špelda66 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) 1965 Upraveno 23. července uživatelem špelda66 6
tommasini Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Už jsem delší dobu nepřispíval. Spíše jsem nosil nechrona. Tak dnes 7
Delapancha Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Po dlouhé době jsem provětral své pandy. Měly by být z 8/1977. 4
M-72 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 10 hodinami, malda napsal: Moc pěkné trio v krásném stavu! I díky tobě jsem se ve vintage světě posunul 2
zekon7302 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Nebyly moje, jen jsem renovoval. Ovšem byly i na ruce, ne jen v rukách. 10
zekon7302 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Pokud lze rok 1990 považovat za vintage, tak tyhle nosím celkem často. 7 1
špelda66 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 22 hodinami, špelda66 napsal: Pandy s KOULEMA díky za laiky, foto vůbec nevyjadřuje charakter těch hodinek, respektive "fotograf" neumí charakter zachytit
Jiří Sedlák Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Tak tohle mě pobavilo. Tohle by měli vidět pánové z Topgearu.
tommasini Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna V 13. 8. 2025 v 14:25, špelda66 napsal: díky za laiky, foto vůbec nevyjadřuje charakter těch hodinek, respektive "fotograf" neumí charakter zachytit Ten detail patinovaného ciferníku a v něm ten den v kanji, to je i na fotkách super. Věřím, že naživo to musí být dokonalost. 1
tommasini Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Starý chrona od Seika pro mě mají nějakou zvláštní magii. Ani nevím proč. Asi, že byly prostě krásný a zároveň nesmrtelný . 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se