Dzos Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Karle, k těmhle by seděla i guma udělaná z pneumatiky Trochu off topic, ale jen trochu. Prolézal jsem ebay a našel tyto dvě aukce:http://www.ebay.co.uk/itm/131656306608?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Zaráží mě, jak se šponuje cena a přitom evidentně strojek není originální nebo alespoň můstek. A protože nápis heuer do něj někdo drápal záměrně, tak by si tipl, že hodinky jsou celé skládačka. a zde moc nevěřím povídačce o prototypuhttp://www.ebay.co.uk/itm/161893932720?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITprotože takhle přesně vypadá pouzdro na mých Hermách. A nevidím důvod, proč by Heuer zkoušel jiná pouzdra.
straspol Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 a zde moc nevěřím povídačce o prototypu http://www.ebay.co.uk/itm/161893932720?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITprotože takhle přesně vypadá pouzdro na mých Hermách. A nevidím důvod, proč by Heuer zkoušel jiná pouzdra.Možná někoho štvala ohemraná pochromovaná mosaz, tak je strčil do ocelového pouzdra..?
VintageLover Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Karle, k těmhle by seděla i guma udělaná z pneumatiky Trochu off topic, ale jen trochu. Prolézal jsem ebay a našel tyto dvě aukce:http://www.ebay.co.uk/itm/131656306608?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Zaráží mě, jak se šponuje cena a přitom evidentně strojek není originální nebo alespoň můstek. A protože nápis heuer do něj někdo drápal záměrně, tak by si tipl, že hodinky jsou celé skládačka. a zde moc nevěřím povídačce o prototypuhttp://www.ebay.co.uk/itm/161893932720?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Díky Ríšo. Ad Monza.http://www.chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?md=read;id=78393 Píšou, že to žádný prototyp není, a jak poznamenal strašák - je dost možné, že to dotyčný koupil od někoho, kdo to předělal kvůli té pochromované mosazi na ocel. Podobná pouzdra, jak je psáno v odkazu, používal Gruen, Stowa, Chronosport, Herma a našly by se určitě další. Ad Monaco.To je docela děs, že je ta cena až takhle vysoko. Čistě subjektivně mi nesedí ručky, přijdou mi nějaké odfláklé. Dále indexy - jsou nějaké větší a na dvanáctce chybí v indexu červeň. Font u subcifrů je nějaký moc hrubý. Velká červená ručka chrona má podle mě být bez zaoblení ve středu. Pro ilustraci přikládám foto ref. 73633. Bicolor tah je taky dobrý nesmysl.Potom mi ještě přijde, že je na cifru logo Heuer a nápis Monaco moc blízko sebe. U ostatních je tam o něco více prostoru, ale může se mi to jen zdát. Samozřejmě se můžu plést a možná tam hledám něco, co tam není, ale stejně... Sedí skvěle!Díky Honzo. Něco chystám, ozvu se později v SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem VintageLover
VintageLover Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Přikládám srovnávačku.Ještě jsem si všiml, že ručky na subcifrech mají jinou délku a 2 lumibody na dvanáctce na místo jednoho.Pro zvětšení je lepší kliknout na fotku, kde lépe vyniknou rozdíly. Korektní snad bude jen pouzdro a tlačítka, korunka se mi zdá z jiného modelu (je menší - možná optický klam). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem VintageLover
Dzos Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Parádní srovnávačka Karle. A ještě bych dodal, že ani kovové indexy naležato (1,5,7,11) neodpovídají. Jsou delší. A nakonec chybí červené zvýraznění u lumibodů na všech hodinách.
VintageLover Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Díky Ríšo, každopádně to červené zvýraznění po přezkoumání tam je, ale je tak vybledlé, že to není pořádně vidět.
pebe Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 taky index na 2 je dál od okraje ciferníku než ostatní na 4 8 10.
Tikal Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Volové, to je utravzácný prototyp :lol2:
libor2002 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Přikládám srovnávačku.Ještě jsem si všiml, že ručky na subcifrech mají jinou délku a 2 lumibody na dvanáctce na místo jednoho.Pro zvětšení je lepší kliknout na fotku, kde lépe vyniknou rozdíly. Korektní snad bude jen pouzdro a tlačítka, korunka se mi zdá z jiného modelu (je menší - možná optický klam). taky index na 2 je dál od okraje ciferníku než ostatní na 4 8 10.Hmm, všímám si těch rozdílů až když to nepíšete... jinak bych sám ty rozdíly neviděl ani kdyby tam byl bagr. Volové, to je utravzácný prototyp :lol2:To je velmi pravděpodobné
tommasini Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Po dlouhé době asi volná sobota. Celý týden s helmičkami, tak jsem se rozhodl, že provětrám navigátory. Aby to nebylo tak jednoduché, chtěl jsem zkusit drátěnku. I když jsem předem věděl, jak to dopadne, stejně jsem to chtěl vyzkoušet. Samozřejmě: výsledek se mi nelíbil a při vracení původního tahu jsem málem vyrostl. Prostě chronomagorovo dopoledne :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Hele, mě se s drátěnkou líbí, ale je fakt, že jsem drátěnkový typ ;-) Posláno Ťapinou
tommasini Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 No ono to nakonec stejně dopadlo tak, že mi je zabavila žena, že se jí líbí a bude je nosit ona :-) Tak jsem skončil zase u Seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Dal bych ji ten mesh, to by ji seklo víc
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Když tu vidím ty Navigátory, tak dám jednu vzpomínkovou na léto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Jeronimo
Miroslávek Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Jo jo, jsou fajnový.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Už jsem tady! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se