Rodkopf Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Reklama na Range je boží, ten slogan je geniální.A na ty Heuer Ford RS s krytama baterky zepředu teda čumim jak vejr... Karle paradni vyber! Bandi mas dobry vkus, zrovna tyhle dve veci jsem chel taky komentovat
Red Dwarf Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Bill Murray, olezlej lanďák a ten, co jezdí vždycky po špatné straně silnice a pak ta slečna, co si manuálně přišívá nášivku kdesi v depu. Dnešní top, díky Karle a fajn víkend všem!
honza71 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Krome ty slecny v modrym tilku a ty bloncky s hackovanejma bikinama si nic nepamatuju, ale urcite to bylo cely super !!!
madmaxx Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 tak dnes jsem to zkouknul aspoň třikrát tam a zpátky ;-)ty červený Giulie za sebou, zrzka v modrém a ikonická Porsche...copak tam dnes bylo tvého? :-)
Geodet Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Ty bláho, to porše, táta a 4 synové, to je síla,
marosh Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Jestli myslíš Jacksons Five, tak jich tam je Five...Plus fotři.
špelda66 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Jestli myslíš Jacksons Five, tak jich tam je Five...Plus fotři. ne, myslí skutečně "porše" jak píše, černobílé foto, ještě jednou si to projeď
marosh Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 ne, myslí skutečně "porše" jak píše, černobílé foto, ještě jednou si to projeď Sorry, já myslel, že pyslíš porše a ty černé kluky Jacksnovic...
michalval Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Ještě ze včerejška - moje japonský autávky Neděle jim obzvlášť sluší.
Tikal Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Ňáký matný sklo, Máro , ale jsou i tak krásný, budu to muset už také konečně dokončit...
malda Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Po delší době taky něčím přispěju - Longines s kosou pod sklem:
Akam Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Martine pěkné, dal bych je Jeronimovi na poléčení
VintageLover Odesláno 7. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Martine pěkné, dal bych je Jeronimovi na poléčení Určitě ne. Ztratily by vintage punc.
VintageLover Odesláno 7. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Martine pěkné, dal bych je Jeronimovi na poléčení Určitě ne. Ztratily by vintage punc.
Jan7 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 69 ročník,ale i trošku Lumi jsme vypotily
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se