tommasini Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 7:00, Tommy_PP napsal: Sice nie 60-80 roky ale vintage chrono ano To je lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Ja momentalne cakam na tieto starsie LeJour. Uz su par dni zaseknute niekde medzi Bruselom a Slovenskom Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Tydlencty Speedsonic jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Já dneska střídal Heuer “cínovky” s vintage divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Dneska jsem pro změnu vyvenčil Skippery ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Poslední dobou pořád Seiko, je to mazel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jp33 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Knížku jsem si schoval pod stromeček, bylo to měsíc a půl dlouhé čekání... A jinak ST 145022-78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Seiko 7a38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Nějak to tu zkomírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Dnes som ich nemal, alw slubujem ze zajtra si ich dam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Ty jsou pěkný. Koukal jsem na ně v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Ja Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Male kanadske stretnutie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Krásné kousky. A Seika taky prima. Já dnes svoje vysněné, co mám tady od našeho guru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Jsou to fakt krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Taky si je považuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února jee ty sou krasny, 7016 taky potrebuju, ale nejak je moc neni videt v nabidce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Večerní zkouška Bullheadů po opravě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se