Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

857b0f

Odesláno

Díky Honzo, jestli to je na mě :-) Dát se na vintážní Seiko není naštěstí finančně zničující.

No, tohle je hodně odvážný tvrzení, vzhledem k tomu, kolik různých hodinek vyráběli a vyrábějí, může to být dobrá cesta do strašnýho pekla.

Odesláno

No, tohle je hodně odvážný tvrzení, vzhledem k tomu, kolik různých hodinek vyráběli a vyrábějí, může to být dobrá cesta do strašnýho pekla.

No samozřejmě pokud nechceš mít všechno, co vyráběli nebo pokud nebudeš sbírat GS  :)

Obecně lze určitě říct, že japonské vintážky jsou levnější než švýcarské. A to se týká i těch Ufo, co jsem měl na ruce. Když se podíváme na svatou trojici ve finiši o první chronograf s automatickým nátahem tzn. El Primero 3019 vs. Caliber 11 vs. Seiko 6138, tak vždy Seiko bude levnější než druzí dva.

Odesláno

Ale hlavně, víš jak se teď krásně lehce mačkají čudlíci, a ještě k tomu drží přesnost i rezervu nátahu.

To je snad normální ne ?  :goof:

Odesláno

No já v práci raději taky mlčím, u tebe je to horší, by tě rovnou převezli na vyšetření s hlavou :)

Odesláno

Hlásím, že jsem připraven zítra do služby  :drunk:. Doplnil jsem omega box a zjistil, že je malý. Tak jsem pořídil nový. Tam se už všechny vlezou. A bylo to levnější, než pořídit ty další voče. :punk:

Mám jak se říká smíšené pocity. Na jednu stranu mě mrzí, že z lázní se nepodařilo dostat pro mě stěžejní kousek, ale na druhou stranu se z jiných lázní dnes vrátily vymazlený "polochrona".

Odesláno

Takhle se prokecnout s novým přírůstkem?

Box z Tchiba? Mám ten samý a s podobným obsahem:) Zítra se na to téma napijeme. Už se těším!

Odesláno

Sakra chlapi toto bude pro mě peklo, já hodím na každou ruku dvoje a ani krabičku nepotřebuju.  :lol2:

Odesláno

:lol2:  Tento večer nemůže dopadnout dobře. Beru dva balíky kapesníků a náhradní trenýrky.  :lol2:

Odesláno

Chjo, poslední hodiny, kdy jsem tak nějak přesvědčen, že všechny pěkné hodinky už mám a další už nepotřebuju... Jak tohle vysvětlím doma:(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...