Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 21. 1. 2023 v 16:16, financ napsal:

Pracovní sobota 

0D6D9906-BFC1-4C35-A836-A554E02240C6.jpeg

Zapomněl jsem pochválit! Tyhle mě vždycky braly a pak ještě Monaka od Citizenu....

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, špelda66 napsal:

na požádaní zakladatele vlákna sděluji následující:

chrono čtrvtky tímto končí, Karel se omlouvá všem, kterým neodpovídá na SZ - dnešním dnem na fóru skončil, viz vlákno 

Panove, cetl jsem tu diskusi. Ale nejsem na fcb, tak nekoho prosim, aby to zkusil trochu osvetlit, tu domnelou konkurenci. Diky

jinak bez Karla je pro me konkretne forum polovicni, o tom zadna.

Upraveno uživatelem Smejky33
Odesláno

Tohle zapadne do ponuré nálady. Dnes jsem nasadil, ještě ráno stopovali cestu busem a teď zjistil. Ach jo

IMG_20230124_110557.jpg

IMG_20230124_110524.jpg

Odesláno

Martine, tohle určitě hodně nase.e, ale na rozdíl od některých jiných věcí, se to dá spravit....V každém případě je to ale škoda.

Odesláno

To nasere, ale jsou horší věci a když se tu bavíte o těch pusherech nemá někdo náhodou jeden pusher na tyto carrery? předpokládám že budou pasovat i z jiných modelů.

43AFF0E5-9939-4FB6-A671-4BC8358E3DBB.jpeg

Odesláno
před 34 minutami, Libor_OV napsal:

@jonyyy a @tmx číselníky máte ve špičkovém stavu, mám jedny nošené na origo tahu, ale číselník je doj... :(

Na lítačku budou i tak super. Nevím, čím to je, ale půlka Citizen 8110 chron má číselník dojebaný a většinou oloupaný v kraji. Nejčastěji to vidím u bullheadů. Je těžké najít pěkný kousek.

20220921_165040.jpg

Odesláno
před 19 hodinami, M3maniac napsal:

Ty bíle jsou šik 😉🍀

Mám o něco raději ty černé, ale zatím nosím pouze bílé, protože o ně bylo dobře postaráno v Onyxu. Přidám ještě jedny mé oblíbené, bílé pidichrona.

20230126_092315.jpg

Odesláno

Ahoj všem, jistě jste zaznamenali tu "kauzu"... Ano, jsem zpět, ale dám si na chvíli s dovolením voraz. :) 

Každopádně hodinky jsou mým koníčkem, takže se sem vrátím, jen zatím nevím, kdy. :) Na druhou stranu to tady pořád žije, a to je supr. Díky a mějte se zatím fajn. :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...