Wanderer Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Dnes dorazilo DHL ...... a vnitřek?
Dzos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Vnitřek bude, jenom co je vyfortím. Ale dnes spěchám na koncert. Tak nejspíš až zítra. Chci je bliknout v lepším světle.A tyhle ještě nemám. . Teda teď už mám, ale neměl jsem. :).
malda Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Hmmmm, chrono, omega, vintage, krabička, jakou neznám. Jsem zvědavý
VintageLover Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2016 To je ten papírový outer box. Jsem zvědavej, co je uvnitř.Tipuju to na nějaký speedmaster model. Buď racing dial nebo Moony.
Tikal Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 To zase bude na infarkt... Posláno Ťapinou
straspol Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Ha !! Tohle napínání nesnášim- hele, to je jednoduchý, já na to prostě peču. Nezajímá mě to, prostě se sem už nepodívám a budu mít pokoj budu si tu krabku pamatovat zavřenou a infarkt se mi vyhne...
blackhead Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Takhle nas navnadit, to je jako kdyz mas rozdelanou babu a nakonec ti neda.Dnes dorazilo DHL ... ommo1.jpg
Dzos Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Pánové sorry, že Vás natahuju jak gumu u starých tepláků, ale asi se mi jindy nepoštěstí odprezentovat nový chrono přírůstek ve full balení a v téměř NOS stavu. Tak si to lehce užívám .PS: zítra více ...
Wanderer Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Provokatére... já bych všechny ty vintage chrona zakázal, stejně každého akorát otravují. Takže dnes Heuer.
straspol Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Pánové sorry, že Vás natahuju jak gumu u starých tepláků, ale asi se mi jindy nepoštěstí odprezentovat nový chrono přírůstek ve full balení a v téměř NOS stavu. Tak si to lehce užívám .PS: zítra více ...Dopytle ! Podíval jsem se ! Já se sem zase podíval ! Dzosi, aby Ti v krku zaskočily, potvoro !!!
Tikal Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Normálně ho ignorujte, ta krabička je prázdná a jenom vysírá, že jo Richarde Dlouho jsem je nevytáhl na světlo... Upraveno 16. března 2016 uživatelem Tikal
Dzos Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Nee, krabička má nějaký obsah. Třeba tento: A Karel měl samozřejmě pravdu, ta první krabka je jenom papírový obal. Takhle vypadá ta vnitřní plastová.
michalval Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Dnes je asi zbytečný do tohoto vlákna něco psát, ale aspoň tady můžeme dělat nějaký mezihry během toho Dzosovýho striptýzu Myslím, že tyhle hodinky potřebují slunce, tak jsem je dnes vytáhl...
Tikal Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Krása Michale A Richard měkne /to datum vypadá zajímavě/, jemom mám starost o Strašáka Ikdyž jestli tam jsou Bullhedy, tak mi jebne.. No ono mi jebne i z Moonů Upraveno 16. března 2016 uživatelem Tikal
michalval Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Krása Michale A Richard měkne /to datum vypadá zajímavě/, jemom mám starost o Strašáka Ikdyž jestli tam jsou Bullhedy, tak mi jebne.. No ono mi jebne i z MoonůDíky Raďo. Já bych to zrovna tipoval na nějaký Moony - i když indicie nemám.
Dzos Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Radku neměknu, postupně vynáším indicie. Další je ta, že hodinky mají ruční nátah. Jsem si vzpomněl, jak někdy v roce 1988 Škodovka prezentovala svůj nový vůz Favorit. Jeden týden ukázala zrcátko, druhý světlomet atd. No, tak dlouho to asi nevydržím.
VintageLover Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2016 racingový řemen, racingový dial a 861? Jen hádám... 145.014 ref.?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se