Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě ta růžová taky zaujala skoro vic jak ty hodinky...  :D

Na sraz vintage pacientů bych i rád přijel. Co založit seznam, každej by napsal odkud je, jak je daleko ochotnej jet, pak zabodneme kružítka do mapy a někde bude průnik...  :D

Také bych to tak nějak viděl, je tady někdo, kdo by se toho chtěl ujmout dobrovolně?

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Karel si to tady založil, tak ať si to dá pěkně dohromady. Beztak se mezi rentgenama v práci nudí a navíc mu tam povezu půlku jeho bejvalejch hodinek.  :lol2:

Odesláno

Mě ta růžová taky zaujala skoro vic jak ty hodinky...  :D

Na sraz vintage pacientů bych i rád přijel. Co založit seznam, každej by napsal odkud je, jak je daleko ochotnej jet, pak zabodneme kružítka do mapy a někde bude průnik...  :D

Ta růžová mikina vypadá takhle,spíše je červená, ale ranní sluníčko dělá divy.

post-1209-0-26244500-1412603506_thumb.jpg

Odesláno

Bohužel ještě ne. Až budu starší a usadím se, tak možná potom (doufám).

Ale daleko více by se mi líbilo koupit před renovací tohle a dělat na tom s bráchou po večerech.

Krásný sen a i krásné auto, přeju ať se splní :-)  Přesně pro tohle člověk snad i žije... pro ty sny ;-)

Je pravda že moje láska bylo vždy Porsche, ale Audi se mě vždy automaticky spojí s Rally sportem .... Audi S1, to bylo ještě rally :-) :-)

Odesláno (upraveno)

Děkuju. Mám ještě plán mít nějaké cabrio. Ideálně Triumph TR6 nebo tak něco. Blondýnu už mám, koženou bundu taky, hodinky taky. Jen mi chybí rukavice a to auto. :D

EDIT: Rally a Group B, to bylo něco. :)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

Děkuju. Mám ještě plán mít nějaké cabrio. Ideálně Triumph TR6 nebo tak něco. Blondýnu už mám, koženou bundu taky, hodinky taky. Jen mi chybí rukavice a to auto. :D

Rukavice snad problém nebudou ??

Odesláno

Tak zase nějaké foto ...

Dokud se neomrzí :).

Dnes je sice zamračeno, ale já mám dobrou náladu :) Jenom musím sehnat nějaký nový pěkný řemen, nejlépe s oranžovým prošitím.

post-27970-0-86169000-1412685925_thumb.jpg

Odesláno

Ty El Primera z předcházející stránky jsou nádherné!!! Až si pořídím všechny tři vysněné Omegy, starší El Primero bude na řadě...

Odesláno

Tak zase nějaké foto ...

Dokud se neomrzí :).

Dnes je sice zamračeno, ale já mám dobrou náladu :) Jenom musím sehnat nějaký nový pěkný řemen, nejlépe s oranžovým prošitím.

attachicon.gifherma1.jpg

Nádhera... užívej dokud to jde :-)

Moc krásné....  co je uvnitř?

Odesláno

Tak až to budeš mít pohromadě vše, dej vědět a uděláme vyjížďku :-) :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...