Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opäť skvelé fotky. Oplatí sa sledovať Tvoju tvorbu ;). A taktiež, som asi jednoducho fanúšikom tohoto modelu... Hodí sa skvele ku všetkému, ku káve, pasu, či zubnej kefke. Dokonalé, univerzálne hodinky.

Odesláno

Sleduju tady tvorbu všech. Musím ale říct, že mě uchvátil název vlákna- pokusy. Taky bych se chtěl takhle někdy pokoušet :clap: . Máš fakt pěkný fotky.

Odesláno

Kluci díky...nikdy jsme se za žádnýho velkýho fotografa nepovažoval, ale fotím rád a hlavně mě baví vymýšlet různý hovadinky, někdy se idea podaří zachytit, někdy už to tak slavný není, ale chybama se člověk učí, že  :D

V 28. 8. 2014 v 7:30, kuncák7 napsal:

Sleduju tady tvorbu všech. Musím ale říct, že mě uchvátil název vlákna- pokusy. Taky bych se chtěl takhle někdy pokoušet :clap: . Máš fakt pěkný fotky.

Však pokud sleduješ vlákno dýl, tak sis určitě všiml, že s měnícím se osazenstvem těch názvů vystřídalo požehnaně. A jelikož už mně nebavilo to pořád měnit (a sibiř z toho asi taky nebyl nadšenej  :D  ), tak jsem hodil takovej neutrální název nafurt...a věř, že vyznávám metodu pokus-omyl (a omyly naprosto převládaj), což má za výsledek zahnojenej HD stovkama fotek hodinek (který ale nemám srdce smazat) a tudíž ty POKUSY tomu všemu vlastně i odpovídaj ;)

V 28. 8. 2014 v 7:28, Blinker napsal:

......Hodí sa skvele ku všetkému, ku káve, pasu, či zubnej kefke. Dokonalé, univerzálne hodinky.

Jojo, oni u toho Rolexu asi opravdu věděj jak na to  ;)

Odesláno

Ty Milgy jsou fakt krásné. Ale mám takový laický dojem, že v rámci Rolex komunity, jsou trochu opomíjené. Nebo se pletu? V každém případě nádherné fotky a rád se do tohoto vlákna vracím.

Odesláno
  V 1. 9. 2014 v 17:06, Marcus napsal:

Ty Milgy jsou fakt krásné. Ale mám takový laický dojem, že v rámci Rolex komunity, jsou trochu opomíjené. Nebo se pletu? V každém případě nádherné fotky a rád se do tohoto vlákna vracím.

Hold spousta lidí chce Rolexky s jejich echt prvkama (kyklop, mergl ručky, vroubkovaná luneta) a tady vlastně všechny chyběj, navíc ta vteřinovka a absence datumovky taky není pro každýho....ale mě si vlastně právě tímhle získaly

Odesláno

Mám je vyměnit, nemám je vyměnit, mám je vyměnit, .........

post-13346-0-39892600-1409669539_thumb.jpg

Ano i s touhle kacířskou myšlenkou jsem si poslední měsíc párkrát pohrával. Bylo to způsobené tím, že jsem je nemohl nosit a znáte to- sejde z očí, sejde z mysli....naštěstí je stačilo hodit na ruku a nejhorší bylo zažehnáno. Vždyť mají vše co dobré hodinky mít mají, tak proč to měnit...navíc za pár dní slavíme naše první výročí  :happybday:

post-13346-0-94139400-1409669538_thumb.jpg

post-13346-0-79935900-1409669537_thumb.jpg

post-13346-0-42108100-1409669538_thumb.jpg

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Ondrej75
Odesláno

Paráda, první rolexy, na které se dá koukat a které mají šťávu. Myslel bych, že blesk místo vteřinovky bude kýč, ale tady to vypadá dobře. Hned bych si je vzal na ruku.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...