guzmic Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Jedna půlnoční v práci. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Díky Honzo, jestli to je na mě :-) Dát se na vintážní Seiko není naštěstí finančně zničující.No, tohle je hodně odvážný tvrzení, vzhledem k tomu, kolik různých hodinek vyráběli a vyrábějí, může to být dobrá cesta do strašnýho pekla.
michal_l Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Žádný složitý nařizování data nebo hrkání na ruce. Vytáhnu, natáhnu, nařídím a jdu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No, tohle je hodně odvážný tvrzení, vzhledem k tomu, kolik různých hodinek vyráběli a vyrábějí, může to být dobrá cesta do strašnýho pekla.No samozřejmě pokud nechceš mít všechno, co vyráběli nebo pokud nebudeš sbírat GS Obecně lze určitě říct, že japonské vintážky jsou levnější než švýcarské. A to se týká i těch Ufo, co jsem měl na ruce. Když se podíváme na svatou trojici ve finiši o první chronograf s automatickým nátahem tzn. El Primero 3019 vs. Caliber 11 vs. Seiko 6138, tak vždy Seiko bude levnější než druzí dva.
Tikal Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Ale hlavně, víš jak se teď krásně lehce mačkají čudlíci, a ještě k tomu drží přesnost i rezervu nátahu. To je snad normální ne ?
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Dneska tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem VintageLover
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Se tu střídáme a nerad bych na sebe zbytečně poutal pozornost chronokalendářem. Radši budu onálepkovanej jako ten, co nosí starý hodinky, a v práci se s tím moc nechlubí.
Akam Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 No já v práci raději taky mlčím, u tebe je to horší, by tě rovnou převezli na vyšetření s hlavou
financ Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 hujerů není nikdy dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Tak to je slušný kříženec Sorny a Heueru:) Uvidím je zítra?
Dzos Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Hlásím, že jsem připraven zítra do služby . Doplnil jsem omega box a zjistil, že je malý. Tak jsem pořídil nový. Tam se už všechny vlezou. A bylo to levnější, než pořídit ty další voče. Mám jak se říká smíšené pocity. Na jednu stranu mě mrzí, že z lázní se nepodařilo dostat pro mě stěžejní kousek, ale na druhou stranu se z jiných lázní dnes vrátily vymazlený "polochrona". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Takhle se prokecnout s novým přírůstkem? Box z Tchiba? Mám ten samý a s podobným obsahem:) Zítra se na to téma napijeme. Už se těším!
Anela Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 konečně vidím ty chronostopy jé jak já se na zítra těším!
guzmic Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Sakra chlapi toto bude pro mě peklo, já hodím na každou ruku dvoje a ani krabičku nepotřebuju.
Anela Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 já na každou jedny... ale box mám na dvanáct kousků
guzmic Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Tento večer nemůže dopadnout dobře. Beru dva balíky kapesníků a náhradní trenýrky.
malda Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Chjo, poslední hodiny, kdy jsem tak nějak přesvědčen, že všechny pěkné hodinky už mám a další už nepotřebuju... Jak tohle vysvětlím doma:(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se