SAS Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Vybráno na zítra:Orfina Porsche Design, Lemania 5100 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kuncák7 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Vybráno na zítra:Orfina Porsche Design, Lemania 5100Zase se budu opakovat, nafoť toho víc a hlavně napiš- nějakou minulost mají, ne? Vypadaj fakt super, za sebe gratuluju, i když pak otravuju o víc informací.
JaRooN Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Ještě počkat na originální ručky a tah a budou jako nové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Vybráno na zítra:Orfina Porsche Design, Lemania 5100 Tohle sehnat v PVD a nedodrbanym stavu,tak do tohodle vlakna uz nepachnu(chvilku).Parada.
Jeronimo Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Zkouška strapu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bubuking Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Hujer v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Včera jsem provětral 142 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Paráda, ale na živo jsou ještě hezčí Viktore
JaRooN Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Zkouška strapuTak ten mu fakt nadherne sedi! Krasne hodinky a v teto kombinaci prokouknou jeste vic.
kuncák7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Viktore,kdyby bylo mozno,nekdy na srazu bych je rad videl nazivo.z ruky bych ti je nebral,neboj..jsou bozi.
kuncák7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Jeronimo - hodinky nic moc , ale ten strap jim vyloženě nesluší ( to víš, nemám je rád ).Vintagelover - vítej po dlouhé době, zase krásné foto, co mě zvedá adrenalin v krvi :-))).
Viktor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Já ti je klidně svěřím, na chvilku, až bude nějaká akce. Nejsou to žádný leštěnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Jeronimo - hodinky nic moc , ale ten strap jim vyloženě nesluší ( to víš, nemám je rád ).Vintagelover - vítej po dlouhé době, zase krásné foto, co mě zvedá adrenalin v krvi :-))).Děkuju, jsou po ozdravné kúře. Nosil jsem teď v kuse asi měsíc a půl Moony.
kuncák7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Já ti je klidně svěřím, na chvilku, až bude nějaká akce. Nejsou to žádný leštěnky sinn 142 ws2.jpgTak děkuju a v tom případě se těším. Vintagelover - a zase sis rozmyslel jejich výměnu, žejo? Měsíc a půl by na tobě nějaké následky mělo zanechat.
VintageLover Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Tak děkuju a v tom případě se těším. Vintagelover - a zase sis rozmyslel jejich výměnu, žejo? Měsíc a půl by na tobě nějaké následky mělo zanechat.Neřeknu.
kuncák7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Neřeknu. Hm, takže budu sledovat tohle vlákno a ty se prořekneš - pochlubíš sám, o to strach nemám
VintageLover Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Hm, takže budu sledovat tohle vlákno a ty se prořekneš - pochlubíš sám, o to strach nemám Když myslíš. A ať pořad jen neplkam, tak jedna z ipaku.
blackhead Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 A co se na nich vsechno delalo a kde jsi je mel? Taky bych mel poslat autavie na udrzbu .. Děkuju, jsou po ozdravné kúře. Nosil jsem teď v kuse asi měsíc a půl Moony.
VintageLover Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 (upraveno) A co se na nich vsechno delalo a kde jsi je mel? Taky bych mel poslat autavie na udrzbu ..Vyčištění, nová těsnění a vyleštění sklíčka zevnitř a na hranách. U pana hodináře Frýdla. 5 hvězd. Upraveno 23. července 2014 uživatelem VintageLover
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se