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 A kdyby někdo chtěl vidět ty Škodovky naživo, tak kousek za Prahou v nově otevřeném muzeu Svět Škodovek. ŠKODA Rapid 130 R/H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiso Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 VintageLover: tato fotka v dnesnom okienku ma velmi potesila. Je to Lion’s Gate Bridge, ktory spaja Downtown Vancouver s North a West Vancouver-om. MOJE MESTO Super, díky za info. Zbožňujem Vancouver a vobec mi to nedošlo Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Středa je už taky skoro pátek A sunburst na sluníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Chlapi, dokážete si představit, že se s někým bavíte spoustu let o prodeji hodinek? Máte je za tu dobu v ruce několikrát. Na fóru jsem devět let a třičtvrtě času jsem řešil koupi těchhle Autavií. Prodám, neprodám, počty v inzerci ubývají, ceny rostou, no já nevím, asi ano... a až na konec, OK tak se pro ně stav. Mohly to být moje vůbec první Heuer. No musel jsem počkat a tak je teď vytáhnu s větší radostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Dnes Carrery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Tak za Karlův skvělý výběr přidám páteční Monzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 27 minutami, Wanderer napsal: Tak za Karlův skvělý výběr přidám páteční Monzy. S tím plně souhlasím a přidávám páteční Fontainebleau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Honza jede Heuer týden, to je super. BTW Petře, máš je v super stavu. Videt perfektní lumi a nezoxidovaný ručky a indexy je lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Víkend prakticky tady, po něm dovolená, tak nasazuju no date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 2 hodinami, VintageLover napsal: Honza jede Heuer týden, to je super. BTW Petře, máš je v super stavu. Videt perfektní lumi a nezoxidovaný ručky a indexy je lahůdka. Díky Karle. Piplík si ještě jednou bude rvát vlasy, že je pustil:) Jinak Ruda z Onyxu se postaral o strojek a teď jsou z nich po všech stránkách skvělý hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Zdravím vintážníci , máte to pořád parádní Po delší době sem přihodím své oblíbené bullíky. Kdopak to asi je vedle McQeena v triku s čezetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Když je ten Heuer týden , tak odpoledne s pejsáčkem Heuery na lítačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se