Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No a já jsem dnes vystřídal ref. 510.501 ( calibr 5100 ) rok 1983/84 , byli jsme stříbrní v Sarajevu za ref. 510.500 ( calibr 5012 ) z roku 1985 kdy jsme byli zlatí na MS v Praze :-) hokej jsem tehdy hltal na plné pecky, vystřihoval jsem si články a tabulky z novin a lepil do sešitu A4 a o hujerkách jsem věděl hovno :-) měl jsem primky na ruce. Ovšem to krásné logo TAG si pamatuji z let 1984 a 1985, kdy zdobily krásné bílo červené monoposty Mclaren třeba s Nikim za volantem. To se ještě o body rvali .... Závěrem dodám, že se jedná o jediný model , který přežil i s novým logem TAG Heuer při změně majitele v roce 1985.

post-7459-0-48237600-1579868856_thumb.jpeg

post-7459-0-36224100-1579868932_thumb.jpeg

Odesláno

Na silnici jsem ho potkal jen jednou v Mnichově, no je to fakt raritní a l tomu krásný kousek. Dodnes mě mrzí, že jsem kdysi nekoupil třeba Bmw M1, stalo to dost , ale dalo se to zaplatit, dnes uź to není kde koupit a když se objeví je za raketu. Pro mě ještě hezčí než 507.

Odesláno

Ukázkovej příklad, jak naprosto dokonale sladit řemen s hodinkama.

Díky za poklonu, Petře. :)

Krasne. Parada :)

Děkuji velmi, Tome. ;)

Jen pro info... takto se sešlo nedávno ve Frankfurtu "pár" nadšenců Sinn Uhren:

Sleduji na insta Vintage Sinn Collectora a podle mě tam musel být. Ten má takové rarity, že to svět neviděl. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...