tommasini Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Ta patina na cifru mě vždycky dostane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Jeronimo Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
tommasini Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Na ty jsem čekal hodně dlouho. Jsou skvělý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 2
financ Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Starý bílý a hranatý Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
tommasini Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Tak at si ty pandicky zas trochu oddechnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
tommasini Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
libor2002 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
tommasini Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Dzos Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
tommasini Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Na fotkách se mi nikdy nijak extra nelíbily. Naživo super, ale zase mi připadaly moc obrovský. A nakonec mi přijdou akorát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Jiří Sedlák Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 6 minutami, tommasini napsal: Na fotkách se mi nikdy nijak extra nelíbily. Naživo super, ale zase mi připadaly moc obrovský. A nakonec mi přijdou akorát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Však toho tady na fóru moc lepšího nebude. 1
VintageLover Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna Jsem to rikal Tome, ze budou akorat. Uz se tesim, az je budu mit zpatky ze servisu. Snad pristi rok 1
Jiří Sedlák Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna To je dobře, že tyhle kousky skončily v tak dobrých rukách. Opravdu je považuji za jeden z vrcholů nositelné hodinařiny. Ideální velikost, tvar, super strojovna, co dodat.
tommasini Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: To je dobře, že tyhle kousky skončily v tak dobrých rukách. Opravdu je považuji za jeden z vrcholů nositelné hodinařiny. Ideální velikost, tvar, super strojovna, co dodat. Moc děkuju za pochvalu
Jiří Sedlák Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna (upraveno) Si to vem, co je lepšího, co se dá normálně vzít k oblečení džíny, tričko, nebo méně formální košile nebo sako. Rolexky? Možná tak expy, air kingy, všechno ostatní strašně křičí, já mám prachy. Omegy? Který? Ok, žeru mark 4,5, lemania 5100 je taky boží strojovna. Sinn 142 to samý, taky super. GO seventies Chrono panorama date je taky super stroj, ale už moc leštěnkový a televize na šířku je určitě nositelnejší. Nový Zenithy dobrý, Defy Chrono z nich asi nejhezčí, ale tyhle starý jsou stejně lepší i když jen o málo. Od Seika jako pandičky, jumbo, ok. Hujerky Autávie nebo ty Liborovy z tyhle stránky taky dobrý. Ale ty Zenithky jsou pořád o kus výš a tenhle model se fakt povedl. No a vyšší hodinařina než chronograf už na běžný nošení nedává smysl. Co bys taky na tý ruce chtěl nosit. Upraveno 6. dubna uživatelem Jiří Sedlák
malda Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Jirko, chápu tvoje zapálení, ale už na to jdeš až moc vědecky. Hodinky jsou hlavně otázkou vkusu každého z nás a u vintage chron to platí obzvlášť. K tomu je třeba vždycky připočíst finanční možnosti každého, na kterých bohužel hodně snů v v rámci tohoto koníčku ztroskotá. Bez vměšování vlastních preferencí se o vintage chronech moc objektivně napsat nedá. Fakticky se snad k vintage Zenitům El Primero z počátku 70. let dá napsat pouze to, že i když společnosti Zenith a Movado v tomto období vinuly automatický chronograf El Primero s víc než slušným potenciálem, kterému strojek cal. 11 konkurence s Heuerem v čele technicky nesahal ani po kotníky, moc toho s tímto strojkem v té době nevytěžily a konkurence je celkem převálcovala. Osobně z těch pár modelů s El Primerem z té doby považuji za nejpovedenější A384, které tu jsou i na fóru. Ty se ve sběratelském kurzu dlouhodobě drží slušně. Takže tvrdit, že nebýt těchto hranatých El Primer, není v podstatě co nosit, je hodně velká a subjektivně zabarvená nadsázka. Tím však nechci tvrdit, že si tyto hodinky pozornost nezaslouží, a majiteli gratuluji!
tommasini Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 1 hodinou, malda napsal: Hodinky jsou hlavně otázkou vkusu každého z nás a u vintage chron to platí obzvlášť. Tesat do kamene. A taky když si člověk něco pořídí, tak zase pokukuje po něčem co případně nemá, takže je to vlastně nekonečná cesta a to je na tom to krásný. Já například nezapomenu, jak jsem si tady na fóru přečetl tvůj článek o Breitling 806. Přiznám se bez mučení, že to byl impuls, abych je prostě "musel" mít. Do té doby mě to ani nenapadlo. Když se mi poštěstilo je koupit, to byl nádherný pocit.
malda Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Jsem rád, že jsem někoho inspiroval! Troufnu si říct, že 806tky jsem na fórum přivlekl já. Už jsem je dlouho neměl na ruce, tak jedno rychlé vyvětrání pro fotku. A jinak, když se chci zasmát, počtu si ve svých starých příspěvcích tady na fóru, kde jsem své tehdejší přírůstky označoval za nejkrásnější hodinky a hlavně definitivní. Teď už si to radši jen myslím, ale ani sám tomu nevěřím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
tommasini Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Jsou skvělý a ten mesh, to se ti taky povedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se