Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Navic, kdyz toho ma jit vic z domu,...... Tak to bude jiste pecka.

Ty dugeny jsou fotogenicky, ale jiste se jich ujme nekdo, kdo je taky oceni.

Odesláno

Haha- a pak že ještě ani nevíš.....

Tak tyhle vím, ale rád bych ještě něco. :D

Navic, kdyz toho ma jit vic z domu,...... Tak to bude jiste pecka.

Ty dugeny jsou fotogenicky, ale jiste se jich ujme nekdo, kdo je taky oceni.

Snad jo, Martine. :)

Odesláno (upraveno)

Přiznám se, že opravdu nic nového nemám, ani na cestě. Poslední kousek, co jsem koupil byly 7763, které jsou v lázních.

Akorát si navyšuju budget na vintage rlx, nic víc. :) Mám je v podpisu proto, abych měl motivaci s tím něco dělat. Furt na ně zapomínám. :D

EDIT: Je vlastně pravdou, že jsem měl na cestě vintage potápky Seiko turtle, ale dotyčný Ital furt vymýšlel blbosti, tak jsem požádal o refund, a dostal jsem tedy peníze zpátky...

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno (upraveno)

Díky moc. :)

Teď jeden prodaný kousek, na který se dá říct asi jen: "Different people have different tastes". Někdo se možná inspiroval Daytonama. :D

http://www.ebay.co.uk/itm/Gents-Steel-Heuer-Autavia-Chronograph-with-Diamond-Bezel-/322113151918?hash=item4aff70a3ae%3Ag%3AomgAAOSwIzNXPJHy&nma=true&si=7lIZTqtuzyqDUXSJ9qHg1rJTLOg%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

post-21738-0-17964800-1464162317_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno (upraveno)

Vintage Rolex je prostě cíl, já 4 ciferné reference prostě žeru, teďka jsem měl domluvené od známého 1675ky z US takže bez DPH ale Suby se neprodaly dost rychle takže znova měním z A series RO pozadí na PC na 1675 na jubilee ať mám na co koukat do budoucna.

Edit: myšleno na Karla, nějak se mi vypustila citace.

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno

Jojo, pěknej cíl si Karel stanovil, takový 6239 by stály za hřích- nedávno jsem je očumoval v jednom hodinářství v Miláně a musím říct, že naživo jsou ještě mnohem hezčí než na fotkách, jen ta cena z nich děá nedosažitelnou metu...jinak vintage GMT jdou naštěstí trochu mimo mě, zato Suby mě teď trápí čím dál víc, 5513 z osmdesátek mě očarovaly

Odesláno

Je to tak kluci. Má to něco do sebe 6239, 6265, 6263 jsou prakticky nedosažitelné, ale kdo ví, třeba se jednou usměje štěstí.

Každopádně by to byla konečná zastávka. Čtyřciferné ref. jsou parádní jak u Heueru, tak Rolexu, pravda. :)

Chtěl jsem kousek s papírama, takže o 1675 si můžu taky nechat zdát. :D

Odesláno

A nebo úplně všechno prodej včetně auta, vyber stavební spoření, zatni sekyrku u rodiny i v nejbližším okolí, něco přihoď a na ty Ňúmenovy Daytony už to pomalu bude... Bude z tebe OWG jakého svět neviděl:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...