Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

0607b2

Odesláno

Tak tyhle bych zase rád viděl já. Z pohledu zepředu tak masívně nevypadají, ale podle té fotky jsou 125tky pěkné potvory!

Pro srovnání moje televize z obdobného úhlu pohledu:

Odesláno

Tak tyhle bych zase rád viděl já. Z pohledu zepředu tak masívně nevypadají, ale podle té fotky jsou 125tky pěkné potvory!

Pro srovnání moje televize z obdobného úhlu pohledu:

attachicon.gif20151206_203222.jpg

výška bude stejná, ale toho materiálu okolo. 125 jsou pro mě nenositelný

Odesláno

Chrona trosku jinak :) Stav bidny, Digi asi uz nikdy nepojede,ale musel jsem je mit.Vrchol Designu te doby :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Taky jsem po nich jednu dobu pokukoval. Pár jich šlo přes ebay, většinou právě s nefunkčním LCD. A někde jsem kdysi zaregistroval, že některý strojek vevnitř lze nahradit nějakým japoncem, protože je to kopie. Ale už neví, jestli to byla ta analogová část, nebo digi.

Myslím, že se k nim časem taky dopracuju. A samozřejmě gratuluji.

PS: na tom ciferníku dole to ej nějaká retuše fotky, nebo nějaký zásah přímo do ciferníku či skla?

drobek

Drobek, ale z dnešního pohledu normální velikost :). A moc mě tím neprovokuj, ty moje jsou v lázních už rok a půl a pořád to nevypadá na brzký vyléčení. :cheers:

Odesláno

Taky jsem po nich jednu dobu pokukoval. Pár jich šlo přes ebay, většinou právě s nefunkčním LCD. A někde jsem kdysi zaregistroval, že některý strojek vevnitř lze nahradit nějakým japoncem, protože je to kopie. Ale už neví, jestli to byla ta analogová část, nebo digi.

Myslím, že se k nim časem taky dopracuju. A samozřejmě gratuluji.

PS: na tom ciferníku dole to ej nějaká retuše fotky, nebo nějaký zásah přímo do ciferníku či skla?

Drobek, ale z dnešního pohledu normální velikost :). A moc mě tím neprovokuj, ty moje jsou v lázních už rok a půl a pořád to nevypadá na brzký vyléčení. :cheers:

jsem tam viděl dvoje

Odesláno

Tady jedna rychlofotka:

Ty televize jsou proti "mark 4,5" opticky celkem malé hodinky. Ale nosí se suprově. Od doby, co je mám doma, ještě nepustily na mou ruku nic jiného.

Odesláno (upraveno)

:eek: že by zbylo něco pro normální chasníky  :lol2: ještě, že mě tyhle zrovna dvakrát neberou :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Tedy pěkný kousek, škoda že jsi je neměl na srazu. Bylo jich vyrobeno jen 2000. Myslím, že pro mě by byly docela nositelné :)  

Odesláno

Určitě se tady ty chronostopy objeví. Nevypadaly až tak zle. Takže nezbývá, než výherci gratulovat.  

Odesláno

Jo, šly za ještě rozumnou cenu. Nicméně nejsou bez chyb. Řekl bych, že sklo není originál (má jiný tvar). Strojek má částečnou korozi, to by chtělo vyčistit, aby nepostupovalo dále. Takže nejlépe kompletní servis. To není za babku. Tlačítko chrona ošoupané, ale ještě ujde. Nejvíc by mě zajímalo, jestli ta bílá skvrna na cifernku na 8.hodině je špína, něco na skle a nebo v nejhorším případě vada přímo na cifru. Pouzdro vypada dobře, ale nelze vyloučit, že je už přebroušené.

Ale je pravda, že chronostopů se objevuje čím dál míň a venku jsou už za raketu.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Jo jo, žhavých tipů na žhavé tikající typy je zcela jistě zapotřebí. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...