blackhead Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 dik, jeste ty cerny a zeleny a mame na chm celou pvd serii
financ Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Nejvic me berou svetly a zlaty.Asi budu potrebovat neco zlatyho na ruku :-)
Pege1012 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Konečně ze servisu doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 U.F.O paráda , moje první vintage Seika, když se nepočítá, že jsem je nosil ještě než se dalo mluvit o vintage
VintageLover Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Jak mu to sekne, panu doktorovi. Kéž bys měl pravdu, Honzo.
Wanderer Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Hele furt chodíš v práci v bílém. To já si akorát zaprasím montérky. Sice dělník to ocení, ale zase se k tomu nedají nosit takové výstavní kousky.
VintageLover Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Hele furt chodíš v práci v bílém. To já si akorát zaprasím montérky. Sice dělník to ocení, ale zase se k tomu nedají nosit takové výstavní kousky.Dobře, už mlčím.
Pege1012 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Dneska novinka - Actua Geneve, momentálně na Rios Brazil, ale nedaří se mi je vyfotit, moc se lesknou. Jsou nově pozlacené a po servise, čili šlapou jako švýcarský hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pege1012- moc pěkný. V tomhle vlákně se fakt pěkně odreaguju od stresu.
Wanderer Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 To chce fotit venku na sluníčku... ale jinak moc pěkné hodinky...
malymarek Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 krásný hodinky pege, jen ten řemen ty fotky strašně zvýrazňují na úkor hodinek
VintageLover Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Krasne TAGy To nejsou TAGy...
Rodkopf Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 to nejsou TAGy... To nejsou TAGy... To FAKT!!! nejsou TAGy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se